Broken Path (2008)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Unreal

Broken Path (2008)

Post by Unreal » 24 Jan 2010, 23:19

Sasvim slučajno sam naletio na ovaj film dok sam bio na stranici kung fu cinema. Pogledo sam trailer koj je obečavao solidnu zabavu i dao mi je čak link za skinut film :lol: ,pa eto odlučio sam da ću film pogledat i mogu reć da nisam požalio. Film i nema velik budget(čak bi i reko manji od van dammovih filmova) i priča sad nije baš posebna(to je i za očekivat),ali sam se baš dobro zabavio. Cijeli film je jedna velika akciska scena nakon prvih deset minuta, pa do kraja(doslovce ti nedaju predah od akcije) i akcija je još jako dobra. Baš brza,dobro koreografirana i žešče brutalna :rock: . Čovječe brijem da je ovo i kravavije od hostela. Jedino je preblesavo da likovi budu razbacani uokolo i čak izbodeni par puta,no nastavljaju se borit kao da su terminatori. Zanimljivo da u filmu glavnog lika glumi Johnny Yong Bosch kojeg možda znate ko Power Rangera i davao je glasove glavnim likovima u brdo anime (Bleach,Trigun,Akira i Devil may cry 4),no nije se baš proslavio kao glumac koliko kao voice actor,no ovdje je čak jako dobar i mogao bi bit ko Jet li da mu se posreči ubuduče. :lol:

No da ne pričam i dalje nebuloze evo vam malo infoa
Image
Trailer
Imdb

Ako ste spremni za prekrvave šore koje traju neprestano i par wtf trenutaka pogledajte.

Post Reply