Your Friends and Neighbors (TV Series 2025 - )

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Michel

Your Friends and Neighbors (TV Series 2025 - )

Post by Michel » 22 Mar 2025, 02:05

Drama
Image

Imdb
Wiki

Creator: Jonathan Tropper
Stars: Jon Hamm, Amanda Peet, Olivia Munn

Andrew "Coop" Cooper suočava se s razvodom. On je također upravitelj hedge fonda koji je nedavno dobio sramotan otkaz na poslu. Kako bi održao svoj životni stil, Coop pribjegava krađi iz domova svojih susjeda u iznimno imućnom Westmont Villageu; samo da bi otkrio da bi tajne i poslovi skriveni iza tih bogataških fasada mogli biti opasniji nego što je ikad zamislio.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Your Friends and Neighbors (TV Series 2025 - )

Post by Michel » 22 Mar 2025, 02:05

Izgleda dobro sa dobrom glumačkom postavom. Kreirao čovjek koji je kreirao Banshee i Warrior. 10. 4. izlazi

Michel

Post by Michel » 16 Apr 2025, 01:23

This Is What Happens - imam dosta zabilježenih serija koje dolaze u narednim mjesecima pa onda pogledam pilot epizodu i odlučim hoću li nastaviti. S ovom serijom definitivno budem. Jon Hamm je bogat čovjek kako novčano, tako obiteljski ali odmah na početku pratimo s njegovom naracijom što mu se dogodilo. Život mu se skroz preokrenuo i više nije bogat. Postao je sam, usamljen dok su svi oko njega sretni. Epizoda počinje s onim što se dogodilo 4 mjeseci kasnije pa se vraćamo na početak kako je došlo do toga. Ovo mi se jako svidjelo, nema ni trunke woke zasad, zero, nul, ništica. Hamm je odličan i drži ritam kao i sama epizoda koja u ovih 56 minuta nije niti malo dosadna već jako zabavna. Bit će tu svega. 8.1/10

Michel

Post by Michel » 16 Apr 2025, 17:30

Deuce - ok, ovo postaje sve zanimljivije. I dalje nula, zero, ništa wokea. Sad smo upoznali i Lu, jednu stariju žensku koja uzima stvari/predmete na crno ali s njom nema nagodbe. Kad kaže cijenu, to je ta cijena. Fora je to sa satovima. Treba pohvalit i Amandu Peet kojoj je uloga jako dobro legla. Serija može otići u jako puno pravaca, ali jako mi se sviđa sve što je na jednom mjestu, malo mjesto gdje svi svakog znaju a toliko tajni. Stvarno je ovo dobro i zanimljivo. Preporuka svima da krenu gledat, nadam se da neće otkazati. 8.1/10

Sad vidim da je obnovljeno za drugu sezonu, tooooo dragi ljudi imamo seriju. Ovo će se razviti u nešto veliko, osjetim to.

Michel

Post by Michel » 19 Apr 2025, 03:42

Theoretical Herpes - OMG ne možeš mi ovako završit, ne možeš :shock: prezabavna epizoda bila. Muški imali svoju večer, žene svoju i djeca svoju. Ovo je bila lijepa epizoda što se tiče razvijanja karaktera. Lu sad surađuje sa Coopom, a i njegov najbolji prijatelj onaj azijac mi je fora. Tu toliko može biti divnih storyarcova. A Nick je baš douchebag, kakvu sliku ima sebe u dnevnom boravku hahaha. Olivia Munn je top riba. 8.1/10

I sad čekat tjedan dana epizodu ugh...

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Apr 2025, 04:57

Mobland je bolja serija tri puta od ove!
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 26 Apr 2025, 05:05

Literal Dragons - auuu, bila čistačica koja ga je ulovila i sad njih dvoje surađuju u krađi :supz: a jel dobra čistačica, morao sam vidjeti kako se zove. Aimee Carrero, i ona je jebozovna. Skoro ko Olivia Munn, ali kako Olivia zna flertovati uh dobra je bila ovu epizodu. I ide mi na onu stvar Amanda Peet i njezin lik Mel. Prevari muža sa košarkašem crncem i sad joj je kao žao i već vidim da će se željet vratiti. Nadam se da je Coop pametan i da to neće dozvoliti. To će biti debilana i uništavanje muškaraca. Nek zadrži Samanthu (Olivia Munn). Dobra scena i kad je skoro uhvaćen, moraju sad paziti jer ovo će se u jednom trenutku oteti kontroli. Još će ovo skroz opuštajuće, ali mora postati ozbiljnije. 8.2/10

Michel

Post by Michel » 13 Aug 2025, 23:39

Pogledao ovo do kraja tako da sad zasebno ne komam epizode ali bilo jako dobro. Sve se na kraju dobro svršilo, i neka. Malo zašećereno i čeka se druga sezona :kokicarenje: 8/10 za prvu sezonu

Post Reply