Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Scarface » 15 Sep 2010, 01:32

Zadro wrote:Ghost :shock: :shock:
Samo mi One Tree Hill nije jasan. Tebi to valja? (mislim na novije sezone)
Pratin iz navike, ka i veliku većinu. Zato ode pišen samo o njih nekoliko koje su mi stvarno dobre.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 15 Sep 2010, 01:43

ghost, tebi se sve to stvarno sviđa? :shock: ja kad pratim jednu seriju ne mogu se koncentrirati u isto vrijeme na drugu
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 15 Sep 2010, 01:46

filmophil wrote:ghost, tebi se sve to stvarno sviđa? :shock: ja kad pratim jednu seriju ne mogu se koncentrirati u isto vrijeme na drugu
To mi često kažu i u ekipi plus kako to da popamtim sve te događaje i imena i specifičnosti svake. A čuj, šta da ti kažen, moš mislit da seren, al ovo je ništa, di su još animei, stripovi, knjige, igrice i filmovi. Za serije san još najmanje geek od svih navedenih stvari. Nolifer san, jbg.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 15 Sep 2010, 03:03

ma pusti ti to što si nolifer pa ti je to opravdanje što imaš vremena za sve, ali kako 20 serija možeš pratiti, a da ti to bude zabavno? šta ti se ne razvodni sve po glavi? kao da ih reda pogledaš samo da nešto gledaš...nije stvar u pamćenju radnje i likova, to ti se vrati u glavu čim počne epizoda neke serije, mene zanima koja te volja goni da svaki tjedan skidaš nove epizode 20-ak serija i onda sve to redom pogledaš

svaka čast, ja to ne mogu, a kamo li što kažeš da su serije najmanji dio svega...ja na dan jedva imam vremena pogledati film, a onda uz to AKO pročitam koji broj crowsa, dok je trajao dexter samo sam njega pratio i za to našao jedva vremena...al i da imam vremena znam da ne bi mogo išta radit uz to, treba imat snage sjest pred ekran i gledat nešto što te u principu ni ne zanima tolko...zato valjda odustanem od većine serija nakon jedne epizode makar ih imam cijele skinute na kompu :)

Scarface

Post by Scarface » 15 Sep 2010, 03:22

Stvar je jednostavno u tome šta me sve to doista i zanima i lako se inače uživljavan u stvari. Zato kad me nešto ekstra dojmi, onda znaš da je to nešto posebno. I ova lista je još ništa, kad iduća dva tjedna počnu sve ostale highlight serije, produžit će se za bar trećinu. Nebitno je sad šta to izgleda freaky, jednostavno je tako. Svaka ta serija ima svoj mali svit i osjećan se kao da san dio toga u tih 45 minuta. Evo, čista statistika- od svih tih odgledanih serija, i aktualnih i kompletiranih, nema nijedne od koje san odusta. Grey's Anatomy još nisan odlučija pratit, al po onome šta san vata po tv-u siguran san da ću se i u to lako uživit. Adiktivne san prirode za ove geeky stvari, i znaš koja je ura kad sve one fandom stvari koje Sheldon i ekipa u Big Bang Theory spominju nisu ni 1 % onoga šta sam pratin i poznajen (a kao oni bi tribali bit nenormalni po tom pitanju). Nije to baš za "svaka čast", jer kad neko troši 95 % slobodnog vrimena na te stvari, nešto tu ne štima. Triba imat mjere u svemu.

filmofil

Post by filmofil » 15 Sep 2010, 03:34

vjeruj mi, ja bi volio da mogu ko ti bez obzira na sve jer me tolko toga zanima, a ništa ne stignem pogledat, imam osjećaj da puno toga propuštam...al ne smatram ja tebe noliferom, svako si sam popunjuje slobodno vrijeme kako želi, ovo tvoje ni nije nužno loše jer ja znam provesti nekoliko sati pred kompom svaki dan, a da pritom ništa korisno ne radim dok sam za to vrijeme mogo pogledat 5 epizoda neke serije :D jednostavno nemam takav način rada mozga da mogu upiti bilo što u njega nego se probudim i ujutro 'osjetim' dal ću taj dan išta gledat il neću

