Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
john_constantine
e taj film jedva čekam, animirana serija je baš bila dobra - i da, to nikako ne može spadati u anime i točka.

Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
A šta je ako nije anime LOL

?
-
Scarface
Anime je prije svega jedan stil animacije, tako da ovo definitivno jest anime.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Dragonrage
-
Ghostface wrote:Anime je prije svega jedan stil animacije, tako da ovo definitivno jest anime.
Upravo to...anime je prije svega zbog stila i animacije ako ništa drugo...
-
john_constantine
Ghostface wrote:Anime je prije svega jedan stil animacije, tako da ovo definitivno jest anime.
hm, crnac u animeu? engleska sikronizacija? nema anime stil crtanja (velike oči, frizure), nego je specifičan način crtanja, kao animacije 80 - tih. Anime značajke (veliki mačevi kao berserk ili claymore), i preozbiljna tematika. I samo nekoliko epizoda. I drugačija glazba.
Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:Ghostface wrote:Anime je prije svega jedan stil animacije, tako da ovo definitivno jest anime.
hm, crnac u animeu? engleska sikronizacija? nema anime stil crtanja (velike oči, frizure), nego je specifičan način crtanja, kao animacije 80 - tih. Anime značajke (veliki mačevi kao berserk ili claymore), i preozbiljna tematika. I samo nekoliko epizoda. I drugačija glazba.
Pa? Skoro svaki anime je sinkroniziran na engleski...jednina je razlika u tome što je ovaj originalno i zamišljen za englesko govorno područje kaka SAD, od tud i specifična glazba koju možemo prije svega zahvaliti Tarantinu i Kill Billu. A i varaš se da nije anime stil crtanjaa...pogledaj sve likove osim glavnog... a pogledja i njega...i on je nacrtan u tom stilu samo nema baš sve karakteristike (velike oči i to), a mačevi...pa nisu nužno ogromni mačevi jedno od obilješja animea...
-
Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:Anime je prije svega jedan stil animacije, tako da ovo definitivno jest anime.
Cijeli projekt zamišljen je ka velika posveta anime tradiciji, em po tematici em po dozi brutalnosti i samom stilu slijeda radnje. Sve te stvari po kojima ti smatraš da odskaču su u biti samo lagano poigravanje. Ovo je anime, mislin da tu nema sumnje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Dragonrage
-
Eto...samo bih htio naglasiti kako će se ovaj film prikazati u sklopu Animafesta, i to dva puta.
http://animafest.hr/hr/schedule
http://animafest.hr/hr/film/read/afro_s ... surrection
Prvo u
Petak 05.06.2009, u 22:30h, kino EUROPA...te drugi puta u
Nedjelju 07.06.2009, 22:30h, kino EUROPA. Govorim vam ovo jer je ovo vjerojatno jedina prilika da pogledat ovaj film na velikom platnu kod nas.
BTW...ja sam jučer uzeo 2 karte za ovaj film jer je fren rekao da će ići ali danas se ipak preodmislio...i koga kd sam zvao, svi već imaju neke obveze...jedan uči za ispit u pon, drugi ide na ples, treći na svadbu (hehe)...pa ono, ako netko želi pogledati taj film većeras u pola 11, ja dakle imam jednu kartu viška pa tko želi nek me potraži ispred kina EUROPA i dobit će free kartu.
Lako će te me prepoznat...neobrijan, siva jakna, plava traper košulja ispod i crna PUNISHER majca (sa bijelom lubanjom naravno LOL)...dakle, tko prvi njegova karta...