Koje serije trenutno pratite?
-
Wheel Smith
Re: Koje serije trenutno pratite?
počeo gledat rome , carnivale i ponavljam masters of horror
:supz: :supz:
- Michel
Carnivale odličan, master of horor od loših do odličnih epizoda, a Rome tek moram pogledat.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Meni je "Fear Itself" bio puno draži nego "Masters of Horror"
Kod FI mi je ovo bila jedina slabija epizoda http://www.imdb.com/title/tt1117023/plo ... _=tt_ov_pl
A kod MoH ih je bilo dosta (iako nisam gledao drugu sezonu). Sjećam se da mi je ova bila odurna epizoda, nisam je mogao gledati do kraja. http://www.imdb.com/title/tt0643108/
Iako ih ima dobrih: Incident on and off a mountain road, Dreams in the Witch House, Chocolate, Deer Woman, Ciggarete Burns...
Kod FI mi je ovo bila jedina slabija epizoda http://www.imdb.com/title/tt1117023/plo ... _=tt_ov_pl
A kod MoH ih je bilo dosta (iako nisam gledao drugu sezonu). Sjećam se da mi je ova bila odurna epizoda, nisam je mogao gledati do kraja. http://www.imdb.com/title/tt0643108/
Iako ih ima dobrih: Incident on and off a mountain road, Dreams in the Witch House, Chocolate, Deer Woman, Ciggarete Burns...
-
Wheel Smith
- Michel
Meni bila tak tak. Bolji mi je MoH.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Wheel Smith
Michel wrote:Meni bila tak tak. Bolji mi je MoH.
slazem se i s ovim al ima par groznih epizoda al vecinom je to sve super
-
John_Ryder
A ono, znači nađu žensku u centru New Yorka u torbi (malo većoj) koja nema pojma tko je što je gdje je,ali je puna tetovaža,i svaka tetovaža ima neko značenje,tajnu poruku,i svaka tetovaža je novi slučaj,stvarno odlična ideja, ali nekako je to sve loše realizirano,prebro se dešava radnja,karakterizacija likova nula bodova,ali pogledat ću još 1-2 pa vjerovatno odjebatHorrorHR wrote:blindspot ono nešto sa tetovažama? jel dobro?
-
Wheel Smith
je li tko gledao psych? počeo sam gledat prvu sezonu zasad sam zadovoljan
- lemonzoo
- Asfodel
Jel gleda tko Jonathan Strange & Mr Norrell?

Ja pogledala dvije i ne znam trebam li nastavljati jer nisam pala u nesvijest od oduševljenja, no tematika (magija
) me prisilila da bacim oko na taj početak. U pilotu su obradili 90% prve knjige. Ja sam samo prvu i čitala...

Ja pogledala dvije i ne znam trebam li nastavljati jer nisam pala u nesvijest od oduševljenja, no tematika (magija
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
-
Wheel Smith
- lemonzoo
c/pjohn_constantine wrote:O čemu je radnja?
Radnja je smještena na početak 19. stoljeća za vrijeme Industrijske revolucije u Britaniji i pratimo drukčiju povijest gdje je magija priznata, ali se rijetko prakticira. G. Norrell (Eddie Marsan) živi u seoskome kraju na sjeveru zemlje i sposoban je natjerati kipove katedrale York da se kreću i pričaju. Njegov sluga John Childermass (Enzo Cilenti) nagovara ga da odu u London i pomogne u ratu protiv Francuza. G. Norrell u Londonu načini magiju cijenjenom u svijetu kada sretne vodećeg čovjeka vlade koji je ostao bez zaručnice (Alice Englert) te Norrel dozove vilu koja političaru uskrsne mrtvu zaručnicu.
U međuvremenu, također u Londonu, Jonathan Strange (Bertie Carvel) upozna Vinculusa (Paul Kaye), čarobnjaka iz ulice Threadneedle, dok pokušava zaprositi svoju dragu Arabellu (Charlotte Riley). Vinculus kaže Strangeu da mu je suđeno da postane veliki čarobnjak...
-
olio
ja sam odgledao prije 2 tjedna.
Meni je super, rekao bih da pretkraj opadne kvaliteta (zadnje 2-3 epizode), ali zadovoljavajuć kraj.
Ja sam od početka bio zakačen tako da me ponijelo to oduševljenje. A i baš mi je super leglo, magija, vrijeme radnje, mjest, i odlična produkcija.
Meni je srednji dio bio zabavan, naročito odlazak u rat i korištenje magije
Fun fact:
Dio radnje pred kraj je sniman u Trogiru, koji glumi Veneciju. Isto tako je glumio veneciju za 1 epizodu Doctor Who-a, i još jednu epizodu Doctor Who-a kao dom Van Gogha
-
olio
Je li itko gledao The Musketeers?
Valja li?
Odgledao
Jonathan Strange & Mr. Norell
Baš sam uživao u nestašnim likovima, a i kul likovima (childermass je badass) u odličnoj produkciji.
7.8/10
Valja li?
Odgledao
Jonathan Strange & Mr. Norell
Baš sam uživao u nestašnim likovima, a i kul likovima (childermass je badass) u odličnoj produkciji.
7.8/10