Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 13:28

Callac, za rne planiraš pratit nijednu od novih serija? Izbor je odličan, od Terriers do Outlaw.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 16 Sep 2010, 14:36

Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 15:58

Zadro wrote:Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?
ako ti se sviđa sve do sada, isplati!
@ghost, nisam još proučila nove serije, ako imaš kakvu preporuku, svakako javi šta da gledam :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 16:20

callac wrote:
Zadro wrote:Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?
ako ti se sviđa sve do sada, isplati!
@ghost, nisam još proučila nove serije, ako imaš kakvu preporuku, svakako javi šta da gledam :wink:

Terriers, Outlaw i Boarkwalk empire su must mustova!!! Ostalo po vlastitoom nahođenju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

chatterer

Post by chatterer » 16 Sep 2010, 18:54

je li gledao tko Capricu? To sam pogledao jednu epizodu a najprije sam mislio da je sci-fi film... Uglavnom nije mi se nešto svidjelo, vidim da na imdb još čeka glasove pa bih rado pročitao dojmove..

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 18:55

chatterer wrote:je li gledao tko Capricu? To sam pogledao jednu epizodu a najprije sam mislio da je sci-fi film... Uglavnom nije mi se nešto svidjelo, vidim da na imdb još čeka glasove pa bih rado pročitao dojmove..
Ni meni nije nešto, A eto, čeka se 2. sezona, bez prevelikih nadanja.

chatterer

Post by chatterer » 16 Sep 2010, 18:57

:lol:
al svaka ti čast što možeš gledati nešto što ti se ne sviđa previše, ja to po kratkom postupku riješim

Raging Demon

Post by Raging Demon » 17 Sep 2010, 06:58

nisan nesto cest na ovom forumu al eto da napisen sta ja gledan... :D

Breaking Bad
Chuck
Dexter
Eureka
Futurama
How I Mer Your Mother
Leverage
Lie To Me
Man Vs. Wild
Mythbusters
Psych
Smallville
South Park
Supernatural
The Big Bang Theory
Simpsons
Two and a Half Man
Warehouse 13

a pogleda san jos Monk, Seindfield, Only Fools And Horses, Legend Of The Seeker, Prison Break, Knight Rider, Kyle XY, 2 sezone True Blooda, par prvih sezona weeds-a, Avatar: the last airbender ,nesto pokemona, nesto naruta.. i ima jos toga al se nemogu sitit :kokicarenje:
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.

callac

Post by callac » 17 Sep 2010, 10:19

Ghostface wrote:Genijalno finale Entouragea!
SpoilerShow
Downfall of the great ones! Ari i Vince zalaze u osobni pakao! Obožavan ovako tragikomične krajeve!
Zaista odlično finale! :supz: Serija mi je jedno od većih ugodnih iznenađenja, ghost hvala ti za preporuku, ja samo mogu proširiti riječ i oduševljenje!
SpoilerShow
a fajt s Eminemom....kako mi je smiješan njegov glas bio, ko da netko drugi priča, a ne on :lol:
Očekuje nas sjajna nova sezona!!!! :partyman:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2010, 15:59

Raging Demon wrote:nisan nesto cest na ovom forumu al eto da napisen sta ja gledan... :D

Breaking Bad
Chuck
Dexter
Eureka
Futurama
How I Mer Your Mother
Leverage
Lie To Me
Man Vs. Wild
Mythbusters
Psych
Smallville
South Park
Supernatural
The Big Bang Theory
Simpsons
Two and a Half Man
Warehouse 13

a pogleda san jos Monk, Seindfield, Only Fools And Horses, Legend Of The Seeker, Prison Break, Knight Rider, Kyle XY, 2 sezone True Blooda, par prvih sezona weeds-a, Avatar: the last airbender ,nesto pokemona, nesto naruta.. i ima jos toga al se nemogu sitit :kokicarenje:

:supz: :supz: I daj navrati malo češće, umisto da popravljate biciklu u tebe 4 sata. :mrgreen:

jeba

Post by jeba » 17 Sep 2010, 21:15

Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.

callac

Post by callac » 17 Sep 2010, 21:17

jeba wrote:Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.
Fringe je dobar, postaje i sve bolji svakom epizodom, ja sad čekam treću sezonu da počne!
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 17 Sep 2010, 22:29

callac wrote:
jeba wrote:Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.
Fringe je dobar, postaje i sve bolji svakom epizodom, ja sad čekam treću sezonu da počne!
Da, itekako kvalitetna serija. Meni je već pilot bija zakon, a kasnije odlazi u sfere awesome ludila. :mrgreen: Plus šta san veliki fan Joshue Jacksona.

Raging Demon

Post by Raging Demon » 18 Sep 2010, 00:39

Ghostface wrote: :supz: :supz: I daj navrati malo češće, umisto da popravljate biciklu u tebe 4 sata. :mrgreen:
a morat cu jer mi nestaje ideja sta gledat.. evo sad cu pocet prvu sezon sons of anarchy pa cemo vidit
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 01:08

i dalje joan - serija je zbilja dramatična, da sam malo osjetljivije naravi, cmizdrila bi svaki dan :lol:
Image

Post Reply