Goonies nastavak?

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
boyko

Goonies nastavak?

Post by boyko » 02 Jul 2009, 22:53

naletel sam na ovo slučajno
ak je istina,onda jedva čekam...
Nakon više od deset godina nagađanja, čini se da će legendarni filmski hit The Goonies dobiti nastavak, u kojem bi se trebala okupiti izvorna glumačka postava iz 1985. godine.

Stiže vesela vijest za sve obožavatelje legendarnih Gooniesa. Naime nakon gotovo 10 godina šuškanja o navodnom snimanju novog nastavka, taj će filmski hit, čini se, napokon dobiti drugi dio.

Scenarist filma Chris Columbus izjavio je kako planira okupiti izvornu glumačku ekipu, a neke od njih već je i kontaktirao.

"Smatram da će snimanje nastavka biti izvedivo samo ako se osmisli tako da oni koji su glumili djecu sada glume roditelje, a njihova djeca postanu Gooniesi. Mislim da su glavni glumci, braća, živi i zdravi te da bi mogli odraditi snimanje", komentirao je glumac Joe Pantoliano, koji u filmu glumi zločestog brata Fratellija.

Gooneisi su snimani 1985. godine, a nastavak bi svjetlo dana trebao ugledati na 25. godišnjicu.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Jul 2009, 00:21

Moglo bi biti izvedivo samo ako stvarno stari Goonies budu roditelji, a njihova djeca su novi Gooniesi, dok bi braća Frateli išli u osvetu, ali i u kupljenje novog blaga...

Od glumaca su umrli samo Anne Ramsey i John Matuszak, pa bi te rupe dobar scenarij mogao dobro pokriti
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Studeni

Post by Studeni » 03 Jul 2009, 12:17

to je stalno nešto aktualno pa nikad ništa...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

boyko

Post by boyko » 03 Jul 2009, 12:20

Studeni wrote:to je stalno nešto aktualno pa nikad ništa...
pa da,al sad je ipak 25.godišnjica tak da je moguče da se to i ostvari...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Studeni

Post by Studeni » 03 Jul 2009, 14:06

živi bili pa vidjeli...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Post Reply