Sexy
Baš me zanima gonzov komentar na sve ovo...
sword and sorcery setting Roberta E. Howarda nije zamišljen kao mnogobrojni Fantasy svijetovi, nego više kao stvarna ali alternativna prošlost gdje su mačevi nalik onima pravima kakve su koristili u prošlim stoljećima...Wendigo wrote:ne sviđa mi se plakat.. to forsiranje crvene kose mi je pretjerano.. jbga, ne volim baš taj moderan dizajn na koji se furaju u zadnje vrijeme. i mogli su se barem potruditi i napravit joj pošten mač koji dolikuje jednom sword and sorcery settingu, a ne običan europski dugi mač..plus, rose mcgowan koja mi je blje..

ma kužim te. sword and sorcery, pogotovo hyborea je "kopija" svijeta (europe, afrike i azije) što se vidi i po nazivima regija, država.. al svejedno mi taj mač ne paše tu. a ovaj drugi je pljunuti conanov atlantean sword (u filmu).dr_gonzo wrote:Mogu reći da sam totalno iznenađen (ugodno)....skoro kao pljunuta Red Sonja (još da je malo jača u bokovima kao Salma Hayek)...
Crvena kosa je odlično naglašena (to je njen zaštitin znak u stripovima isto kao što je Conanu onaj obruč oko desne mišice)...
Izgleda da će biti nešto od toga....za sada pozdravljam sve napravljeno... Drago mi je da je i chain mail bodić napravljen kao što je u stripu...
![]()
![]()
![]()
sword and sorcery setting Roberta E. Howarda nije zamišljen kao mnogobrojni Fantasy svijetovi, nego više kao stvarna ali alternativna prošlost gdje su mačevi nalik onima pravima kakve su koristili u prošlim stoljećima...Wendigo wrote:ne sviđa mi se plakat.. to forsiranje crvene kose mi je pretjerano.. jbga, ne volim baš taj moderan dizajn na koji se furaju u zadnje vrijeme. i mogli su se barem potruditi i napravit joj pošten mač koji dolikuje jednom sword and sorcery settingu, a ne običan europski dugi mač..plus, rose mcgowan koja mi je blje..
Iako mi ovaj njen mač (na zadnjih par slika) puno baca na
p.s. - samo se nadam da neće izgledati nešto kao Sin City ili 300... nije RS da se tako radi cijeli film i na taj način
Ovaj mi je poster tako preglup...jer se Red Sonja ovako ne ponašaA$H wrote:bla bla bla za sve koji su rekli da je Rose ispala iz projekta i onima koji bi je mjenjali..![]()