Koje su vam najsmješnije scene iz filmova?

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
dr_gonzo

Koje su vam najsmješnije scene iz filmova?

Post by dr_gonzo » 05 Aug 2007, 22:45

Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
- kad izlazi iz plastičnog jednoroga :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Monty Pyton & Holly Grail (1975)
- bitka između kralja Arthura i Crnog Viteza :rotflmao: :rotflmao:
- borba bijelog zeca i vitezova :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

The Sweetest Thing (2002)
- Cameron Diaz dobiva kurac u oko :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- ptica u filiji uleće u šoferšajbu :rotflmao: :rotflmao:

Stir Crazy (1980) - u nas nazvani "Šašavi Robijaši"
- kad Harry Monroe (Richard Pryor) uvuče u zatvoru dvije noge u jednu nogavicu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Aug 2007, 22:50

odlična mi je skeč iz filma "guest house paradiso"(dva su gosta dosta)
Cnadle in the eye

i ovaj skeč, koji mi je ujedno i najbolniji za gledat zbog dejla pri kraju
http://www.youtube.com/watch?v=TKr1mJWb ... ed&search=
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Aug 2007, 22:57

silent movie - kada ekipa kaže da nema nikakve zarade, pa svojoj desnoj ruci naređuje da ih sve ispljuska po redu, ali zadnji mu uzvrati samarčinu. Ide opet jer opet nema zarade, ali ovaj oprezno pogleda, ispljuska prvog i kaže "šalji dalje",ali ovaj je uzvratio prije. :lol: :lol:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 06 Aug 2007, 00:04

meni sve u pink pantheru, onda scena sa telefonom :rotflmao: :rotflmao: pa sa taxijem :rotflmao: pa kad razvali klavir :rotflmao: pa sve scene sa njegovim yellow friend :rotflmao: :rotflmao:
i u tri bjegunca kada mu perika odleti pa ju stavi na glavu onakvu nikakvu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Image

Hec

Post by Hec » 06 Aug 2007, 01:50

Meni mrak film 4, kad Cindy pere babu sa govnima iz kahlice ili kad cindy i klinac iz kletve pričaju->Mitshubisi,tokyo,fujitsu,harikari,samurai,...
:lol: :lol: :lol: :pointlaugh:
Last edited by Hec on 06 Aug 2007, 01:52, edited 1 time in total.
"Six strings to cover fear..."

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 06 Aug 2007, 01:52

guest house paradiso je krvav do bola...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 06 Aug 2007, 01:54

sjetio sam se sad onog debelgo kuhara iz filma... :lol:

Hec

Post by Hec » 06 Aug 2007, 02:05

Jel ko gledo Ebola Syndrome?
Lik je spaljen. :lol: :lol:
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 10:14

Svi su ludi za mary - scena s psom i strujom. :prayer:
Michel puši karu.

Dragonrage

Re: Koje su vam najsmješnije scene iz filmova?

Post by Dragonrage » 06 Aug 2007, 11:52

dr_gonzo wrote:Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
- kad izlazi iz plastičnog jednoroga :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ovo potpisujem...pišao sam od smijeha na ovo hahaha :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Meni znaju biti smiješne razne stvari u raznim filmovima...ne nužno komedijama. Ponekad mi bude neugodno u kinu kada se ja drapam od smijeha kada upucaju nekog lika na filmu, a svi drugi šute hahahaha...

Recimo drapao sam se od smijeha gledajući ovu novu verziju Autostopera...jer količina gluposti u njemu je bila presmiješna...

zatim presmješno mi recimo kada Jeff Daniels u Glup i Gluplji se zasere kod one trebe LOL :rotflmao: :rotflmao:

Drapam se i na Američke pite (prve 3...ostale nisam ni gledao)....Žigolo (prvi film) mi ima krvavih fora...itd...sjetit ću se ja toga... hehehe

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 12:14

a tek ace ventura 2 - kada se bori protiv onog ratnika koji mlati glavom po bubnjevima, a tek onaj način na koji porodi dijete. :lol: :lol: :lol:
Michel puši karu.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 06 Aug 2007, 15:22

Mrtav 'ladan - kad izbace didu iz vlaka pa se zakaci onom crnogorcu (mislim da se radovan zove) na elektricnu ogradu :lol:

Little Man - kad se zena probudi ujutro sva sretna i hvali muza jer ju je prosle noci 2 puta kresnio :roll:

Dirty Harry - kad njegov partner misli da je perverznjak pa mu kaze da sad zna zasto ga zovu dirty 8)

Clerks 2 - kad jay prica kako je mogao biti astronaut

te mi scene sad padaju na pamet

elrania

Post by elrania » 06 Aug 2007, 15:57

AlabamaSmokeOne wrote:Mrtav 'ladan - kad izbace didu iz vlaka pa se zakaci onom crnogorcu (mislim da se radovan zove) na elektricnu ogradu :lol:
ooo radovane, crniiiiii radovane :lol: :lol:
strgah se na to

jedna od meni zescih komedija koje sam gledala je bila a funny thing happened on the way to the forum s pregrst odlicnih scena
a ovako, zadnja scena koje se sijecam da mi je bila predobra je iz tombstonea kada doc holliday vrti casicu oko prsta nakon sto j. ringo to napravi s pistoljem

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Aug 2007, 16:41

Najsmjeešniji film u zadnjih 17 godina mi je:

"Fear & Loathing in Las Vegas" (1998)
- najžešća scena mi je kad Johnny Deep (kao Raol Duke) pogodi velikim grepfrutom u glavu nadrogiranog Benicia Del Tora dok leži u robi u kadi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- kad Deep zamaše pivom pored glave Benicia Del Tora dok piče 175km/h na autoputu pa ovaj zapleše automobilom i viče: "Makni proklete ruke sa mog jebenog vrata!!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- ili kad Benicio Del Tora uhvati srčani usred vožnje pa počne vikati: "-Treba mi lijek!!Arghh! Lijek!!", a sve to popraćeno licem Tobeya Spidermana koje odaje stravu :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ma da nabrajam bilo bi to do sutra....

Tre uomini e una gamba (1997) znan i kao "Tri muškarca i drvena noga"

- kad onaj brkati i čelaviji tip vozi auto na autocesti i uživi se u operu sve dok slučajno ne zapleše volanom :rotflmao: :rotflmao:

Svi filmovi Buda Spencera i Terence Hilla (gdje god bila makljaža...a tek kad Buda Spencera napadna neki kržljavko a ovaj mu da šaku po glavi) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Bowfinger (1999)
- Kit Ramsey kojeg proganja pas u štiklama u podzemnoj garaži :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Four Rooms (1995)
- Ted the Bellhopovo povračanje kad vidi mrtvu kurvu u krevetu; povraćanje tipa iznad kata dok je Ted zaglavnjen na katu ispod u prozoru

Najsmješniji film svih vremena je:

BUŽA (1989)
- definitivno najsmješniji film svih vremena, ja se uvijek kidam od smija kad vidim Špiru Guberinu kako se nadigrava sa Ivicom Vidovićem :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2007, 16:45

Hot shot - ona najjača scena, kada pilot padne u šumi, izroni van glavom iz grmlja sa jelenskim rogovima, a kamera se pomakne i vidi se tabela :sezona lova na jelene. I začuje se pucanj. :D

Hot shot 2 - hrpa ludih fora, od kojih mi je najjača ona za kokošem umjesto strijele. :lol:
Michel puši karu.

Post Reply