Beowulf (2007)
- john_constantine
ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
pročitah dva put i fascinira me kako si uspio na komp. animiranom filmu u 3D naći poveznicu sa Grindhouseomjohn_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
- john_constantine
i ja se pitam.HorrorHR wrote:pročitah dva put i fascinira me kako si uspio na komp. animiranom filmu u 3D naći poveznicu sa Grindhouseomjohn_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.![]()
![]()
No, mislim, 3D film, a kakva je uopće priča? Kakva je gluma? Akcija i to? A i što s onima koji doma nemaju kućno kino? Mislim, hoću reći da su efekti pojeli film - da ne bi sada drugi išli samo radi tih efekata nabavljati LCD televizore, zvučnike i što sve...
Last edited by john_constantine on 04 Dec 2007, 19:47, edited 2 times in total.
Michel puši karu.
- Aryx
ja cu sigurno vise pamtiti Death proof nego planet terror ...john_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- HorrorHR
- Site Admin
Ja ću ga isto pamtiti više, po nevjeorjatnoj dosadi, ali nećemo offtopic ovdjeAryx wrote:ja cu sigurno vise pamtiti Death proof nego planet terror ...john_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
- Aryx
ukusi se razliku , ipak je tarantino nadmasio po stilu, likovima i prici rodrigezaHorrorHR wrote:Ja ću ga isto pamtiti više, po nevjeorjatnoj dosadi, ali nećemo offtopic ovdjeAryx wrote:ja cu sigurno vise pamtiti Death proof nego planet terror ...john_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Dragonrage
Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".
Nadam se da je zaista tako
-
Unreal
Pa kaj nije film PG-13Dragonrage wrote:Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".
- Dragonrage
Pa to sam si i ja mislio, a čini mi se i ovaj lik...od tud i iznenađenje. Ma bio sam ja negdje već čitao na netu kako taj film lažno reklamiraju i da će kad dječica uđu u mrak kino dvorana biti prekasno za pravu spoznaju LOLUnreal wrote:Pa kaj nije film PG-13Dragonrage wrote:Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".
- metallicat
-
John_Ryder
- A$H
- la terza madre