Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 14 Dec 2009, 11:19

Konačno!!! To san čeka već 2 sezone! 8) 8) 8) 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 Dec 2009, 15:25

ni ovo me finale nije razočaralo.predosječao sam da mu je dobro išlo.ah šta se može.život je takav

http://www.sho.com/site/video/brightcov ... 7029257001

ima intervju michalla i johna.govori se o finalu pa tko nije pogledao nek ne ulazi..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Dec 2009, 20:56

jebote kakav završetak, pogodak u živac. :shock: :(
ali jebeno i efektno odrađeno finale. sve se posložilo, svaka čast.

olio

Post by olio » 14 Dec 2009, 21:17

Wendigo wrote:jebote kakav završetak, pogodak u živac. :shock: :(
ali jebeno i efektno odraðeno finale. sve se posložilo, svaka èast.
+1

DEXTER

Post by DEXTER » 14 Dec 2009, 21:43

hell yeah!!!!! prejebeno je zavrsilo :D

:spoiler:
oh well.. bas kad mi je prestala bit iritantna.. :lol: :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 Dec 2009, 22:42

ajd mislim da se več može raspravljat

mislim da će se rita i dalje pojavljivat.dobro je netko na drugom forumu rekao.harry je um,ali rita je dexterovo srce.s obzirom na velike muke na kojima će se dexter nači moglao bi se i ona pojavljivat zajedno s harryem...

kraj :spoiler:

Scarface

Post by Scarface » 14 Dec 2009, 23:44

Nema se šta raspravljat, sve je toliko savršeno ispalo. 8) :lol: :lol:

Al moran se osvrnit na tvrdnju da je Rita Dexterovo srce- jer nije. A bome ni Harry nije njegov um. Ono šta serija cilo vrime želi pokazat je da su Dexterovi glavni neprijatelji upravo ljudi koji utječu na njega, bilo pozitivno ili negativno, i time mu narušavaju ono šta je on triba bit- sasvim normalan tip. Harry je uistinu njetgov istinski dark Passenger, a Rita je bila ono šta nikad nije moga imat upravo zbog harryjevog koda- a sad nam ostaje vidit kakav će kaos nastata u njegovoj glavi, ili srcu, kad je on sasvim slobodan. I Rita će 100 % bit još jedan duh, ali vjerojatno ka smirivač, ništa drugo. Dexter je potpuno svoj, i zato je pretjerano govorit o tome da je Rita njegovo srce- totalno se promašuje nit serije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 Dec 2009, 23:52

dexter je možda bio sam na početku,ali to više nije ista osoba.itekako se promjenio.sjeti se one scene u pritvoru.nešto kao ''kako može bez problema ubit čovjeka ali kad je razočarao ritu osječao se kao najgori šljam na zemlji''.to ipak dosta govori o njenoj važnosti za njega..

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Dec 2009, 00:34

dr mladjo wrote:dexter je možda bio sam na početku,ali to više nije ista osoba.itekako se promjenio.sjeti se one scene u pritvoru.nešto kao ''kako može bez problema ubit čovjeka ali kad je razočarao ritu osječao se kao najgori šljam na zemlji''.to ipak dosta govori o njenoj važnosti za njega..
i ja mislim da je tako.

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 14:20

dr mladjo wrote:dexter je možda bio sam na početku,ali to više nije ista osoba.itekako se promjenio.sjeti se one scene u pritvoru.nešto kao ''kako može bez problema ubit čovjeka ali kad je razočarao ritu osječao se kao najgori šljam na zemlji''.to ipak dosta govori o njenoj važnosti za njega..

Istina, ali ne radi se tu o pravim emocijama, već zbunjenosti njegove kompleksne ličnosti. Vidiš da sve saznaje u toku, u svojim monolozima otkriva kako se osjeća, a to nije baš normalna reakcija, zar ne? Pravi Dexter se tek triba otkrit, i tek sad je oslobođen blokada koje recimo ni njegov brat nije ima- ali upravo zbog dosadašnjih zbunjenosti i utjecaja Dex neće završit ka on, unatoč istim uvjetima pod koje može dopast. Plus, šta sad mora bit i Harry svom sinu. :wink:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Dec 2009, 14:37

sumnjam da je dexter takav.nemojmo odmah očekivat nekakve manijaka.njegov brat nije bio nešto nasilan(kad usporedimo npr trinity i njegove bijesne izljeve).iskreno ja očekujem mirnijeg dextera,koji će možda čak i izgubit volju za ubijanjem..

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 14:47

dr mladjo wrote:sumnjam da je dexter takav.nemojmo odmah očekivat nekakve manijaka.njegov brat nije bio nešto nasilan(kad usporedimo npr trinity i njegove bijesne izljeve).iskreno ja očekujem mirnijeg dextera,koji će možda čak i izgubit volju za ubijanjem..

A di san ja reka da će on sad bit nasilan? Zagrebi malo ispod površine, to šta ti govoriš o Riti i sama serija sugerira jednostavnim scenama poput te u pritvoru, ali nauči čitat između redaka. Niko sad ne zna šta će bit, može Dex upast u tupilo, ali prije će naučit prihvaćat sve šta sad dolazi uz to šta se dogodilo. Da će prestat s ubijanjem- sumnjam, onda to više nije Dex. A i to šta govoriš za Briana- krivo, Trinity je izmučena duša, i shvatljivo je zašto je takav tiranin, dok je Brian ipak brutalniji i promišljeniji u svojim ubojstvima- samim time- veća zvijer.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Dec 2009, 14:54

mislio sam na ono oslobođen blokada.time sam pretpostavljao nasilnost,nekontroliranost,...sad u vezi ubijanja.naravno da ne bi bio dexter bez ubijanja,ali će njih morat bit dooosta manje.možda iduča sezona bude temeljena samo na lovu na njega(debra mora posumjnat na njega)..morat će ga nekako povezat s baybuctherom

Scarface

Post by Scarface » 15 Dec 2009, 15:45

Sorry, ali meni se nikako ne bi sviđalo gledat Dextera koji ne želi više ubijat. Bilo je dovoljno emo trenutaka u ovoj sezoni, a tema lova na njega je već iscrpljena u 2. sezoni. A-ha, stari moj, ide nešto skroz novo, i puno kompliciranije nego šta misliš. 8)

dr mladjo

Post by dr mladjo » 15 Dec 2009, 15:57

držim fige da pogriješim :D

Post Reply