SLIKE glumci/glumice...
- john_constantine
- Scarface
Re: SLIKE glumci/glumice...
Wendigo wrote:daj me upoznaj s tim ženama koje ne vole feget metro apolon pločice.Asfodel wrote:Nope, pločice su nužno zlo meni i svim ženama koje ja poznajem...al to je samo moje iskustvoGhostface wrote:Ma koja žena ne voli pločice, daj to je kao da muški kaže da ne voli velike sise.
Ma uz dužno poštovanje svima, al ja ne virujen u ovo šta njih dvi kažu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- remike2
Alyssa Milano - Charmed

Eva LaRue - CSI Miami

Heather Locklear - Melrose Place

Tiffani Thiesen - Beverly Hills

Eva LaRue - CSI Miami

Heather Locklear - Melrose Place

Tiffani Thiesen - Beverly Hills

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- callac
Jebate, pa ak je ona anoreksična, kakav je tek doktor?? Jer meni on izgleda mršavije od njeGhostface wrote:Amy Pond san vidija uživo na snimanju i brate mili koje je to anoreksično djevojče, kamera čini čuda.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Calleigh Duquesne (CSI Miami)- e ovo je prava MILFica

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Pa da, samo on tako meni pari i na slikama.callac wrote:Jebate, pa ak je ona anoreksična, kakav je tek doktor?? Jer meni on izgleda mršavije od njeGhostface wrote:Amy Pond san vidija uživo na snimanju i brate mili koje je to anoreksično djevojče, kamera čini čuda.![]()
Al svejedno su mi oboje zgodni
- Asfodel
Uz dužno poštovanje ja mislim da ti je to malo bezobrazno, beeljGhostface wrote: Ma uz dužno poštovanje svima, al ja ne virujen u ovo šta njih dvi kažu.I zašto su to feget stvari, velik trud i odricanje stoji iza toga i ako se neko želi osjećat super u svom tijelu, bez narcisoidnih posljedica, zašto stavljat takav label?
Ako želiš mogu i pojasniti (iako ne moram): ne privlače me organi tijela napravljeni u teretani. Nije to ništa loše, nego se odnosi na MOJ ukus. Nije teretana primjer ružnoće, nego nužnog zla i neću sad ić ubit lika koji to ima, nego se naučit živjet s tim. Postoje ljudi koji prirodno imaju ragbijaška ramena, prirodno bikovski vrat i prirodno ona izbočena prsa (ne znam kak bih to nazvala), je da su takvi rijetki za popi... ali to je meni ljepše od bilo koje pločice ili ne znam čega.
I dosta spike, radije slike
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
Palac gore za Milfaru i Alyssu Milano
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ma ja samo gledan opću populaciju i jedino san od vas tako nešto čuja. Iskreno, svit bi bija bolje misto kad se ne bi takve stvari cijenile, al vi ste u manjini, šta sad. 
- callac
Ja volim jako mršave dečke, i visoke...ali BEZ pločica, rađe plivačka prsa i ramena ako već možemo birati, tanke noge (ne dolaze u obzir nogometaške jer na njih povraćam!) To u stvarnom životu preferiram, a ima glumaca na slikama koji su zgodni i bez tih navedenih stvari,a činjenica da neki imaju i pločice, iskreno, nisam uopće doživila jer sam više gledala facu i sam lik koji predstavljaju!Asfodel wrote:Uz dužno poštovanje ja mislim da ti je to malo bezobrazno, beeljGhostface wrote: Ma uz dužno poštovanje svima, al ja ne virujen u ovo šta njih dvi kažu.I zašto su to feget stvari, velik trud i odricanje stoji iza toga i ako se neko želi osjećat super u svom tijelu, bez narcisoidnih posljedica, zašto stavljat takav label?
![]()
Ako želiš mogu i pojasniti (iako ne moram): ne privlače me organi tijela napravljeni u teretani. Nije to ništa loše, nego se odnosi na MOJ ukus. Nije teretana primjer ružnoće, nego nužnog zla i neću sad ić ubit lika koji to ima, nego se naučit živjet s tim. Postoje ljudi koji prirodno imaju ragbijaška ramena, prirodno bikovski vrat i prirodno ona izbočena prsa (ne znam kak bih to nazvala), je da su takvi rijetki za popi... ali to je meni ljepše od bilo koje pločice ili ne znam čega.
I dosta spike, radije slike
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
Asfodel wrote:Palac gore za Milfaru i Alyssu Milano
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Je, sve 3 su vrh, pogotovo Audrey, predivne crte lica i oči.
- boyko
Hayden Panettiere - Heroes

