But Li is looking to make another stab at American stardom with a starring role in THE MUMMY 3. Li will play the villainous Mummy in the film, which will be directed by Rob Cohen (STEALTH). Stephen Sommers, who directed the first two MUMMY films, will produce. Hollywood Reporter says of the third installment, MUMMY 3 begins in "ancient times before moving to a post-World War II setting. It is also known that one sequence involves the famous terra-cotta warriors, the collection of 6,000 men and their horses that were originally constructed to protect the tomb of an emperor."
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
- HorrorHR
- Site Admin
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
-
FilmTV
- Aryx
- Dragonrage
Je baš me zanima kak će to funkcionirati...mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOLA$H wrote:Kung Fu Mummy, Hell YeahAryx wrote:^^FilmTV wrote: Samo se nadam da neće degradirati na to da Mumija postaje ekspert u borilačkim vještinama.![]()
-
FilmTV
To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu?Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL![]()
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
A bome nisam ni čuo da je neki kinez bio faraon!!??FilmTV wrote:To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu?Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL![]()
![]()
![]()
![]()
-
FilmTV
Detalji, detaljiDragonrage wrote:A bome nisam ni čuo da je neki kinez bio faraon!!??FilmTV wrote:To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu?Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL![]()
![]()
![]()
![]()
- HorrorHR
- Site Admin
FilmTV wrote:To stoji ali Egipat nije baš poznat po tome da su se faraoni bavili borilačkim vještinama, očito idu na tu foru a to znači kraj još jednog zabavnog serijala... Šta je slijedeće? Borba hip-hop DJ-a 1722. u Pragu?Dragonrage wrote:mislim, čemu uzimati Li-a ak nema borilačkih vještina, a opet, ako ih bude, posebice previše...bit će glupo i smiješno...mumija koja zna kung fu LOL![]()
![]()
![]()
![]()
- Freddy
- Dragonrage
Ma nije stvar u tome kaj je mali. U "Smrtonosnom oružju 4" je bio odlična...mali ali nezaustavljivi negativac kojeg su ova dvojica jedva zaustavila, ali gdi će on glumiti faraona/mumiju...mislim, nema smisla. kao što rekoh, niti su kinezi bili Faraoni, niti su faraoni znali borilačke vještine...Freddy wrote:ja nisam da on bude....premali je i ima baby facu
- A$H
Stvar je u tome kad netko kaže mumija odmah nas asocira na egipatske faraone,piramide..ali nisu samo oni imali mumije u povijesti...bilo je puno vrsta mumija u mnogim kulturama pa tako i u kini imaš mumije i na tibetu su mumificirali visoke svečenike...možda ovaj nastavak neće imat veze sa egiptom kao prva dva nego se sele u drugu zemlju i počinju slična sranja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!