Dexter
- dr mladjo
- Scarface
dr mladjo wrote:pa tako je uvijek sa serijama.velika sezona započinje u u 9 mjesecu.
Pa naravno, zato se i sprdan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
- john_constantine
U jbt, koja preodlična fucking predobra 9 epizoda.
nekako se moglo već vidjeti da je ono samo krinka kod Trinityjeve obitelji, ali ovaj stvarni prikaz... majke koja sve tolerira, samo da muž ne zna, to nasilje prema njegovom sinu, kćer koju cijeli život drži zatvorenu... jezovito... I onda kraj kada razmišlja, ne znajući za "te pukotine" u njegovoj obitelji... A tek na kraju s novinarkom, kada se pojavi pred njezinim vratima i dijalog...
ma stvarno vrhunska serija. Vratila se ona napetost i uzbuđenje iz druge sezone, još samo tri epizode koje ću polagano gledati s užitkom.
nekako se moglo već vidjeti da je ono samo krinka kod Trinityjeve obitelji, ali ovaj stvarni prikaz... majke koja sve tolerira, samo da muž ne zna, to nasilje prema njegovom sinu, kćer koju cijeli život drži zatvorenu... jezovito... I onda kraj kada razmišlja, ne znajući za "te pukotine" u njegovoj obitelji... A tek na kraju s novinarkom, kada se pojavi pred njezinim vratima i dijalog...
ma stvarno vrhunska serija. Vratila se ona napetost i uzbuđenje iz druge sezone, još samo tri epizode koje ću polagano gledati s užitkom.
Michel puši karu.
- john_constantine
Re:
je, a cijeli dan razmišljam o onoj rečenici koju je Dexterova sestra izgovorila...dr mladjo wrote:kako sam sad ljubomoran što otkrivaš te zadnje sezone.sad mi dođe da ih ponovno pogledam
SpoilerShow
Je li moguće da je novinarka ubojica? Učinila to jer ju je otac nagovorio ili je na ekstreman način tražila da dobije novosti za pisanje? Makar i dalje mislim da je njezin bivši dečko pucao, a nju slučajno pogodio...
Michel puši karu.
- Scarface
Re: Dexter
Preloša teorija, johne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
naravno da su teorije loše. Nisam se baš tako ozbiljno dohvatio serije, radije puštam da lagano ide serija i uživam u tim preokretima i napetošću, a ove sitnice zabavu za strane. Na brzinu napisane pretpostavke.
Michel puši karu.
-
Truba
kako zeznuše kraj
najnapetija sezona do sada... mada mi se kraj ne sviđa od trenutka racije ...
najnapetija sezona do sada... mada mi se kraj ne sviđa od trenutka racije ...
www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
SpoilerShow
jebote, koje šokatno finale.
Mislim, Rita je u prvoj sezoni bila pomalo iritatna, ali baš mi je bila sjajan lik kasnije... A istina, sve je išlo predobro tako da je to na kraju bilo očekivano. Ali šokirajuće je... Stvarno veliko finale, peta sezona će biti sigurno još bolja, jer to će ostaviti preveliki trag u njemu... A tek reakcije okoline, njezina sestra (naročito sličnost s njegovim događajem ubojstva majke), i njegova narav... što će biti i s djecom uopće? Da li će biti sposoban ih uopće odgajati? I da li je to ostavilo traga na njegovom sinu? Epsko finale...
Michel puši karu.