Sherlock Holmes (2009)
- Scarface
Re: Sherlock Holmes (2009)
Lewis je izvrstan izbor, ali ne bi ja ima ništa protiv Pitta, dapače.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Činjenica da je ovo objavio RTL na svom TTX-u više ide u prilog kako je ovo izmišljotinajohn_constantine wrote:Na kraju će ipak glumiti Daniel Day-Lewis, sudeći po RTL vijestima. Što je čak i odličan izbor, bolji nego ideja da uzmu Brada Pitta.
Ali za ozbiljno, ovaj trač je bio već prije par tjedana opovrgnut a onda ga je netko izvukao iz arhiva.
Evo, ovo je kratki intervju snimljen ove godine u kojem je vidljiv Day-Lewisov mentalni sklop kada je u pitanju biranje filmskih uloga:
http://moviesblog.mtv.com/2009/12/23/ni ... ockbuster/
- john_constantine
je, vidim u prijašnjih par postova. Ali da je šteta, i je. Lewis bi sigurno izvrsno odglumio moriartya, psihički i tjelesno. Sada, nadam se da neće ispasti neki bezvezni glumac kao ovaj glavni negativac iz originala.Boby wrote:Činjenica da je ovo objavio RTL na svom TTX-u više ide u prilog kako je ovo izmišljotinajohn_constantine wrote:Na kraju će ipak glumiti Daniel Day-Lewis, sudeći po RTL vijestima. Što je čak i odličan izbor, bolji nego ideja da uzmu Brada Pitta.![]()
Ali za ozbiljno, ovaj trač je bio već prije par tjedana opovrgnut a onda ga je netko izvukao iz arhiva.
Evo, ovo je kratki intervju snimljen ove godine u kojem je vidljiv Day-Lewisov mentalni sklop kada je u pitanju biranje filmskih uloga:
http://moviesblog.mtv.com/2009/12/23/ni ... ockbuster/
Michel puši karu.
- Boby
I ja se slažem da bi mu uloga vjerojatno dobro sjela; a kaj se tiče Stronga, nije da mu je izvedba toliko loša koliko mu je loše napisan lik.
- john_constantine
da, ali ipak su ga previše zasjenili karizmatični glavni likovi. Koga god da odaberu, nadam se da će bar finalni sukob između Sherlocka i Moriartya biti na mjestu opisanoj u knjizi.Boby wrote:I ja se slažem da bi mu uloga vjerojatno dobro sjela; a kaj se tiče Stronga, nije da mu je izvedba toliko loša koliko mu je loše napisan lik.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- Asfodel
Konačno i ja pogledala
Zabavno djelce kao naručeno za kino. Svidjelo mi se u mnogim aspektima, jedino je failalo u predvidljivim akcijskim scenama/bilo kakvim situacijama u kojima bi ishod kakti trebao biti nepoznat
. Soundtrack savršen. Uloge odlične. Nije ništa ispalo nezgrapno i premoderno kao što sam mislila. Mala Rachel McAdams neodoljiva as usual 
Edit: zaboravih napomenut da sve što ima u sebi kao temu magiju i tajna društva je apsolutni turn on
Zabavno djelce kao naručeno za kino. Svidjelo mi se u mnogim aspektima, jedino je failalo u predvidljivim akcijskim scenama/bilo kakvim situacijama u kojima bi ishod kakti trebao biti nepoznat
Edit: zaboravih napomenut da sve što ima u sebi kao temu magiju i tajna društva je apsolutni turn on
Last edited by Asfodel on 11 Nov 2010, 01:10, edited 1 time in total.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
Meni je ovo sasvim dobar film...i gledat cu dvojku sigurno
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- john_constantine
Preodličan film, opet ću ga gledati. A i ima baš onaj štih likova iz priča koje sam gutao kao klinac... Jedva čekam nastavak. 
Michel puši karu.
- Jane Doe
+1john_constantine wrote:Preodličan film, opet ću ga gledati. A i ima baš onaj štih likova iz priča koje sam gutao kao klinac... Jedva čekam nastavak.
Robert Downey Jr. be my bitch

- Dragonrage
- Sammy
Sherlock Holmes (2009) - zabavna akcijska avantura i prekrasan prikaz Londona u to vrijeme. Robert Downey Jr. rastura jos od Iron Mana, sve se odvija kako treba, mozda mi je samo na par trenutaka bio dosadan. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Dragonrage
- Bub
Zašto nastavak nema svoj zaseban topic?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
joj ja se već pola godine natežem s tim filmom...
nikako da odvojim 2 sata i pogledam ga.
nikako da odvojim 2 sata i pogledam ga.