Koje serije trenutno pratite?
-
Wheel Smith
Re: Koje serije trenutno pratite?
roswell - corny serija ali fuck it
odgledat cu do kraja
odgledat cu do kraja
:supz: :supz:
- alecto
- Jane Doe
jooooj, kak je to zakon serija. sad mi je žao što nisam snimila kad sam to svojevremeno skinula i pregledala. malo je corny, ali vuče te da gledašWheel Smith wrote:roswell - corny serija ali fuck it
odgledat cu do kraja
trenutno se prati lost, presuper mi je
čeka se na supernatural da opet krene dalje s novima i sljedeća epizoda fringe-a.
SOA je još na ledu, dok ne kompletiram 3. sezonu.

- copycat
Najnovije sto gledam je
Sons of Anarchy

Sons of Anarchy
-
Wheel Smith
Jane Doe wrote:jooooj, kak je to zakon serija. sad mi je žao što nisam snimila kad sam to svojevremeno skinula i pregledala. malo je corny, ali vuče te da gledašWheel Smith wrote:roswell - corny serija ali fuck it
odgledat cu do kraja![]()
trenutno se prati lost, presuper mi je![]()
čeka se na supernatural da opet krene dalje s novima i sljedeća epizoda fringe-a.
SOA je još na ledu, dok ne kompletiram 3. sezonu.
kod roswella mi je malo bez veze sto se ova liz stalmo zaledi kad vidi maxa i tako stalno al ima serija super trenutaka
- Scarface
Upravo odgledana BBC-eva serija Luther, i jebeno bezobrazno je dobra!!! Ovako dobru glumu nisan vidija ni u filmovima još od Seven i Shawshank Redemption. Britanci stvarno rade najbolje detektivske serije (ovo mi je čak bolje i od Cadfaela i Midsomer Murders). Psihološki profil glavnog lika je nevjerojatan, razvoj cile priče i svih likova u samo 6 epizoda koliko ima 1. i zasad jedina sezona ide u potpuno neočekivanom smjeru, i samo finale ima jeben cliffhanger. Ma, ono, svaki ljubitelj krimića koji drži do sebe, a znan da ih ode ima (Asfodel pogotovo), ovo ne smije propustit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Jupiii, Britanci i njihov zločin
odmah skidam čim ima tako malo epizoda.
Puno hvala
Puno hvala
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Nema problema, stoji mi već duže na kompu i jutros upalin prvu epizodu i u komadu sve pogledan koliko je dobra. Uf, iden sad vani upilat prijatelje još jednom serijom koju neće pogledat jer ću im je zgadit tolikim hvaljenjem. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Je li tko gledao ovu neku španjolsku seriju The boarding school (El internado)? Vidim da neki lik prevodi marljivo tu seriju, pa mi stalno upada u oči. Na imbd - u tek par komentara i malo podataka...

Michel puši karu.
- Scarface
Prvi put čujen, al baš bi tija pogledat. Ako nađeš negdi linkove za download, javi na pm, jer ja još ne nalazin ništa osim subova.
EDIT: naša san megaupload linkove za svih 7 sezona, ako ti triba, pošaljen ti na pm.
EDIT: naša san megaupload linkove za svih 7 sezona, ako ti triba, pošaljen ti na pm.
- john_constantine
može, pošalji mi na pp.Scarface wrote:Prvi put čujen, al baš bi tija pogledat. Ako nađeš negdi linkove za download, javi na pm, jer ja još ne nalazin ništa osim subova.
Michel puši karu.
- metallicat
lol, ja vam isto išla tražit tu seriju i nikako. kad ono sad vidim kako se zove org i našla ju već odavno

-
Wheel Smith
prati li tko life unexpected? - i kakav vam je dojam - počeo sam... simpatična serija zasad
-
John_Ryder
počeo opet californication,prva epizoda

- callac