upravo to ili neriješeno pa se svi mire ili Statham ili svi ginu..nema druge..Dragonrage wrote:Kaj misliš tko će dobiti??A$H wrote:Me too...me toooDragonrage wrote: I mislio sam si da će se tebi to svidjeti hehe![]()
![]()
![]()
![]()
Me too...me tooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Me too...me tooo![]()
![]()
![]()
![]()
Me too...me tooo![]()
![]()
![]()
![]()
Me too...me tooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim ili da će biti neriješeno, ili da će Statham nekako na tijesno dobiti...
War
- A$H
Re: War
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- john_constantine
- dr mladjo
na kraju film ispadne prosjek.tko hoće da poglda doabr krimič s bandama nek pogleda a dirty carnivale..zar nije jet li rekao da više neče snimat filmove u kojima se bori nakon fearlessa?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
sve za lovu..dr mladjo wrote:na kraju film ispadne prosjek.tko hoće da poglda doabr krimič s bandama nek pogleda a dirty carnivale..zar nije jet li rekao da više neče snimat filmove u kojima se bori nakon fearlessa?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Je...na žalost priječan film unatoč Li-u i Stathamu od kojih sam očekivao više...no kraj ga donekle izvlači...dr mladjo wrote:na kraju film ispadne prosjek.tko hoće da poglda doabr krimič s bandama nek pogleda a dirty carnivale..zar nije jet li rekao da više neče snimat filmove u kojima se bori nakon fearlessa?
Brijem si da je mislio na one povijesne epske borilačke spektakle tipa "Hero", "Fearlessa", "Once upon a time i China" i tom slično...ono kaj ga je prvenstveno proslavilo. Iako sad opet vidim da sa Jackie Chanom snima "The Forbidden Kingdom", povijesni epski borilači ep hehe...valjda zato što mu se nakon toliko godina ukazala prilika da surađuje sa Chanom i bilo bi ju zaista šteta propustiti...