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
@ghost:
rekoh "feget" zato jer takve stvari promoviraju umjetni i neprirodni moderni metrići poput ronalda, beckhama i sl. manekena, a takvi tipovi i njihov stil mi se gade, doslovno. nisam ljubomoran ni strašno frustriran svojim izgledom, ionako sam se već izjasnio u sličnim temama na ovom forumu.
naravno da iza toga stoje veliki trud i odricanje, ali to je neprirodan i krajnje nezdrav proces. vjerujem da ti je jasno o čemu pričam pošto si medicinar. za takav keramički trbuh moraš ubijati boga u sebi s raznim kardio i trbušnim vježbama (ne kažem da je to loše, osim ako se ne pretjera) i sjebati si probavu, a vjerojatno kasnije i zdravlje jer takav zadatak zahtijeva jednoličnu prehranu koja se zasniva isključivo na proteinima tipa kuhana riba, pileće bijelo meso i sl. znači, strogo su zabranjeni ugljikohidrati (koji su nužni za normalne funkcije mozga zbog šečera, a i za energiju cijelom organizmu), a o mastima i šečerima da ne govorim. ako ti takav stil života osigurava neku bajnu zaradu u slućaju da si profesionalni bilder, wrestler ili nešto treće ok, poštujem to i sve 5.
ne znam za vas ali meni je to mrcvarenje vlastitog tijela, a zbog čega? da te prihvati današnje društvo u kojem se očito diktira neko fizičko "savršenstvo"? ne hvala.
pravi i normalan muškarac vulgaris ima trbuščić (onaj normalan, ne nakaradnu pivsku bačvu) i uživa u hrani i piću.
neki pretjeraju i zapuste se, neki paze što i kad jedu i bave se fizičkom aktivnošću. sve je stvar discipline i osobnog izbora.
sorry na offtopicu.
rekoh "feget" zato jer takve stvari promoviraju umjetni i neprirodni moderni metrići poput ronalda, beckhama i sl. manekena, a takvi tipovi i njihov stil mi se gade, doslovno. nisam ljubomoran ni strašno frustriran svojim izgledom, ionako sam se već izjasnio u sličnim temama na ovom forumu.
naravno da iza toga stoje veliki trud i odricanje, ali to je neprirodan i krajnje nezdrav proces. vjerujem da ti je jasno o čemu pričam pošto si medicinar. za takav keramički trbuh moraš ubijati boga u sebi s raznim kardio i trbušnim vježbama (ne kažem da je to loše, osim ako se ne pretjera) i sjebati si probavu, a vjerojatno kasnije i zdravlje jer takav zadatak zahtijeva jednoličnu prehranu koja se zasniva isključivo na proteinima tipa kuhana riba, pileće bijelo meso i sl. znači, strogo su zabranjeni ugljikohidrati (koji su nužni za normalne funkcije mozga zbog šečera, a i za energiju cijelom organizmu), a o mastima i šečerima da ne govorim. ako ti takav stil života osigurava neku bajnu zaradu u slućaju da si profesionalni bilder, wrestler ili nešto treće ok, poštujem to i sve 5.
ne znam za vas ali meni je to mrcvarenje vlastitog tijela, a zbog čega? da te prihvati današnje društvo u kojem se očito diktira neko fizičko "savršenstvo"? ne hvala.
pravi i normalan muškarac vulgaris ima trbuščić (onaj normalan, ne nakaradnu pivsku bačvu) i uživa u hrani i piću.
neki pretjeraju i zapuste se, neki paze što i kad jedu i bave se fizičkom aktivnošću. sve je stvar discipline i osobnog izbora.
sorry na offtopicu.
Last edited by Wendigo on 22 Jun 2010, 21:57, edited 2 times in total.