Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Mistrija

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Mistrija » 12 Aug 2010, 11:29

Trenutno:
The Gates
True Blod
Haven
My Ghost Story
Fact or faked -Paranormal Files
Ghost Hunters / International / Academy
Top Gear
The IT Crowd
Rubicon

Pratio (i praticu, koje se nastave):
24
Jericho
LOST
PrisonBreak
Invasion
The Vampire Diaries
V
TwinPeaks
Tremors
Supernatural
Fringe
Ghost Adventures
Destination Truth
Man Vs Wild
Heroes

A sa velikim nestrpljenjem ocekujem The Walking Dead
Last edited by Mistrija on 11 Sep 2010, 22:52, edited 3 times in total.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."

Josef K

Post by Josef K » 12 Aug 2010, 21:36

Californication
Dexter S03 napokon
Kingdom Hospital
Nightmares and Dreamscapes
Skins S03

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Aug 2010, 21:40

Počeo sam OZ ponovno gledat 8)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 12 Aug 2010, 22:22

DrugsBunny wrote:Počeo sam OZ ponovno gledat 8)
Meni i dalje jedna od najdražih serija, s daleko najkarizmatičnijim likovima šta se tiče HBO-a i s uvjerljivo najzamršenijom mrežom odnosa među njima. :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Aug 2010, 22:24

Uz Nip/tuck ponovno gledam Masters of horror i poslije Fear itself. 24, osma sezona neka čeka...
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 12 Aug 2010, 22:51

Ghostface wrote:Meni i dalje jedna od najdražih serija, s daleko najkarizmatičnijim likovima šta se tiče HBO-a i s uvjerljivo najzamršenijom mrežom odnosa među njima. :supz: :supz:
Da, da :D :mrgreen:
Nisam uspio još naći bolju seriju od Oza, a posebno mi se sviđa taj nekakav hladni dokumentarni pristup svemu da sam odlučiš kako će te se koji lik dopasti. A apsolutno svi likovi su predobro okarakterizirani i za svakog možeš gajiti i simpatije i antipatije.
Kao da sam gledatelj "upravlja" serijom tako da određuje koje će likove/priče pratiti.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Aug 2010, 01:00

Nice
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 13 Aug 2010, 02:07

DrugsBunny wrote:
Ghostface wrote:Meni i dalje jedna od najdražih serija, s daleko najkarizmatičnijim likovima šta se tiče HBO-a i s uvjerljivo najzamršenijom mrežom odnosa među njima. :supz: :supz:
Da, da :D :mrgreen:
Nisam uspio još naći bolju seriju od Oza, a posebno mi se sviđa taj nekakav hladni dokumentarni pristup svemu da sam odlučiš kako će te se koji lik dopasti. A apsolutno svi likovi su predobro okarakterizirani i za svakog možeš gajiti i simpatije i antipatije.
Kao da sam gledatelj "upravlja" serijom tako da određuje koje će likove/priče pratiti.
Još san pod dojmom kako je dobro izgrađen lik Schillingera. Tako ljigavog negativca stvarno triba znat izgradit i još ga takvim održavat kroz 6 sezona svega i svačega.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 13 Aug 2010, 03:02

Ghostface wrote:Još san pod dojmom kako je dobro izgrađen lik Schillingera. Tako ljigavog negativca stvarno triba znat izgradit i još ga takvim održavat kroz 6 sezona svega i svačega.
čak mislim da je padao kao negativac kroz sezone, vrhunac mu je definitivno bio na kraju 2. sezone...barem je meni takav dojam ostavio, pretrpio je i on puno štete, previše štete možda za nekog ko bi trebao prestavljat prijetnju pozitivcima (al ko je pozitivac u ozu?)

puno bolje mi je što se toga tiče izgrađen adebisi, guy you don't want to fuck with...ne znam u kojem filmu sam to vidio, nedavno sam ga gledao, al pita jedan lik drugoga: znaš koja je najgora ljudska osobina? kad nekog boli kurac za sve...to je najveća istina i zato jedan schilinger (koji je plakao za rođakom, sinom, šta već) ne može biti jači negativac od adebisija

a možda sam ja predavno gledao ovu seriju da bi pričao bilo šta
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 13 Aug 2010, 04:42

Schillinger ipak predstavlja archenemyja u Oz-u, jer prije svega, radnja prati Beechera i njegov put. To je okosnica, a sve ostalo nadogradnja. Ne znači to da je to ostalo manje važno, dapače, ali baš zbog tih karakternih manjkavosti negativca, Schillinger uzima tron. Adebisi je primjer stereotipnog zatvorskog grubijana. Ima i on svoje niti ludila i kompleksnosti (i ako se sićaš, i on je jedno vrime bija pussy i dobrica), ali u usporedbi s jednim Schillingerom gubi, jer potonji naprosto zrači onom čistom zloćom u kojoj vidiš da čovik ne cijeni nikoga, da sve prijezire i traži od svih da mu se pokoravaju- e, ali osim svoje obitelji. Ti su psihopati najjači, srce bi izvadili bilo čijoj djeci i roditeljima ali svoje ne daju, jer ih "vole". Šta je najgore od svega, kod Schillingera ne vride navodnici, i to je ono zastrašujuće u njegovom slučaju. Kad nekoga boli kurac, sjebat će se kad tad (razlog zašto je Said bija pametniji), međutim, kad naiđeš na ljudski izmet koji u sebi ima i dozu slatkoće, e onda si prijatelju jeba ježa.

Zapravo, i sam nisan dugo gleda seriju, to je u biti jedna od rijetkih koju san u cijelosti odgleda na tv-u (ono kad se jedno lito svakodnevno prikazivala, a bila je i prije toga regularno tijekom zime i proljeća), i nisan ju kasnije ni skida. Sad su ipak važnije ove ostale stvari koje se prate, možda skinem čisto zbog nostalgije i prisjećanja određenih dijelova serije, ali sumnjan da ću je kompletno ponovno gledat.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Aug 2010, 09:54

meni su braća O'Reily nekako bili najdraži od svih...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Mitch_Connor

Post by Mitch_Connor » 13 Aug 2010, 14:50

"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"

hitman_4

Post by hitman_4 » 13 Aug 2010, 23:04

omiljena serija :supz:
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Aug 2010, 01:17

Jel tko gledao modernog BBC Sherlocka?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 14 Aug 2010, 01:38

Jesan, prve 3 epizode. Priče su ok, ali glumci mi malo štekaju. Još par epizoda bi tribalo da se uživin, zasad slabo.

Post Reply