Lost
- Scarface
Re: Lost
Ma neeee, a to sa "prva teorija koja ti padne na pamet" je puuuuno drukčije od moga "pola stvari nije odgovoreno".
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
Ghost, ti si ipak prvi spomenuo i kada ti se ukazalo na to odgovorio si na najbezobrazniji mogući način osobi koja ti je prigovorila- da bi to opet napravio u svako doba. e to je čista pakost i zato ćeš biti spomenut svakom mogućom prilikom. ASHu sam također rekla da nije u redu sa svojim komentarom, pogotovo jer seriju nije niti gledao. ja sad ne znam jeste vi svi neki mazohisti ili šta već kad vam je serija toliko grozna, ne želite da vam se prigovara na napisano i opet ste u temi i prozivate nas dječicom koja se ljuti na gluposti. želiš da te se ostavi na miru-ostavi i ti nas. 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ok, nikad od mene više riči ni za jednu seriju, nikad ikad. Zgadile su mi se neke osobe za vjeke vjekova, i neka je obostrano, briga me. Prozivajte kolko oćete, ja ovaj podforum više ne čitan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
zašto se pak sad ti ponašaš kao dijete? ako ne možeš podnijeti kritiku, ne dovodi se u situaciju da budeš iskritiziran. a to sa gađenjem je stvarno previšeGhostface wrote:Ok, nikad od mene više riči ni za jednu seriju, nikad ikad. Zgadile su mi se neke osobe za vjeke vjekova, i neka je obostrano, briga me. Prozivajte kolko oćete, ja ovaj podforum više ne čitan.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ja ne znam gdje i kako sam ja njemu nanijela toliko zla u životu da ima toliko toga protiv mene (jer mu je drago da sam ja oštećena u svemu ovome i da bi mi to učinio anytime.. znači stvarno me lik ne voli) tak da je sukladno tome i ovaj djetinjasti ispad rezultirao da mu se strašno gadimo - znači očito smo mu zbilja naštetili u životu. .. čudno, ja njemu nisam rekla da mi se gadi kad sam smatrala da mi je u nečemu naštetio, nego rekla pogriješio si; dosta o tome i šibaj dalje. Izgleda da sam jako nezrela osoba i da sam trebala to prenijeti na raspravu ad hominem.callac wrote:zašto se pak sad ti ponašaš kao dijete? ako ne možeš podnijeti kritiku, ne dovodi se u situaciju da budeš iskritiziran. a to sa gađenjem je stvarno previšeGhostface wrote:Ok, nikad od mene više riči ni za jednu seriju, nikad ikad. Zgadile su mi se neke osobe za vjeke vjekova, i neka je obostrano, briga me. Prozivajte kolko oćete, ja ovaj podforum više ne čitan.
A ono iznad o usporedbi njegove i Asheve rečenice je presmiješno. Uspoređivat nebo i zemlju, to bi bilo to.
Ajmo se sad obazirat samo na seriju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
Jandra wrote:![]()
Nego, htio sam te pitat...SpoilerShowta djevojka na slici, jel to ona sayidova koju je pustio da pobjegne i na kraju je saznao da je u LA-u?
SpoilerShow
Nije. I ako misliš da je taj lik desno Sayid - nije ni to. 
- Asfodel
Pa neću ti reć. Kad budeš dovoljno znao o seriji, skužit ćeš sam većJandra wrote:A ko je onda?
![]()
Dugo mi je trebalo da shvatim, i na kraju sam mislio da je to on
..nja nja njaa
- callac
Još sedam epizoda i ja gotova...mislim da ću to riješiti prek vikenda ako budem vrijedna
sve me više interesira kraj, gdje god se pojavim na netu, naiđem na neki članak o Lostu i dolazim u napast da čitam, ali stisnem zube i preskočim, još samo malo i tu sam..a onda slijedi čitanje svih mogućih recenzija
i pisanje moje koje će biti označeno turbo mega velikim spoilerom!
If one of them is dead.
If one of them is dead.