Wheel Smith wrote:moja prijateljica odbija pogledati film jer misli da je film uklet..... rekao sam joj da propušta odličan film...... ne sluša me
The Dark Knight Rises (2012)
- Decadentor
Re: Dark Knight Sequel (20??)

- john_constantine
Michel puši karu.
-
filmofil
teaser je prejeben (ipak je to teaser!), traje minutu i pol, a glavni je akter gordon i praktički najavljuje radnju novog batmana...na kraju se u mraku vide ja mislim catwoman i bane prije borbe (slaba je kvaliteta snimke)
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Nisan tija gledat trailer usrane kvalitete, pa san pričeka službeni. Jednom riječju, genijalno i mračno- ono šta san i očekiva. Nabrijala me sama scena Gordona i (možda) Brucea, a zadnja scena Banea i Batmana je totalni boner!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Ne znam...meni ovaj teaser skroz bzvz...ponavljaju 70% scena iz prijašnjih filmova, a ovih par novih...IMO what ever + sam kraj teasera, sa zgradama koje se ruše (ili rastu), opet furka na Inception. Brijem da će opet pretjerani hype pratiti ovaj film. MA zapravo...već ga prati...
- HorrorHR
- Site Admin
ovaj teaser što je JC linkao je bezveze total - jel ima nešto drugo ili je to to? pa nema ništa o filmu, malo mjuze, crvenilo, i fontovi... whatever 
- john_constantine
Da... Oni već pričaju o Baneu, Catwoman i slično, a ja ništa ne vidim osim mračnog ekrana i naratora...HorrorHR wrote:ovaj teaser što je JC linkao je bezveze total - jel ima nešto drugo ili je to to? pa nema ništa o filmu, malo mjuze, crvenilo, i fontovi... whatever
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
ma ček', ovo što si ti stavio - http://www.youtube.com/watch?v=Q-cgm4ocQUk ja ne vidim nikakvog naratora i nikakvo pricanjejohn_constantine wrote:Da... Oni već pričaju o Baneu, Catwoman i slično, a ja ništa ne vidim osim mračnog ekrana i naratora...HorrorHR wrote:ovaj teaser što je JC linkao je bezveze total - jel ima nešto drugo ili je to to? pa nema ništa o filmu, malo mjuze, crvenilo, i fontovi... whatever
-
filmofil
pogledajte datum ovog teasera kojeg je cons stavio
to je fan made
ovaj pravi teaser su sumanuto brisali s you tuba, ali sad se već lako može nabavit
ovaj pravi teaser su sumanuto brisali s you tuba, ali sad se već lako može nabavit
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
ah, to sve objašnjava... Ma pun mi je kufer tih fan made trailera i što sve. Bio sam siguran da je riječ o pravom teaser traileru, tada su to brisali brzinom munje.filmofil wrote:pogledajte datum ovog teasera kojeg je cons stavioto je fan made
Michel puši karu.
- Scarface
Dovoljno je samo scrollat po komentarima i skuži se da je fake. Mrzin te fan made trailere i jadnike koji ih stavljaju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
olio
- Dragonrage
Evo vam official teaser, i to u, normalnoj, dapače izvrsnoj kvaliteti...
http://www.youtube.com/watch?v=apMXFloDH6M
Na ovaj teaser sam ja mislio...meni poprilično bez veze...samo da neš izbace i kak ti nabriju publiku...
EDIT...sad vidim da je olio već stavio...al nema veze...
http://www.youtube.com/watch?v=apMXFloDH6M
Na ovaj teaser sam ja mislio...meni poprilično bez veze...samo da neš izbace i kak ti nabriju publiku...
EDIT...sad vidim da je olio već stavio...al nema veze...
- HorrorHR
- Site Admin
hm... slažem se sa dragonom, niš posebno...