Misfits (2009)
- john_constantine
Re: Misfits (2009)
je, stavio sam skidati drugu sezonu. Šteta što je premalo epizoda.
U jedan dan sam pogledao prvu sezonu. 
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Kako je dobra epizoda kad se onaj lik ufuro u gta i vidi svijet kao igricu 
- Otis.Driftwood
Serija je fantastična. Evo gledam je već po drugi put u roku od par dana.
Nejtan je zakon i glavna komična figura u seriji.
Po nekih najnovijim vestima najavljeno je snimanje 3. sezone a Robert Sheehan neće glumiti Nejtana.
To po mnogima može da sjebe sve.....
Po nekih najnovijim vestima najavljeno je snimanje 3. sezone a Robert Sheehan neće glumiti Nejtana.
- Decadentor
de nemos mi to raditOtis.Driftwood wrote:Serija je fantastična. Evo gledam je već po drugi put u roku od par dana.

- john_constantine
meni je Nathan jedini antipatičan lik u seriji, mene više živcira nego zabavlja...
Michel puši karu.
- Decadentor
mene je zivciro samo u pocetku i onda mi je posto kul, al me sad zivcira onaj wierd boy

- john_constantine
a vidiš, meni je wierd boy najdraži lik u seriji.Decadentor wrote:mene je zivciro samo u pocetku i onda mi je posto kul, al me sad zivcira onaj wierd boy
Ma nadam se da će završiti s trećom sezonom, nije to baš serija koja bi mogla trajati pet ili šest sezona bez obzira koliko je dobra...
SpoilerShow
umro sam na ono kada se seksao s trudnicom u porođajnom stanju, a on u strahu da ne bi kurcem upičio bebu u oko.

Michel puši karu.
- Decadentor
trljaj trljaj ^^john_constantine wrote:a vidiš, meni je wierd boy najdraži lik u seriji.Decadentor wrote:mene je zivciro samo u pocetku i onda mi je posto kul, al me sad zivcira onaj wierd boyAli prejako ono s Nathanom u predzadnjoj epizodi druge sezone, s seksualnom bolešću.
![]()
Ma nadam se da će završiti s trećom sezonom, nije to baš serija koja bi mogla trajati pet ili šest sezona bez obzira koliko je dobra...
SpoilerShowumro sam na ono kada se seksao s trudnicom u porođajnom stanju, a on u strahu da ne bi kurcem upičio bebu u oko.![]()
![]()

- Josef K
Pogledao sam prvu sezonu i nisam oduševljen.
Več u prvoj epizodi ima rupa
Likovi su mi fora. Nathan mi nije fascinantan kao ostalima. Simon najbolji
Kad bi morao ocjenit prvu sezonu dao bi joj navučenu sedmicu.
I serija malo vuče na skise kojima nije ni do koljena! Ali nigdje nisam vidio da skinse komentirate
Več u prvoj epizodi ima rupa
Likovi su mi fora. Nathan mi nije fascinantan kao ostalima. Simon najbolji
I serija malo vuče na skise kojima nije ni do koljena! Ali nigdje nisam vidio da skinse komentirate
- john_constantine
imaju li ti skinsi moći?Zadro wrote:Pogledao sam prvu sezonu i nisam oduševljen.
Več u prvoj epizodi ima rupa![]()
Likovi su mi fora. Nathan mi nije fascinantan kao ostalima. Simon najbolji![]()
Kojih rupa?
Michel puši karu.
- Josef K
Nemaju.
SpoilerShow
Pa onaj razbijeni krvavi wc.
Kaj su svi koji su gledali seriju tolko bili oduševljeni da uopče ne primječuju takve stvari?
I ovoj Kelly bi trebalo sigurno više od godinu dana da joj tolko kose naraste, a uvjeren sam da tolko vremena nije prošlo.
I ovo nije cjepidlačenje to su žešče rupe
Kaj su svi koji su gledali seriju tolko bili oduševljeni da uopče ne primječuju takve stvari?
I ovoj Kelly bi trebalo sigurno više od godinu dana da joj tolko kose naraste, a uvjeren sam da tolko vremena nije prošlo.
I ovo nije cjepidlačenje to su žešče rupe
- john_constantine
a ne znam, ja se nikada nisam opterećivao takvim detaljima. Samo se prepustim i uživam.
Michel puši karu.
- Josef K
I ja često pustim detalje. Tu je problem šta to nisu detalji. I onda me to nervira dok dalje gledam seriju ili film nebitno.
- john_constantine
evo, ako ti je lakše, sada si i meni pokvario seriju s tim otkrivenim detaljima.

Michel puši karu.