Koje serije trenutno pratite?
- Scarface
Re: Koje serije trenutno pratite?
Callac, za rne planiraš pratit nijednu od novih serija? Izbor je odličan, od Terriers do Outlaw.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?
- callac
ako ti se sviđa sve do sada, isplati!Zadro wrote:Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?
@ghost, nisam još proučila nove serije, ako imaš kakvu preporuku, svakako javi šta da gledam
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:ako ti se sviđa sve do sada, isplati!Zadro wrote:Callac jel se isplati gledat Grey's Anatomy šesta sezona?
@ghost, nisam još proučila nove serije, ako imaš kakvu preporuku, svakako javi šta da gledam
Terriers, Outlaw i Boarkwalk empire su must mustova!!! Ostalo po vlastitoom nahođenju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- chatterer
je li gledao tko Capricu? To sam pogledao jednu epizodu a najprije sam mislio da je sci-fi film... Uglavnom nije mi se nešto svidjelo, vidim da na imdb još čeka glasove pa bih rado pročitao dojmove..
- Scarface
Ni meni nije nešto, A eto, čeka se 2. sezona, bez prevelikih nadanja.chatterer wrote:je li gledao tko Capricu? To sam pogledao jednu epizodu a najprije sam mislio da je sci-fi film... Uglavnom nije mi se nešto svidjelo, vidim da na imdb još čeka glasove pa bih rado pročitao dojmove..
- chatterer
al svaka ti čast što možeš gledati nešto što ti se ne sviđa previše, ja to po kratkom postupku riješim
- Raging Demon
nisan nesto cest na ovom forumu al eto da napisen sta ja gledan...
Breaking Bad
Chuck
Dexter
Eureka
Futurama
How I Mer Your Mother
Leverage
Lie To Me
Man Vs. Wild
Mythbusters
Psych
Smallville
South Park
Supernatural
The Big Bang Theory
Simpsons
Two and a Half Man
Warehouse 13
a pogleda san jos Monk, Seindfield, Only Fools And Horses, Legend Of The Seeker, Prison Break, Knight Rider, Kyle XY, 2 sezone True Blooda, par prvih sezona weeds-a, Avatar: the last airbender ,nesto pokemona, nesto naruta.. i ima jos toga al se nemogu sitit
Breaking Bad
Chuck
Dexter
Eureka
Futurama
How I Mer Your Mother
Leverage
Lie To Me
Man Vs. Wild
Mythbusters
Psych
Smallville
South Park
Supernatural
The Big Bang Theory
Simpsons
Two and a Half Man
Warehouse 13
a pogleda san jos Monk, Seindfield, Only Fools And Horses, Legend Of The Seeker, Prison Break, Knight Rider, Kyle XY, 2 sezone True Blooda, par prvih sezona weeds-a, Avatar: the last airbender ,nesto pokemona, nesto naruta.. i ima jos toga al se nemogu sitit
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.
- callac
Zaista odlično finale!Ghostface wrote:Genijalno finale Entouragea!SpoilerShowDownfall of the great ones! Ari i Vince zalaze u osobni pakao! Obožavan ovako tragikomične krajeve!
SpoilerShow
a fajt s Eminemom....kako mi je smiješan njegov glas bio, ko da netko drugi priča, a ne on 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Raging Demon wrote:nisan nesto cest na ovom forumu al eto da napisen sta ja gledan...![]()
Breaking Bad
Chuck
Dexter
Eureka
Futurama
How I Mer Your Mother
Leverage
Lie To Me
Man Vs. Wild
Mythbusters
Psych
Smallville
South Park
Supernatural
The Big Bang Theory
Simpsons
Two and a Half Man
Warehouse 13
-
jeba
Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.
- callac
Fringe je dobar, postaje i sve bolji svakom epizodom, ja sad čekam treću sezonu da počne!jeba wrote:Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Da, itekako kvalitetna serija. Meni je već pilot bija zakon, a kasnije odlazi u sfere awesome ludila.callac wrote:Fringe je dobar, postaje i sve bolji svakom epizodom, ja sad čekam treću sezonu da počne!jeba wrote:Skinuo si Fringe i počeo gledat jučer. Čini se skroz zanimljivo, sad sdem pogledat 4. epizodu.
- Raging Demon
a morat cu jer mi nestaje ideja sta gledat.. evo sad cu pocet prvu sezon sons of anarchy pa cemo viditGhostface wrote:![]()
I daj navrati malo češće, umisto da popravljate biciklu u tebe 4 sata.
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.
- metallicat
i dalje joan - serija je zbilja dramatična, da sam malo osjetljivije naravi, cmizdrila bi svaki dan