ako misliš na cyclopa, on ima brata, Havoka, neznam za sina..john_constantine wrote:E kiklop ima i nekog sina, ako se ne varam?
X-Men Origins: Wolverine
- metallicat
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:da, znam za onog njegovog bezveznog brata, ali isto ima sina, samo mislim da nema mutantske moći... više kao akcijski lik.metallicat wrote:ako misliš na cyclopa, on ima brata, Havoka, neznam za sina..john_constantine wrote:E kiklop ima i nekog sina, ako se ne varam?![]()
Cable je njegov sin ako se ne varan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Malo san tražija, i Cyclop ima uz Havoka još jednog brata- Vulcana, a uz Cablea još sina X-man-a (malo prebanalno ime
i kćer Marvel Girl (opet banalno)
. Nisan zna da svi imaju ovako neke porodice, al moga san i očekivat da će u nekom dugovječnom serijalu kako ide šta dalje i sve više nekih likova i povezanosti uvodit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
e da, taj lik Cable...Ghostface wrote:john_constantine wrote:da, znam za onog njegovog bezveznog brata, ali isto ima sina, samo mislim da nema mutantske moći... više kao akcijski lik.metallicat wrote: ako misliš na cyclopa, on ima brata, Havoka, neznam za sina..![]()
Cable je njegov sin ako se ne varan.
Michel puši karu.
- metallicat
i meni, odličan, jedino drugi dio mi je malo klimav ali treći je sve popravioVorador wrote:meni uz conana najdraži. inače nisam neki marvel fan.jigsaw wrote:X-Men baš i ne volim. To mi je jedan od slabijih Marvelovih.

- dr_gonzo
Marvel best likovi:
1) Conan
2) Hulk
3) Thor
4) Silver Surfer
5) Wolverine
6) Spiderman
7) The Thing
Sub-mariner aka Princ Namor
9) Red Sonja
10) Solomon Kane (ne nisam mislio na onoga iz Zagora, nego baš onoga iz Marvela)
Najbolji X-Man:
1) Woverine
2) Nightcrawler
3) Mystique
4) Katherine "Kitty" Pryde
5) Beast
6) Magneto
7) Colossus
Multiple Man
9) Juggernaut (iako mi nije toliko drag ne mogu a da ga ne stavim zbog snage...iako po meni nije niti crno pod noktom Hulku)
1) Conan
2) Hulk
3) Thor
4) Silver Surfer
5) Wolverine
6) Spiderman
7) The Thing
9) Red Sonja
10) Solomon Kane (ne nisam mislio na onoga iz Zagora, nego baš onoga iz Marvela)
Najbolji X-Man:
1) Woverine
2) Nightcrawler
3) Mystique
5) Beast
6) Magneto
7) Colossus
9) Juggernaut (iako mi nije toliko drag ne mogu a da ga ne stavim zbog snage...iako po meni nije niti crno pod noktom Hulku)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
meni je Mystique najbolja, zatim Wolverine i Nightcrawlerdr_gonzo wrote: Najbolji X-Man:
1) Woverine
2) Nightcrawler
3) Mystique
5) Beast
6) Magneto
7) Colossus
Multiple Man

- dr_gonzo
Žalim momci, ali Punisher mi nikako ne ulazi u 10 naj marvelovih likova...prije među 15 naj. možda da je imao više sreće sa scenaristima, ovako je imao samo par dobrih epizoda (i dosta efektivnih naslovnica) i što je najgore najbolje je ispadao u onom serijalu "What if...?"
Ono što mu se mora priznati jeste sljedeće:
- ima odličan kostim
- način razmišljanja
- nije kmezav kao većina Marvelovih likova (čast izuzecima - Conan, Wolverine...i i i jeben ti ne mogu se sjetiti)
Ono što mu se mora priznati jeste sljedeće:
- ima odličan kostim
- način razmišljanja
- nije kmezav kao većina Marvelovih likova (čast izuzecima - Conan, Wolverine...i i i jeben ti ne mogu se sjetiti)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -