Najbolje serije

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Asfodel

Re: Najbolje serije

Post by Asfodel » 19 Apr 2010, 23:24

metallicat wrote:3. harpers island i dead set (nemogu ni jedno ni drugo stavit na 4.mjesto :mrgreen: )
Ulala, još zaraženih ljudova 8)

@filmophil - lol na tvoje ponašanje otkad gledaš Dexterića :mrgreen: Ja ću to sigurno jednom kad skupim volje da vidim zaš svi svršavaju (gledala sam samo pilot i bio je vrlo dobar, onak ok. A meni treba izvrsnost da bi nastavila s nečim odmah)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

one and only

Post by one and only » 06 May 2010, 10:41

Koliko Haprer's Island ima epizoda,ja sam skinuo 13 i na netu sam pronasao da ima samo 13,e sada jel jos uvijek nisu snimane ostale ili ih uopste nece biti???

remike2

Post by remike2 » 06 May 2010, 12:15

Ima ih ponešto no ono što bih posebno izdvojio su: Lud, Zbunjen Normalan, definitivno vrh po meni kad je u pitanju humor na ovim prostorima, od stranih Only Fools And Horses koju obožavam još od malih nogu, prejebena serija te Prison Break kao jedna izrazito napeta i zanimljiva serija koja me jako dojmila.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

dragonheart

Post by dragonheart » 06 May 2010, 13:56

one and only wrote:Koliko Haprer's Island ima epizoda,ja sam skinuo 13 i na netu sam pronasao da ima samo 13,e sada jel jos uvijek nisu snimane ostale ili ih uopste nece biti???
Na Harper's Island gledaj ko na film od 13h...
Neće biti nastavka,u zadnjoj se sve riješi,tj,sve oklade otpadaju... :) :) :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

one and only

Post by one and only » 06 May 2010, 18:12

Ok hvala ja evo gledam sada 4. epizodu i jedva cekam da se sve razjasni :)

one and only

Post by one and only » 07 May 2010, 16:38

HARPER'S ISLAND - Ne postoje reci koje mogu da opisu koliko je ova serija fenomenalna,velika steta sto je snimljeno samo 13 epizoda jos uvjek se nadam da ce biti nastavak...U pocetku sam mislio da je malo prenapuhana,ali nakon gledanja sve naj naj naj...Jos jednom FENOMENALNA!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2010, 21:58

one and only wrote:HARPER'S ISLAND - Ne postoje reci koje mogu da opisu koliko je ova serija fenomenalna,velika steta sto je snimljeno samo 13 epizoda jos uvjek se nadam da ce biti nastavak...U pocetku sam mislio da je malo prenapuhana,ali nakon gledanja sve naj naj naj...Jos jednom FENOMENALNA!!!!!

8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2010, 21:58

one and only wrote:HARPER'S ISLAND - Ne postoje reci koje mogu da opisu koliko je ova serija fenomenalna,velika steta sto je snimljeno samo 13 epizoda jos uvjek se nadam da ce biti nastavak...U pocetku sam mislio da je malo prenapuhana,ali nakon gledanja sve naj naj naj...Jos jednom FENOMENALNA!!!!!

8)

Šteta šta te nije bilo u doba kad je forumom vladala HI euforija, nas nekoliko je imalo avatare likova, ja san bija Henry. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Jandra

Post by Jandra » 07 May 2010, 22:03

Ghostface wrote:

8)

Šteta šta te nije bilo u doba kad je forumom vladala HI euforija, nas nekoliko je imalo avatare likova, ja san bija Henry. :mrgreen:
Valjda sam ja jedini kojem serija nije bila baš neš posebno. :o

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2010, 22:04

Jandra wrote:
Ghostface wrote:

8)

Valjda sam ja jedini kojem serija nije bila baš neš posebno. :o
nisi. :wink: Ja ju čak nisam niti pogledao do kraja... ostalo mi još dvije epizode, ali nema ništa što bi me privuklo da vidim, s obzirom da je riječ o slasheru s tipičnim stereotipima, samo u obliku serije i malo bolje zabavan.
Michel puši karu.

Jandra

Post by Jandra » 07 May 2010, 22:07

Pa da. Mislim ono, nije loša, atmosfera mi se sviđa i sve, pogotovo ona šuma, ali sad da je baš TAKO dobra...

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2010, 22:10

Pa, nije TOLIKO dobra, ne triba se sad očekivat ne znan šta, al moraš priznat da je jako, jako dobro osmišljen koncept za seriju koji je uz to i nešto potpuno osvježavajuće. Kad još dodan briljantnu glumu i onaj death chart vidi se ogroman uložen trud, i sve skupa je fino zaokruženo, uz par malih zamjerki. Po meni, dovoljno da se serija digne u nebesa, pa i ako će zvučat hiperbolizirano.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 May 2010, 22:12

meni je više šteta što neće biti više sezona, naročito zbog one saw tematike...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 07 May 2010, 22:20

john_constantine wrote:meni je više šteta što neće biti više sezona, naročito zbog one saw tematike...

A eto, imaš ovog lita Persons Unknown, šta dosta vuče na Saw. :wink:

one and only

Post by one and only » 07 May 2010, 23:55

Ghostface wrote:

8)

:( :( jao sad mi zao sto me nije bilo tada,mada ne znam koga bih izabrao mozda Jimija :) ,uglavnom serija je zaista dobra svidja mi se radnja i napetost ogromna steta sto nema nastavka ali ko zna mozda nas i iznenade :prayer: :prayer:

Post Reply