M. Night Shyamalan's The Last Airbender (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
John_Ryder

Re: M. Night Shyamalan's The Last Airbender (2010)

Post by John_Ryder » 26 Aug 2010, 15:49

pogledao jučer u kinu,a šta ja znam,previše sam očekivao iz trailera,i nije me se previše dojmio,malo dosadnjikavo i isprazno,ajd bolje je od "The Sorcerer's Apprentice",ali opet čisto forsiranje od filma,za jednom pogledat,al ako mislite u kino rađe "The Expendables" pogledajte, jao kako ono
SpoilerShow
savijanje vatre,vode,zraka,zemlje postane blesavo i iritantno nakon nekog vremena,mislim taj način i to bezvezno lamatanje rukama
,glumci slabi,dajem mu 6/10 čisto zbog nekih fora efekata,i naravno kao i svi novi filmovi na kraju je i više nego očito da će biti nastavak ,koji može biti samo gori od ovog...ili...hm...možda ne :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 05 Sep 2010, 17:19

ja sam definitivno previše očekivala :? ovo mi je ove god. najveće razočaranje. scenarij je na dječjoj razini, a glumci su odabrani boli glava; svi neki blentavog izraza lica sa napućenim usnama. i kako ryder kaže, pokreti su im nikakvi i dosade nakon prvog lamatanja. drugi dio će vjerovatno bit kopija prvog, borba s vatrenim dok ne nauči zemlju itd. u trećem bi mogao već bit zgođušan dečko pa bi se radnja uglavnom bila ljubavne tematike (jedino što bi ona bila recimo vatrena, pa joj to ne bi odobravali :lol: ). sve u svemu, loše, 4/10.
Image

kraykulla

Post by kraykulla » 15 Nov 2010, 16:12

slažem se.jako razočaravajuć i loš film,previše dječji i sa previše nikakvim glumcima,slabo,slabo.

filmofil

Post by filmofil » 26 Nov 2010, 18:48

film je eye candy (prekrasni krajolici, odlični efekti), ali fali mu bolja gluma i dorađen scenarij...šteta potencijala, nije tako loš kako se priča, ipak mi je uspio iznijedrit neke emocije i jako je lagan za gledanje zbog te vizualne strane...isto tako, ozbiljniji je od crtića (što mi je glavna mana crtića, ta neozbiljnost i glupe fore), samo kaj je realizacija crappy...da se uzelo bolje iskusnije glumce i da su likovi bolje profilirani u scenariju film bi ispao za par klasa bolji
This is the Zodiac speaking.

Post Reply