MCU
1. The Avengers - faza 1
2. Captain America: Civil War - faza 3
3. Thor: Ragnarok - faza 3
4. Guardians of the Galaxy - faza 2
5. Guardians of the Galaxy vol. 2 - faza 3
6. Captain America: The Winter Soldier - faza 2
7. Doctor Strange - faza 3
8. Spider-Man: Homecoming - faza 3
9. Iron Man - faza 1
10. Ant-Man - faza 2
11. Avengers: Age of Ultron - faza 2
12. Captain America: The First Avenger - faza 1
13. Thor - faza 1
14. Iron Man 3 - faza 2
15. Iron Man 2 - faza 1
16. Thor: The Dark World - faza 2
17. The Incredible Hulk - faza 1
U fazi 3 će još biti: Black Panther (2018), Avengers: Infinity War (2018), Ant-Man and the Wasp (2018), Captain Marvel (2019) i Avengers 4 (2019), kao što se vidi faza 3 će imati najviše filmova.
Žuta boja - istinsko uživanje u svim tim filmovima od poečtka do kraja.
Zelena boja - uživanje u tim filmovima, ali nisu me se toliko dojmili kao pvih prvih šest.
Crvena boja - dobri superhero filmovi, ali na kraju nisam bio oduševljen sa ničim. Pogotovo Avengers: Age of Ultron je nešto bolji od prvog Kapetana, ali ne volim te robote.
Bijela boja - prosječni superhro filmovi. Niti jedan mi nije loš, ali isto tako niti jedan mi nije dobar.
Iron Man mi je na 9. mjestu, a znam da je mnogim Marvel fanovima među prva tri, ali opet ti roboti meni to nezanimljivo, ali opet sam uživao u prvom dijelu IM-a tako da me uspio nekako impresionirati.
Avengersi su prvi. Gledao triput iako mi se ne da četvrti put
Guardiansi na 4. i 5. mjestu. Pratkički su mu jednako dobri i zabavni. Winter Soldier najozbiljniji film i kao u Civil Waru, ima najbolje akcijske scene jer su ih režirali braća Russo koji i rade Avengerse 3 i 4
Linkovi kasnije na teme od filmova. Evo, stavio sam i faze kod svakog filme gdje spada.