All Evil Dreams and Angry Words - ova epizoda traje 35 minuta, ali moram sad nešto reći. Svatko tko prati moje recenzije za serije, zna da dopuštam neke mane do neke granice. Pa tako znam nekim ranijim epizodama dati višu ocjenu jer me ti minusi još toliko ne živciraju, a onda nekoj kasnijoj epizodi koja je bolje napravljena dam manje jer mi dopizde ti minusi. Eto, tako je ova epizoda. Jebeno pretjerivanje jednostavno ne mogu to više trpiti. Em je woke, oh bijeli muškarac glavni zlikovac
dok je samuraj kako smo saznali na kraju prve epizode žensko ali toliko jako žensko još nisam vidio bilo gdje ikad a nema nikakve supermoći
mislim koliko jebenih ozljeda može izdržati čemu takvo pretjerivanje u seriji koja nema fantazije niti supermoći. Je, sve je vrhunski režirano, cijela epizoda i stvarno je prekrasno snimljeno ali ti woke elementi i to pretjerivanje gdje može toliko izdržati ozljeda ma daaaj.
7/10
Nothing Broken - dok mi je ova bila odlična jer je najprizemljenija epizoda sezone. Nema praktički borbi, samo karakterizacija likova i odlični dijalozi te neke prekrasne art scene. Akemi me živcira, ali ima dobar storyarc. A Fowler je badass negativac.
9/10
The Great Fire of 1657 - finalna epizoda je kompletan mess, ali na jako dobar način. Jako puno borbi, pucnjava, vatre i naravno pretjerivanja. Akemi je podmukla kučka koja želi vladati, a druga sezona u Londonu izgleda da će biti jer kako smo saznali ima opakijih jebača od Fowlera. Joj ne znam koju da ocjenu dam ovoj finalnoj epizodi a kamoli cijeloj sezoni.
7.5/10
A za cijelu sezonu uh ah uh ajmo ovako
9/10 a mislim kad se sve zbroji da moram ovako visoku ocjenu.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"