Nip/Tuck
- john_constantine
- DEXTER
Ma serija je čak dobro počela, ono mafijaši i ubojstva, ali sve su usrali 2. sezonom pojavom onog rezača koji je bio naprosto iritantan. Onda su još više usrali tipičnim soap sranjima poput zamjenjivanja djece, varanja žene s dadiljom, varanje muža s patuljkom, borenja oko skrbništva djeteta, ljubomore, incesta, šokantnim završnicama sezone, da bi se u drugoj epizodi taj šokantan kraj ispostavio da je samo san glavnog lika, itd... Izgleda da sad Christian ima rak dojke

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- john_constantine
Re:
e to sam htio pitati.DEXTER wrote:Ma serija je čak dobro počela, ono mafijaši i ubojstva, ali sve su usrali 2. sezonom pojavom onog rezača koji je bio naprosto iritantan. Onda su još više usrali tipičnim soap sranjima poput zamjenjivanja djece, varanja žene s dadiljom, varanje muža s patuljkom, borenja oko skrbništva djeteta, ljubomore, incesta, šokantnim završnicama sezone, da bi se u drugoj epizodi taj šokantan kraj ispostavio da je samo san glavnog lika, itd... Izgleda da sad Christian ima rak dojke![]()
![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
- john_constantine
Re: Nip/Tuck
razočaran sam onakvim obratom.john_constantine wrote:za krepati, završetak šeste epizode druge sezone u vezi "sina".![]()
![]()
A Ripper, nadam se nekom kvalitetnom obratu u vezi tog lika....
SpoilerShow
Da ne ispadne da je to sadašnji Julienin dečko
Znam, gotova je serija već odavno, ali baš guštam u seriji.
Zadnja epizoda, ma ja ću krepati.
Michel puši karu.