Actor vs. Actor

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Jandra

Re: Actor vs. Actor

Post by Jandra » 26 Jun 2010, 20:47

filmophil wrote:neću ulazit u kompleksnost likova jer ipak sam housa odgledao par epizoda u cijelosti, ali osobno preferiram dextera (i glumca i lika)...ne znam kako house može nekome biti NEiritantan, kao što rekoh nijedan čovjek se ne bi tako mogao ponašati u stvarnosti, a možda je u tome i baza vama jer je jako kul kako on kuri druge i u tome je jedina njegova posebnost zapravo...ta neka bahatost i neprofesionalnost, totalno nešablonski doktor...nekad mi se čini da ga laurie PREglumi
A serijskih ubojica koji ubijaju druge ubojice ima u svakoj kući, znam.

Scarface

Post by Scarface » 26 Jun 2010, 20:51

callac wrote:Ghost, mislim da ti ono pravilo da svatko može glasat bez da je pogledao sve i nije baš najbolja odluka ipak....A o glupostima koji neki valjaju da ne pričam, ja nisam vidjela da je itko tko je glasao za Housa rekao neš loše protiv Dextera, a obrnuto sam pročitala same uvrede, uglavnom neosnovane. I nije u redu, nikako!!!

Istina, bija san preoptimističan izgleda. Ljudi, jedno su argumentirane kritike a drugo su obične gluposti koje neko provali, da ne kažen nešto gore. Reka san, ovo je prvenstveno glasanje za kvalitetu izvedbe, i to nikako ne može bit prokomentirano onako kako filmophil radi "ta gluma ne može bit nepreglumljivanje". Ono šta je Sammy napravija je prava stvar, ako se već nije gledala većina stvari od obaju suprotstavljenih strana, onda je minimalno poštovanje obavezno.

Pravilo ostaje, al bude li sličnih provala i dalje, glas tih osoba se jednostavno više neće računat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 27 Jun 2010, 17:20

Jandra wrote:A serijskih ubojica koji ubijaju druge ubojice ima u svakoj kući, znam.
čitanje s razumjevanjem

@ghost

nisi fer :D
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jun 2010, 17:59

Filmphil, ti si jedini takav jer si vidija da niko nije napa tvoje mišljenje već samo način iznošenja tog mišljenja i opet ti je svejedno i ne smatraš to greškom, prema tome...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Jun 2010, 20:25

A$H wrote:dexter

remike2

Post by remike2 » 29 Jun 2010, 11:12

Idemo dalje i to novim parom glumaca:

Kiefer Sutherland as Jack Bauer VS Wentworth Miller as Michael Scofield

Image VS Image
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

filmofil

Post by filmofil » 29 Jun 2010, 11:59

o jebemti dilemu :mrgreen: ovo mi je čak lakše od dextera i housa, a zna se kolko drkam na dextera...uvijek biram muškarce ispred pederčića ovakvih, dakle sutherland
This is the Zodiac speaking.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 29 Jun 2010, 12:03

haha...ja se nemam ovdje kaj premišljati...Kiefer Sutherland as Jack Bauer

Scarface

Post by Scarface » 29 Jun 2010, 12:14

Michael Scofield, obojica nepobjedivi na svom polju, ali Scofield mi je manje iritantan i s malo više glumačkog potencijala.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jun 2010, 20:21

Bauer, ipak nisam gledao prison break. A opet, Bauer ima puno više iskustva kroz 8 sezona i bez problema bi ga izmlatio, privezao za stolac i mučio strujom. :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jun 2010, 22:00

john_constantine wrote:Bauer, ipak nisam gledao prison break. A opet, Bauer ima puno više iskustva kroz 8 sezona i bez problema bi ga izmlatio, privezao za stolac i mučio strujom. :mrgreen:
Nisi uopće? Onda ne smiješ glasati.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Sammy

Post by Sammy » 30 Jun 2010, 01:48

ovu preskačem, nisam dovoljno upoznat s Bauerom, tako da necu lupat u prazno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 30 Jun 2010, 02:01

Sammy wrote:ovu preskačem, nisam dovoljno upoznat s Bauerom, tako da necu lupat u prazno..
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Jun 2010, 09:04

Sammy wrote:ovu preskačem, nisam dovoljno upoznat s Bauerom, tako da necu lupat u prazno..
nisam gledao ni jednu od te dvije serije, ali znam nemogu organski podnjeti ovo čudo iz prison breaka. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 01 Jul 2010, 14:19

Dragonrage wrote:haha...ja se nemam ovdje kaj premišljati...Kiefer Sutherland as Jack Bauer
Image

Post Reply