Novi Conan film
- marebito
Re: Novi Conan film
Ovo ce biti epika, ali za generaciju danasnjih CG-fest klinaca.
Grozno.
Grozno.
https://www.facebook.com/kultofredpyramid
- Sammy
meni ovo uopce nema atmosferu conana, zapravo me jako podsjeca na Prince of Persia: Warrior Within..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Da nakraju nisu napisali Conan ja bi mislio da dolazi rimejk Princa Perverzije.
Preloše.
Preloše.
- sandi
Kakav trailer...NE NE i NE! Ovo iz protesta necu gledati! NIKAD! Kao sto kaze zadnji komentar na yubiju 'Let's fuck up the classic'!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
Hec
meni je sve super samo da je glumac bolji, nista vise...a trailer me podsjeca na clash of titans 
nimalo blizu conanu kao stripu a ni kao starom arnoldu
nimalo blizu conanu kao stripu a ni kao starom arnoldu
"Six strings to cover fear..."
- Dragonrage
- sandi
Ajd poster je dobar, prožvakao sam i glumca...ali ono sto sam vidio u traileru 10% je Conan, a 90% Princ Perzije...i neznam sto bi se moralo dogoditi da ja ovaj film pogledam...jedino ak ga puste na novoj, a na RTL-u ne bude nista... 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Dragonrage
Meni je to sve Conan...drevni svijet, čudovišta, vještice čarobnjaci...itd...sandi wrote:Ajd poster je dobar, prožvakao sam i glumca...ali ono sto sam vidio u traileru 10% je Conan, a 90% Princ Perzije...i neznam sto bi se moralo dogoditi da ja ovaj film pogledam...jedino ak ga puste na novoj, a na RTL-u ne bude nista...
- john_constantine
- Decadentor
uvjeren sam da ce film bit los, tipa clah of the titans samo efekti i klanje koje ce izgdledat prejednolicno i dosadno, ako ne niko sretniji 

- john_constantine
ma ne može biti lošije od clash of the titans ili prince of persia... mislim da će ipak biti dobra zabava usprkos neomiljenom režiseruDecadentor wrote:uvjeren sam da ce film bit los, tipa clah of the titans samo efekti i klanje koje ce izgdledat prejednolicno i dosadno, ako ne niko sretniji
Michel puši karu.
- Dragonrage
Ako i bude...još će uvijek biti bolji od šugavog nastavka i Red Sonje. Ali čak i ne mora biti ono dobar u smislu da likovi moraju biti punokrvni a priča izvrsna (nije ni prvi po tom pitanju bio neka premija)...dovoljno je da bude brutalan što će vjerujem biti s bozirom da je R rated, a s vizulanog aspekta to već je Conan što sa Frazzetinih ilustacija što iz stripova.Decadentor wrote:uvjeren sam da ce film bit los, tipa clah of the titans samo efekti i klanje koje ce izgdledat prejednolicno i dosadno, ako ne niko sretniji
- john_constantine
a ionako, s današnjom tehnologijom, ne može se više postići onakva atmosfera sword & magic filmova koliko god to htjeli...
Michel puši karu.
- Agich
- Scarface
Da, ali ovo definitivno nema atmosferu jednog sword & sorcery podžanra, a kamoli Conana. Stvarno su dobro rekli neki fanovi, da ovo nema naslov Conan i ne bi baš isprve skužija da se radi o njemu. Zašto se jedan Tarsem Singh nije prihvatija ovoga umisto Immortalsa, jeste li vidili taj trailer, e pa to je ekstaza.Dragonrage wrote:Ako i bude...još će uvijek biti bolji od šugavog nastavka i Red Sonje. Ali čak i ne mora biti ono dobar u smislu da likovi moraju biti punokrvni a priča izvrsna (nije ni prvi po tom pitanju bio neka premija)...dovoljno je da bude brutalan što će vjerujem biti s bozirom da je R rated, a s vizulanog aspekta to već je Conan što sa Frazzetinih ilustacija što iz stripova.Decadentor wrote:uvjeren sam da ce film bit los, tipa clah of the titans samo efekti i klanje koje ce izgdledat prejednolicno i dosadno, ako ne niko sretniji
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.