Scrubs

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
A$H

Re:

Post by A$H » 22 Feb 2010, 06:33

pri kraju 7. sezone..a ono..sve je losija..jer su mi likovi koji su bili u prvih ~5 sezona super sad sve vise iritantni..i ponavljaju se fore previse..postaje sve vise neka dosadnjikava drama nego komedija..pogotovo neke epizode koje su bezveze razvucene dialozima samo da popune vrijeme od 20 min..nije ni cudo da ova sezona ima samo 11 epizoda..bas su se pogubili..nadam se da je 8. sezona bolja..a 8. ionako moram sa frendicom pogledat posto ju ona nije jos gledala..jedino cemu se tu veselim je da napokon saznam koje to ime ima Janitor.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

jeba

Re: Scrubs

Post by jeba » 18 Jul 2010, 13:31

John C. McGinley diže rejting seriji. Inače, u zadnjih par sezona su ostali bez materijala, pa su počeli s izmišljanjima. Inače, veliki sam ljubitelj serije.

remike2

Post by remike2 » 18 Jul 2010, 13:38

Pokušao pratiti no nije mi nikad išlo jer mi je serija niš posebno, definitivno jedna od lošijih humorističnih serija.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Jul 2010, 14:07

remike2 wrote:Pokušao pratiti no nije mi nikad išlo jer mi je serija niš posebno, definitivno jedna od lošijih humorističnih serija.
Potpis. Prosjek.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply