Beowulf (2007)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Dec 2007, 18:57

Jučer sam čuo tipa koji je pričao da je gledao Beowulf u ljubljani sa 3d naočalama i da je prejebeno izgledalo!

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 19:15

ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Dec 2007, 19:42

john_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
pročitah dva put i fascinira me kako si uspio na komp. animiranom filmu u 3D naći poveznicu sa Grindhouseom :lol: :lol: :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 19:45

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:ma mislim da će to biti onako zamah nečim novim i onda će svima na kraju dosaditi i pasti u zaborav. Kao za grindhouse, velika očekivanja, dobre kritike, razdvojeni filmovi i na kraju ispalo čisto solidno. Planet terror je imao zabavni fake trailer, i ispao solidan crnohumorni akcijski klišejizirani horor. A death proof precijenjeni film koji će se pamtiti po 15 minutnoj sceni potjere i glumačkoj legendi Kurt Russelu.
pročitah dva put i fascinira me kako si uspio na komp. animiranom filmu u 3D naći poveznicu sa Grindhouseom :lol: :lol: :wink:
i ja se pitam. :rotflmao:

No, mislim, 3D film, a kakva je uopće priča? Kakva je gluma? Akcija i to? A i što s onima koji doma nemaju kućno kino? Mislim, hoću reći da su efekti pojeli film - da ne bi sada drugi išli samo radi tih efekata nabavljati LCD televizore, zvučnike i što sve...
Last edited by john_constantine on 04 Dec 2007, 19:47, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 04 Dec 2007, 19:45

nije baš povezano :rotflmao: ali shvatio sam :wink:

Aryx

Post by Aryx » 04 Dec 2007, 19:52

ja cu sigurno vise pamtiti Death proof nego planet terror ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Dec 2007, 19:58

Aryx wrote:
Ja ću ga isto pamtiti više, po nevjeorjatnoj dosadi, ali nećemo offtopic ovdje :D

Aryx

Post by Aryx » 04 Dec 2007, 20:00

HorrorHR wrote:
Aryx wrote:
Ja ću ga isto pamtiti više, po nevjeorjatnoj dosadi, ali nećemo offtopic ovdje :D
ukusi se razliku , ipak je tarantino nadmasio po stilu, likovima i prici rodrigeza :) ali dosta OT :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Dec 2007, 10:19

Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".

Nadam se da je zaista tako :D

Unreal

Post by Unreal » 05 Dec 2007, 10:30

Dragonrage wrote:Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".

Pa kaj nije film PG-13 :?:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Dec 2007, 10:49

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:Evo neki lik gledao film i kaže da izgleda odlično, i da na sveopće iznenađenje ima mnogo da ga citiram "djelova raskomadanja leseva i dosta krvi sta na neki nacin baca na horror, ima dosta elemenata koji bacaju na erotiku, prikazivanje zenskih grudi pa do sexa a da ne spominjem golu Angelinu Jolie".

Pa kaj nije film PG-13 :?:
Pa to sam si i ja mislio, a čini mi se i ovaj lik...od tud i iznenađenje. Ma bio sam ja negdje već čitao na netu kako taj film lažno reklamiraju i da će kad dječica uđu u mrak kino dvorana biti prekasno za pravu spoznaju LOL :lol: :lol: :twisted:

metallicat

Post by metallicat » 03 Jan 2008, 01:55

jeste ga pogledali? kakav je? ja bi ga možda u kino išla pogledat.. :D :wink:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 Jan 2008, 02:19

nikak da nabavim ovaj film :evil: :evil: :evil: :evil:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

A$H

Post by A$H » 03 Jan 2008, 19:18

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

la terza madre

Post by la terza madre » 03 Jan 2008, 19:24

ides....ful mi zanimljivo izgleda...samo da nabavim neki dobar rip tog filma..
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

Post Reply