Drive Angry 3D (2011)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
metallicat

Re: Drive Angry 3D (2011)

Post by metallicat » 14 Jan 2011, 16:27

Dragonrage wrote:Je...ovaj podsjeća na Ghostridera jer on opet ima neke veze sa paklom i vragom, samo ovaj puta ne vozi motor, već auto. Ali zanima me kak će izgledati Ghostirder 2 s obzirom aa ga režira Crank dvojac...navodno će biti mračniji, suroviji, nasilniji....
uu super, di ćeš bolje :D kako su mi super te scene skeletona na motoru :mrgreen:
Dragonrage wrote:A koja je situacija to bila haha??
ma nebitno :zubifale:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2011, 16:44

Dragonrage wrote:
metallicat wrote:
Dragonrage wrote:Ahaha...Cage u svom elementu...ševi u ubija u isto vrijeme...i još na kraju svega si popravi toliko komentiranu frizuricu lol
:lol: :lol:
neznam, nije mi mrzak niti drag. većinom mi ti filmovi u kojima je on budu dobri. al opet, da kažem da ne glumi isto u svakom, lagala bi :mrgreen: ovaj me podsjeća na ghost rider zbog te bijesne vožnje, a taj mi je bio dobar. i neću ga zaboravit zbog situacije koja je uslijedila poslije filma :lol:

Ma meni je Kejđa uvijek guš pogledat...ima tu neku određenu dozu "lude" karizme...

Je...ovaj podsjeća na Ghostridera jer on opet ima neke veze sa paklom i vragom, samo ovaj puta ne vozi motor, već auto. Ali zanima me kak će izgledati Ghostirder 2 s obzirom aa ga režira Crank dvojac...navodno će biti mračniji, suroviji, nasilniji....

A koja je situacija to bila haha??
to je baš ono što je nedostajalo originalu...
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 15 Jan 2011, 11:51

Dobar glumac, koji vrlo vješto bira uloge i priče koje će realizirati i njegovi filmovi su mi gotovo uvijek dobri, osim onog ljubića gdje glumi anđela...al' takvi su vjerojatno početci svačije karijere... :zubifale:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Jan 2011, 12:04

sandi wrote:Dobar glumac, koji vrlo vješto bira uloge i priče koje će realizirati i njegovi filmovi su mi gotovo uvijek dobri, osim onog ljubića gdje glumi anđela...al' takvi su vjerojatno početci svačije karijere... :zubifale:
i onaj drugi ljubić... violina ili nešto. :zubifale: Ali inače, sjajan i karizmatičan glumac specifične face.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Feb 2011, 22:58

Ne mogu dočekati film. :supz: :supz: Ocjena 6 na imbd - u.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Feb 2011, 03:23

e pa pošto više nema t-mobile srijede,nema šanse da dajem tolke pare za 3D film
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Mar 2011, 09:35

Drive Angry 3D (2011) 3,5/5 - TRAILER

E ovo je bilo zabavno - sise, metci, eksplozije i Rock'n'Roll...baš onako kako treba da bude u ovakvom filmu! Patrick Lussier je napokon uspio snimiti ono što ni Tarantino ni Rodriguzeu nije pošlo za rukom - otkačeni, blesavi, krvavi, pretjerani, ali ultra zabavan over the top grindhouse akcić sa cool junakom, sisatim sexy trebicama i nabrijanim pilama na četiri kotača! Doduše, film ima nedostataka čak i za takve pojmove, prije svega, mrvicu je predugačak te samim time mjestimice ima problema sa ritmom odnosno praznim hodom. Ali izuzev toga, ovo je IMO bilo daleko zabavnije od dosadnog Death Proofa, i miiiiljaaaama, miljaaaaaamaa bolje od ultra lošeg Machetea. Fichtner je doslovno rasturio ovdje, bio je genijalan u svakoj sceni u kojoj se pojavio i doslovno je ukrao cjeli film! Amber Heard je cijeli film jednostavno pre hot i jednostavno ju je gušt gledat, a Cage...Cage je Cage, cool kao u i uvijek! Ševi, pije, puca i vozi mrcinu od auta, i sve to sa tamnim naočalama na faci haha. E da, i 3D je je u ovom slučaju bio baš izvrstan, slika bila kristalno čista, ništa nije bilo tamno, a stvari su samo letjele prema meni svako malo haha...
Sve u svemu trash zajebancija za pustiti mozak na pašu.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2011, 17:25

