Death at a Funeral (2010) - remake
- sandi
Re: Death at a Funeral (2010) - remake
evo odgledana i britanska verzija...i moram reci, da mi oba filma imaju pluseve i minuse...recimo stari stric u britanskom se ne moze mjeriti sa izvedbom istog lika koju je odigrao Danny Glover, s druge strane 'ufiksani decko' je daaaleko bolji u britanskom...neznam, negdje plus negdje minus u oba filma.
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
filmofil
ma ova nigger verzija filma je užasna, baš ni blizu britanskoj...vjerojatno bi ti drugačiji dojam bio da si prvo gledao originalsandi wrote:evo odgledana i britanska verzija...i moram reci, da mi oba filma imaju pluseve i minuse...recimo stari stric u britanskom se ne moze mjeriti sa izvedbom istog lika koju je odigrao Danny Glover, s druge strane 'ufiksani decko' je daaaleko bolji u britanskom...neznam, negdje plus negdje minus u oba filma.
This is the Zodiac speaking.
- sandi
a vjerujem da bi...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Scarface
A eto jbg, ja nastojim ama baš svaki film pogledat prvo u originalnoj verziji, pa onda remake, da mi se ne dogodi ista stvar ka i tebi. Eto, tako mi je Anything For Her puno bolji od Next Three Days, iako je i potonji prva liga.sandi wrote:a vjerujem da bi...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
stvarno su rijetki rimejkovi bolji od org, ali evo baš ovaj koji si naveo mi je bolji rimejk

- Scarface
Meni je takav slučaj s Departed i Infernal Affairs, čisto zbog glumačke postave.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
vrlo ugodno sam iznenaden-jako dobra komedija.
7/10
s obzirom da sam orginalu dao 8/10,moram reci da mi je ovaj samo malo slabiji.a ocekivah da cu ugasiti nakon pola sata.
7/10
s obzirom da sam orginalu dao 8/10,moram reci da mi je ovaj samo malo slabiji.a ocekivah da cu ugasiti nakon pola sata.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!