May (2002)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Locked
velikasirena

May (2002)

Post by velikasirena » 26 Apr 2011, 01:26

Površno i brzinski prelijećući preko 29 prethodnih stranica u ovoj kategoriji, nisam naišla na otvoren topic o ovome filmu i ne mogu vjerovati.

May (2002): http://www.imdb.com/title/tt0303361/

Asocijalna djevojka opsjednuta jednim mladićem, koji je, usput govoreći, ljubitelj i amaterski snimatelj horror filmova. Ali to je samo ukratko rečeno.

Srećom, trailer za ovaj film me nije odbio. Nije me odbio ni Jeremy Sisto nakon Hideaway-a.

Ovaj film sam gledala par puta i opet ću, ali ne zato što sam se poistovjetila s protagonisticom, a jesam, nego zato što me je rasplakao, mada je mene lako rasplakati, ali uvijek se rasplačem kad je film dobar, a rijetko plačem na filmove. E sad, znači li to da gledam samo loše filmove ili da je većina filmova loša, ne znam, može biti i jedno i drugo, može biti i da sam loš gledatelj, ili da sam odavno pogledala sve dobre filmove. U svakom slučaju...

Srcedrapajuća priča, ali nikako klišejasta jer taj "Dario Argento" dio u filmu iznenađuje i ostavlja bez (za)daha.

Ako ste pogledali ovaj film, onda znate kako mi zvuči telefonska sekretarica jer sam ju besramno pokupila iz filma.

Image
"Čovječanstvo, od početka me nisi zanimalo."

john_constantine

Re: May (2002)

Post by john_constantine » 26 Apr 2011, 09:54

Michel puši karu.

velikasirena

Re: May (2002)

Post by velikasirena » 26 Apr 2011, 10:08

Uh, tražila sam ga u ovoj kategoriji, a ne u globalu. My mistake.
"Čovječanstvo, od početka me nisi zanimalo."

Locked