Hell yeahUnreal wrote:Evo ovdje se može vidjeti novi trailer koj po meni rastura![]()
http://www.beyondhollywood.com/brand-sp ... n-trailer/
Iron Man (2008)
- Freddy
- dr_gonzo
Uvijek sam tvrdio da Iron Man serijal je odličan baš zbog oklopa...ali što se tiče Tonya Starka...ko ga šiša 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- Wendigo
- A$H
- john_constantine
my bed. Ma ne znam, mislio sam da on ovisi o tom oklopu, he...
evo jedan citat s bloga.
evo jedan citat s bloga.
Iron-Man: Pravo ime mu je Tony Stark. U originalnome stripu bivši vojnik iz Vietnama kojeg zarobe jer je dotični najveći ekspert za vojnu tehnologiju i inovacije. Stark izrađuje specijalno home-made odijelo Mark I koje iskoristi kao duplu prijevaru, umjesto da ga izruči protivničkoj strani, Mark I posluži kao obrana njemu samome u bijegu iz logora. U filmu je Vietnam zamjenjen modernijim Afganistanom. Kasnije, nakon povratka u Ameriku, Stark izrađuje Mark III odijelo (ono sa slike) i odlučuje se boriti za pravdu i sve što ide uz to...Inače ima problema sa alkoholizmom, a glavni protivnik (barem u stripu) mu je Dalekoistočni Mandarin...Budući da MArvel ulaže velika sredstva u razvoj filma, Iron-MAn će vjerojatno postati novi Spiderman što se tiče popularnosti, zarade etc....Ima nekih pitanja? ; )
Michel puši karu.
- A$H
opet ti i tvoj krevetjohn_constantine wrote:my bed. Ma ne znam, mislio sam da on ovisi o tom oklopu, he...
evo jedan citat s bloga.
Iron-Man: Pravo ime mu je Tony Stark. U originalnome stripu bivši vojnik iz Vietnama kojeg zarobe jer je dotični najveći ekspert za vojnu tehnologiju i inovacije. Stark izrađuje specijalno home-made odijelo Mark I koje iskoristi kao duplu prijevaru, umjesto da ga izruči protivničkoj strani, Mark I posluži kao obrana njemu samome u bijegu iz logora. U filmu je Vietnam zamjenjen modernijim Afganistanom. Kasnije, nakon povratka u Ameriku, Stark izrađuje Mark III odijelo (ono sa slike) i odlučuje se boriti za pravdu i sve što ide uz to...Inače ima problema sa alkoholizmom, a glavni protivnik (barem u stripu) mu je Dalekoistočni Mandarin...Budući da MArvel ulaže velika sredstva u razvoj filma, Iron-MAn će vjerojatno postati novi Spiderman što se tiče popularnosti, zarade etc....Ima nekih pitanja? ; )
pa to je netko opisao kaj je vidio u Traileru to i sam vidis...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
john_constantine wrote:e, pa zar iron man nije invalid? mislim, može se kretati samo u oklopu dok je u stvarnosti u kolicima?
vidim da nisi nikada niti prismrdio stripu
ontopic...jedva čekam film ali ne znam kolko je dobra ideja da robert downey bude iron man...nije to uloga za njega...
This is the Zodiac speaking.
- A$H
to svi pricaju..dok ja mislim da ce ispast super u toj ulozi...filmophil wrote:john_constantine wrote:e, pa zar iron man nije invalid? mislim, može se kretati samo u oklopu dok je u stvarnosti u kolicima?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidim da nisi nikada niti prismrdio stripubudem ti poslao ako oćeš new avengerse...
ontopic...jedva čekam film ali ne znam kolko je dobra ideja da robert downey bude iron man...nije to uloga za njega...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- metallicat
-
filmofil
ovaj plakat kao da je kopiran od star warsa...samo su izrezali likove i umetnuli druge...trailer mi nije ništa posebno, robert downey kao iron man neće proći jer nema tu karizmu, iron man mi nije među dražim strip likovima...kad se sve to zbroji ne znam kako ću ovaj film gledati
This is the Zodiac speaking.