Dragonrage wrote:Drive Angry 3D (2011) 3,5/5 - TRAILER

E ovo je bilo zabavno - sise, metci, eksplozije i Rock'n'Roll...baš onako kako treba da bude u ovakvom filmu! Patrick Lussier je napokon uspio snimiti ono što ni Tarantino ni Rodriguzeu nije pošlo za rukom - otkačeni, blesavi, krvavi, pretjerani, ali ultra zabavan over the top grindhouse akcić sa cool junakom, sisatim sexy trebicama i nabrijanim pilama na četiri kotača! Doduše, film ima nedostataka čak i za takve pojmove, prije svega, mrvicu je predugačak te samim time mjestimice ima problema sa ritmom odnosno praznim hodom. Ali izuzev toga, ovo je IMO bilo daleko zabavnije od dosadnog Death Proofa, i miiiiljaaaama, miljaaaaaamaa bolje od ultra lošeg Machetea. Fichtner je doslovno rasturio ovdje, bio je genijalan u svakoj sceni u kojoj se pojavio i doslovno je ukrao cjeli film! Amber Heard je cijeli film jednostavno pre hot i jednostavno ju je gušt gledat, a Cage...Cage je Cage, cool kao u i uvijek! Ševi, pije, puca i vozi mrcinu od auta, i sve to sa tamnim naočalama na faci haha. E da, i 3D je je u ovom slučaju bio baš izvrstan, slika bila kristalno čista, ništa nije bilo tamno, a stvari su samo letjele prema meni svako malo haha...
Sve u svemu trash zajebancija za pustiti mozak na pašu.
E to te pitam. :D

A jebem mu pas mater, prikazuju taj film u kinima tek poslije 19 sati, čak i vikendom... Ostaje mi pretrpjeti mjesec dana čekanja i loše kino u VŽ... :skrujufakju:
Michel puši karu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Mar 2011, 07:25

veliki sam fan Cagea, ali ovoj film je sav promašen 3/10
film je na silu i neorginalan da je to bolno, humor je na silu, glazba je bezveze i ne uklapa mi se u film uopće, a dijalozi :facepalm: pogotovo onaj na kraju između Miltona i Piper :toimonster:
meni su fora blesavi filmovi, ak su fora napravljeni, ono film koji je toliko loš da je super, ali ovo..... jedino kaj me spriječilo da ga ne ugasim je to kaj nisam imala niš drugo skinuto :zubifale: ovo je trebalo ličit kao na neki grind house, kaj već, ali film je promašio u svemu. jedino u filmu kaj valja je lijepa cura, dobri auti i onaj lik accountant (za to je dobio 3 :zubifale: ), ovo drugo je žali bože.
dugoiščekivan film, a razočarenje totalno.
Image

Bub

Post by Bub » 31 Mar 2011, 13:09

Kod nas u OS se baš otvorio CineStar, 9 dvorana yeeey, pa reko idem prvo pogledat Drive Angry s ovim kamenim Nikolom Kavezom i plus je bio još što je 3D film, da vidim novo lažno čudo tehnike koje svima maže oči. Čak sam se i dvoumio pogotovo zbog Cage-a, a ni trailer me nije oduševio, ali sad kad vidim ovakve komentare i ovdje i u onom drugom topic-u, preskačem definitivno.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 Mar 2011, 20:34

Bub wrote:Kod nas u OS se baš otvorio CineStar, 9 dvorana yeeey, pa reko idem prvo pogledat Drive Angry s ovim kamenim Nikolom Kavezom i plus je bio još što je 3D film, da vidim novo lažno čudo tehnike koje svima maže oči. Čak sam se i dvoumio pogotovo zbog Cage-a, a ni trailer me nije oduševio, ali sad kad vidim ovakve komentare i ovdje i u onom drugom topic-u, preskačem definitivno.

E pa propuštaš jebenu akcijsku grindhouse zajebanciju...

Ako ti se svidio Machete...u ovom bi pak trebao svršavati je rje IMO miljama bolji...i da zabavniji...

Bub

Post by Bub » 31 Mar 2011, 20:55

Vjerojatno ću ga pogledat, ali kino preskačem, doduše možda si me s ovom usporedbom i nagovorio. :zubifale:

Nekako mi djeluje šta ja znam presiljen i ne gotivim baš Cage-a, trailer me nije baš oduševio, ali opet to dvoje ne mora značiti ništa loše, možda je i dobar film. Mada nisam od onih koji se povode po tuđim komentarima i recenzijama, volim svašta pogledat i loše i dobro...vidjet ćemo, dogovor je bio sljedeći tjedan kino, pa kakvog raspoloženja budem.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 Mar 2011, 20:59

Bub wrote:Vjerojatno ću ga pogledat, ali kino preskačem, doduše možda si me s ovom usporedbom i nagovorio. :zubifale:

Nekako mi djeluje šta ja znam presiljen i ne gotivim baš Cage-a, trailer me nije baš oduševio, ali opet to dvoje ne mora značiti ništa loše, možda je i dobar film. Mada nisam od onih koji se povode po tuđim komentarima i recenzijama, volim svašta pogledat i loše i dobro...vidjet ćemo, dogovor je bio sljedeći tjedan kino, pa kakvog raspoloženja budem.
Pa ne forsiraj kino ako ti se ne da...ja sam ga gledao u kinu jer sam od mnogih čuo da je 3D prejeben...i zaista je bio, ono...baš se vidi u nekim scenama, slika nije bila mračna niti mutna (to mi je recimo totalno ujebalo Piranhu 3D, alo ono, skroz na skroz), niti me glava boljela kao u nekim slučajevima...te mi je to još više podiglo film.

Doduše...uzmi u obzir da je mene Machete u potpunosti razočarao...ono, nisam se zabavio niti trunkicu uz taj film koliko uz ovaj...a koncept i pristup su skoro pa isti u oba slučaja...samo kaj eto IMO Drive Angry ispunjava ono što je u trailerima "obećavao"...no brane pucačinu i zajebanciju uz puno mrvih i ponešto sisa hehe... :mrgreen:

Bub

Post by Bub » 31 Mar 2011, 21:11

Dragonrage wrote:Doduše...uzmi u obzir da je mene Machete u potpunosti razočarao...ono, nisam se zabavio niti trunkicu uz taj film koliko uz ovaj...a koncept i pristup su skoro pa isti u oba slučaja...samo kaj eto IMO Drive Angry ispunjava ono što je u trailerima "obećavao"...no brane pucačinu i zajebanciju uz puno mrvih i ponešto sisa hehe... :mrgreen:
Znam da te Machete i to dobrano razočarao, ali dobro sve je to individualno tko šta preferira, traži od filma u ovom slučaju meni može biti obratno Machete dobar DA loš. Ako je tako dobar 3D mislim da će se isplatiti onda, jerbo nisam još pogledao niti jedan s novom tehnologijom pošto kod nas nije bilo 3D-a, a možda sam u zabludi i film me oduševi. Doduše vjerujem da u filmu efekti imaju jako veliku ulogu za razliku od Machete-a.

Eto napalio si me na film. :wink: :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 01 Apr 2011, 08:35

moj dojam je takav kakav je, mene je film totalno razočarao, što ne znači ne nekom ili večini neće bit jeben, tako da nema razloga zašto ga ne pogledat i ocijenit sam. sve je to individualno, meni ne pak machete prejeben i daleko bolji od drive angry, tako da, teško je tu neke paralele povlačit, najbolje pogledati pa ocijeniti sam.
po mom mišljenju šteta je propustit bilo koji film koji nam se čini imalo zanimljiv ...
Image

Post Reply