Jesus Camp ( 2006 )

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
undying

Post by undying » 26 May 2008, 07:06

Boby wrote:
undying wrote:
Truba wrote:

ali 80% onoga špto djeci utuvljuju u glavu je ispravno

nervira me militarizam i iskljucivost prema ostalim religijama

ali takva je svaka religija :roll:
ja mislim da grijesis. ja mislim da oni nisu ti koji bi trebali nekome nesto "utuvljivati" - sto kaze TBF "ja razliku izmedju zla i dobra nisam naucio ni od hodje, ni fratra ni popa" a oni su kroz povijest takva zla pocinili da bi napravili ovaj aparat kojim sad raspolazu! da ne pricam kako su politicki aktivni! ima masa pitanja od onakvog slijepog zalaganja za zabranu abortusa do kocoperenja u najluksuznijim stanovima!! ono sto slavoj zizek kaze njihov bog je samo "strukturna iluzija" nista vishe! laz, laz i samo laz!

za mene bi crkva bila pravo mjesto kad bi se ocistila od ljudi! jednostavno mjesto u koje bi doshao da se olaksas na ovaj ili onaj nacin, nebitno! uglavnom bez ljudi!
A gle, zla koja je crkva činila u povijesti desila su se davno i nitko od tih ljudi nije živ tak da mi nema smisla ju zbog toga prozivati; tim više što se je Wojtyla javno ispričao za sve što je crkva kroz povijest radila. Nadalje, abortus je njihov stav kojeg promoviraju jer smatraju da je pobačaj amoralan. Ja dijelim to mišljenje i teško da bi mi se ikada svidjela cura koja bi se opredjelila da ubije svoje nerođeno dijete.
Ak ćemo ju već kritizirati onda bi se trebalo kritizirti ono što se zbiva danas a ne prije par stoljeća i mislim da bi trebalo kritizirati pojedince kao svećenike a ne crkvu u cijelosti
pa u tome i je bit - kad su napravili "aparat" kojim ce da uticu na svjetsku politiku i ubiru novac onda su postali politicari, sutra ce biti bog zna sta.. ako su svestenici tako dobri zasto ima masa pedofila, manijaka i zasto pre svega zive onako ma malo reci burzujski! ista prica je za jos neke bezvezne funkcije koje je narod izbacio recimo kraljevi - koji su kurac kraljevi? kralj je samo neko ko je stvorio aparat kojim laze narod oko sebe i naravno da ubire novac nista vishe! poslusaj david ickea sta prica a jos bolje p[rocitaj knjigu http://www.youtube.com/watch?v=kTU9RH3H8ZY za abortus to mi je strasno smijesno sto pricash! niko ne ubija dijete, zna se do kojeg mjeseca trudnoce majka smije pobaciti i to nije UBISTVO! crkvi je u interesu da ova kugla bude sto siromasnija i sto masovnija jer samo ce im to dati plodove njihova rada!
nemoj kritizati crkvu nego pojedince ? a kako cu ja znati koji je prljav! pa meni je dovoljno viditi gdje oni zive da mi bude sve jasno - ljepo sam rekao, ljude iz crkvi, nek ostanu samo spisi, to je sasvim dovoljno. kakvi ljudi coece - mala, zla,iskvarena stvorenja.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 May 2008, 14:52

meni su ovakvi filmovi najmučniji tako da ga s nestrpljenjem očekujem
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

A$H

Post by A$H » 26 May 2008, 16:21

Knatchbull wrote:meni su ovakvi filmovi najmučniji tako da ga s nestrpljenjem očekujem
izasao prije 2 god.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 May 2008, 16:38

A$H wrote:
Knatchbull wrote:meni su ovakvi filmovi najmučniji tako da ga s nestrpljenjem očekujem
izasao prije 2 god.
mislio sam na download :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Knatchbull

Post by Knatchbull » 29 May 2008, 15:22

Dosta težak dokumentarac za gledati. Žalosno je kako toj djeci peru mozgove pod krinkom nekog dobrom života u kršćanskom duhu. Najgore od svega je što su tu djeca do 10 godina koja bi se trebala igrati vani s loptom a umjesto toga plaču jer misle da je svaka kriva riječ smrtni grijeh, padaju u trans(uffff), uče o stvarima za koje ne bi trebali znati još 5-6 godina(abortus i sl.). Isto tako, ono što boli je da ti jadnici nikad nisu ni imali šansu normalno odrasti, sve ima je nametnuto taman kad su počeli razvijati osobnost. Kad je onu vođu radijski voditelj pitao odakle im pravo da im to rade ona odgovara "pa tako isto Islamisti uče svoju djecu kako nositi oružje odmalena" neš ti izgovora :roll: :roll: :roll:

Truba

Post by Truba » 29 May 2008, 21:15

ljudi opustite se
čim upoznaju suprotni spol i društvene poroke ništa ih neće moći zaustaviti u grijehu :P :twisted:
www.lasetta.net :axe:

Post Reply