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Sep 2010, 10:34

ma ja dok nisam radio i bio bez cure sam pratio po 5-6 serija max. ,nema šanse da stignem više,a sad dok radim mislim da neću stić skoro niš,jedino ću za supernatural i big bang t. nać vremena preko vikeda,al ghostu se treba divit,studira jako težak fax i stigne sve to,ili poveći IQ ili laprda :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

filmofil

Post by filmofil » 15 Sep 2010, 14:06

ma ghost je specifična vrsta luđaka, ja mislim da u hrvatskoj ne postoji takav

Josef K

Post by Josef K » 15 Sep 2010, 15:24

Kak uopče popamtiš kaj izlazi koji dan? :lol:
Kaj imaš neki popis?

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 Sep 2010, 15:32

filmophil wrote:ma ghost je specifična vrsta luđaka, ja mislim da u hrvatskoj ne postoji takav
:mrgreen:
Image

Image

Image

Scarface

Post by Scarface » 15 Sep 2010, 16:20

filmophil wrote:ma ghost je specifična vrsta luđaka, ja mislim da u hrvatskoj ne postoji takav
Kako bi Dex reka: I'm very special kind of monster. :mrgreen:

Al ne, stvarno, ne triba sad pretjerivat, ima i gorih frikova, šta vam je.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Sep 2010, 16:53

u tvom rangu je đuro
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

filmofil

Post by filmofil » 15 Sep 2010, 17:08

John_Ryder wrote:u tvom rangu je đuro
ma kakav đuro, on je mila majka za ghosta...đuru samo anime drži, a ovog svi mogući mediji :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Sep 2010, 19:49

Ghostface wrote:
Kako bi Dex reka: I'm very special kind of monster. :mrgreen:

Al ne, stvarno, ne triba sad pretjerivat, ima i gorih frikova, šta vam je.
hm, ma nije loše biti frik. Svatko ima svoju zanimaciju. Ok, ne pratim baš toliko serija, ali pratim puno stvari... isti dan knjiga, serija, par epizoda anime, jedna epizoda igre, jedna dvije sati igranje neke pc igre. Tek kada nađem nekoga koga interesiraju te stvari, pa počnem pričati. Ajme, majko... O swamp thingu, pa onda pređem na Lovecrafta, pa na europske horore 70 - ti, i onda univerzum... uf. :mrgreen: A to za pamćenjem, ne vidim zašto se ne bi moglo sve to pratiti? Ja znam napamet sve epizode Zagora (onih novih izdanja od Ludensa), od radnje do scena... A nisam ih čitao valja 5 godina. Najvažnije je da čovjek uživa u onome što voli. Recimo, trash filmovi - ja neću gubiti vrijeme ili gnjaviti čovjeka koji ne razumije takve filmove. Pričati ću mu o tome ako ga zanima, ali neću ga sada pokušavati "promijeniti". Sve je to stvar ukusa. Ma hrpa nepotrebnih podataka u mojoj glavi, stripovi, filmovi, knjige, povijest, serije, bez problema, ali kada treba zapamtiti broj mobitela, ma da ga jebeš, nema šanse.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 10:32

Ovo su nove sezone serija koje pratim, a koje dolaze sada...
Bones
Desperate Housewives
Dexter
Fringe
Gossip Girl
Grey's Anatomy
House
It's Always Sunny in Philladelphia
Lie To Me
Medium
NCIS
NCIS: Los Angeles
Stargate Universe
Supernatural
The Big Bang Theory
The Mentalist
The Office
Weeds

A ovo je što sam pokupila u međuvremenu:
Happy Town
Numb3rs
Persons Unknown
Scrubs

Ono što planiram skinuti, što mi je zanimljivo al nikako da dođe na red:
Californication
How I Met Your Mother
Castle
The Vampire Diaries
Sons of Anarchy

Vjerojatno ima još nešto čega se ne mogu sjetiti sad ovako iz glave. Nisam baš kao Ghost, al i ovo ponekad bude previše uz sve druge obaveze. No, za to služe vikendi :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply