S. Darko - nastavak filma Donnie Darko

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
HorrorHR
Site Admin

S. Darko - nastavak filma Donnie Darko

Post by HorrorHR » 13 May 2008, 02:21

Donnie Darko sequel S. Darko starts shooting May 18
Wendy Mitchell in London
09 May 2008 05:00

UK-based sales company Velvet Octopus will be launching sales in Cannes for S. Darko, billed as the sequel to the 2001 cult hit Donnie Darko. Fox has already taken North American rights.

Daviegh Chase reprises her role as Donnie's younger sister. The cast for S. Darko also includes Ed Westwick (Son Of Rambow, Gossip Girl), Briana Evigan (Step Up 2) and Justin Chatwin (Dragon Ball).

Ash Shah's Silver Nitrate and Newmarket Capital are producing. Los Angeles-based Chris Fisher, who previously made Nightstalker and Rampage: The Hillside Strangler Murders, will direct. The budget is pegged around $10m.

The story picks up seven years after the first film (and Donnie's death) when little sister Samantha Darko and her best friend Corey are now 18 and on a roadtrip to Los Angeles when they are plagued by bizarre visions.

Fisher said in a statement: "I am a great admirer of Richard Kelly's film and hope to create a similar world of blurred fantasy and reality."

Producers have spoken to Richard Kelly about the project but he is not involved in any official capacity at this stage.

Simon Crowe of Velvet Octopus added: "I think there is a new generation of cinema-goers who will be very excited to see this film."

Crowe quipped to ScreenDaily: "Donnie's not in [the new film] but there are meteorites and rabbits."

The project starts shooting May 18.

Two other new projects that Velvet Octopus are selling in Cannes are Sam's Story and Garfield's Fun Fest.

Sam's Story, directed by Miriam Kruishoop, will star Neve Campbell and Gabriel Macht (soon to appear as Frank Miller's The Spirit) in the story of a party girl who grows up and falls in love with a single dad. The UK/Nethlerlands co-production is produced by Black Book's San Fu Maltha with Molly Hassell. It will shoot this summer.

Garfield's Fun Fest is a continuation of the cartoon cat adventures, this time full CG animated (not a live-action combination as with the recent Fox hits). The US/Korean production from The Animation Picture Co. is directed by Mark Dippe and Kyung Ho Lee. Jim Davis wrote the script with the Altiere Bros. The voice cast features Frank Welker.

Velvet Octopus' Cannes sales slate also includes UK genre film Cockneys vs Zombies, Demian Lichtenstein's $25m Relentless 3D starring Karl Urban, animated projects The Legend Of Spyro and Outback 3D, Gabor Csupo's The Secret Of Moonacre (now in post) and Emily Young's Veronika Decides To Die starring Sarah Michelle Gellar (which starts shooting May 12).

Betmen

Post by Betmen » 13 May 2008, 05:59

zvuci lose

shogo

Post by shogo » 13 May 2008, 12:37

ima tebe po forumima betmane

filmofil

Post by filmofil » 13 May 2008, 14:51

upropastit će jedan kultni film ovakvom glupošću samo zbog zarade...takve stvari se ne diraju...
This is the Zodiac speaking.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 May 2008, 14:58

Evo već i poster ima LOL

Image

BTW Ne znam zašto svi odmah misle kad se snima nastavka nekog kultnoga ili dobrog filma da će isti automatski uništiti/upropastiti original...najobičnije gluposti!! Ako je originalni film dobar, ni 100 nastavaka ga ne može uništiti...samo će ti nastavci eventulano biti loši (a mogu biti i bolji...nikad se ne zna), a ne original koji bio i ostao odličan. Iako taj film meni i nije neš...ali eto...htio sam samo to reći pošto sam vidio nekoliko ovakvih komentara na netu...
Last edited by Dragonrage on 13 May 2008, 15:21, edited 1 time in total.

FilmTV

Post by FilmTV » 13 May 2008, 15:18

Neznam šta im je to trebalo. A tek cast? Ekipa iz Gossip Girl i Step Up 2? Mogli su isto tako reći da neznaju glumiti...
Po meni je ovo totalna debilana i teško da će ispasti dobro.

A$H

Post by A$H » 13 May 2008, 20:01

Code: Select all

Snimanje nastavka kultnog filma Richarda Kellyja iz 2001. godine počinje za nekoliko dana. Neugodne vizije ovoga će puta proganjati Donniejevu sestru Samanthu.

Nastavak snimanja Donnieja Darka konačno je potvrđen, a produkcija počinje već 18. svibnja. 

S. Darko smješten je sedam godina nakon Donniejeve smrti i vrti se oko najmlađe članice obitelji Darko, Samanthe, koju će opet glumiti Daveigh Chase. 

Samanthu i njezinog najboljeg prijatelja Caseyja proganjat će neugodne vizije tijekom putovanja u Los Angeles. 

Redatelj originalnog filma Richard Kelly neće režirati i nastavak, a umjesto njega redateljsku palicu preuzima Chris Fisher (Nighstalker). 

"Veliki sam poklonik filma Richarda Kellyja i nadam se da ću uspjeti stvoriti sličan svijet na granici fantazije i stvarnosti. Donnieja u novom filmu nema, ali ima meteorita i zečeva", kaže Chris. 

Donnieja, koji u prvom filmu ima vizije divovskog zeca koji ga upozorava da će kraj svijeta doći za 28 dana, glumio je Jake Gyllenhaal.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

gandalf

Post by gandalf » 13 May 2008, 21:20

Mislim da će biti loše dosta.

Opet pokušavaju se izvući para na dobrim naslovima.

Nikada neće naučiti.

Ali možda nas iznenade.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 13 May 2008, 22:12

:roll: :roll:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

bakero

Post by bakero » 14 May 2008, 12:38

nedavno sam gleda original i odličan je, a pogledat ću i ovi....sta cu

A$H

Post by A$H » 01 Jun 2008, 14:58

S. Darko, nastavak kultnog Donnie Darka i dalje nema puno veze s originalom zbog čega mu mnogi predviđaju blistavu budućnost. Tim više što su poznate dvije nove zvijezde filma.

Kad je u Vrisku 2 kao odgovor na pitanje "What's your favorite scary movie?", netko rekao "Showgirls", budućnost je bila zapisana. Malo tko je tada slutio da će showgirl Elizabeth Berkley stvarno imati scary movie ambicija, pogotovo kada one zadiru u kult zvani Donnie Darko, no i to se dogodilo.

Berkley je imenovana novom članicom ekipe nastavka filma koji se pod nazivom S. Darko odvija sedam godina nakon Donnijeve smrti i bavi se paranormalnim doživljajima njegove mlađe sestre, Samanthe koju reprizira Daveigh Chase.

Prema nekim informacijama Elizabeth će glumiti "luđakinju na speedu koja je otkrila Isusa, a njene ambicije razrješavanja svijeta od grijeha jedino se mogu mjeriti sa njenom opčinjenosti zgodnim lokalnim svećenikom". Kako Liz ne bi bila jedina plesačica u galeriji bizarnih likova, producenti su angažirali i Brianu Evigan, djevojku poznatu iz još jednog nastavka uspješnog filma - Step up 2. Od ostalih uloga poznata je još ona demonskog 'zeca' Franka odnosno Justina Chatwina, viđenog u seriji Trava i nadolazećem Dragonballu.

Film se trenutno snima u Utahu, a režije se po uzoru na Richarda Kellyja prihvatio Chris Fisher.
:roll: :roll:

FilmTV

Post by FilmTV » 01 Jun 2008, 17:56

S. Darko, nastavak kultnog Donnie Darka i dalje nema puno veze s originalom zbog čega mu mnogi predviđaju blistavu budućnost. Tim više što su poznate dvije nove zvijezde filma.
Po toj logici je npr. "Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd" trebao biti odličan. Somebody must be joking :?

dr mladjo

Post by dr mladjo » 02 Jun 2008, 14:33

evo jedan spot u atmosferi izvornog donnija
Bat For Lashes - Whats a Girl To Do
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

max

Post by max » 04 Jun 2008, 21:40

1st of all:
Donnie Darko je jedno od remek djela moderne filmografije
Po tom filmu najbolje se da vidjeti koliko se netko u film uopce (ne)razumije

2nd:
Donnie Darko vec ima nastavak
Zove se Southland Tales
Takodjer je masterpiece

3rd:
Richard Kelly je car i legenda
Sa filmom S.Darko nema nikakve veze i od njega se javno ogradio
Na majspejsu je izjavio kako taj film rade iskljucivo radi para
i da mu je jako zao sto ne moze sprijecit snimanje istog

4th:
Dokazao se u filozofsko-psiholoskim vodama
S nestrpljenjem iscekujemo njegov prvi pravi horror The Box

end of story
This is the way the World ends
Not with a bang but a Whisper

A$H

Post by A$H » 04 Jun 2008, 21:49

max wrote: 2nd:
Donnie Darko vec ima nastavak
Zove se Southland Tales
Takodjer je masterpiece
film sam nedavno gledao i reko samo dobro o njemu na forumu, ali po meni nije nastavak Donnie-a....cak je prica/scenarij napisan i prije Donnie-a...
Southland Tales - 4.6/5 e ovo je najneobicniji i najoriginalniji film koji sam gledao u zadnje vrijeme..i totalno podcijenjen..prica je odlicna likova ima i previse..glumci odlicni...a i sve su neke poznate face...naravno film cu opet pogledat jer je stvarno komplicirana radnja pa neke stvarni nisam polovio...ali uglavnom dva i pol sata cistog uzivanja...uglavnom Kelly je nadmasio svog Donnie Darko-a, ali je radnja puno slozenija pa se zato vjerovatno ljudima nije svidio..kad nikaj nisu skuzili...
Last edited by A$H on 04 Jun 2008, 21:52, edited 1 time in total.

Post Reply