Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 31 Oct 2009, 18:34

Nathan Never specijale od 3 do 7..

Image
Image
Image
Image
Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 18:43

Onda si dobro love iskesija 8)

Ja gledam kad ću uspit uzet ove Gigante, a imam ih uzeti od broja 5 do 11....

Imaš li ti koji gigant?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 31 Oct 2009, 18:46

Možda on to plati drugim uslugama. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2009, 18:46

dr_gonzo wrote:Onda si dobro love iskesija 8)

Ja gledam kad ću uspit uzet ove Gigante, a imam ih uzeti od broja 5 do 11....

Imaš li ti koji gigant?
ma nije tak puno love..

imam ih 10..ovaj zadnji jos moram uzet..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 18:56

Nije puno love (svaki je 115kn, a ovi zasnji 130) znam, ali ako to samo tako uzimaš, ali ja kupujem i:
Zagora, Texa Willera, Mister Noa, Alan Forda (samo klasik), Conana, Thora, Hulka, Solomon Kanea, Silver Surfera, Red Sonju, Kulla, Dylan Doga, Bleka, Komadant Marka, Malog Rendžera, Nathana Nevera, Army of Darkness, Spidermana, Malog Spiroa.

Curi lova kao luda tko će to sve pokupavati, a ovi samo štancaju li štancaju... Ali ne dam se ja :lol:

A di su još DVD filmovi i knjige, a čudim se kako mi ostane za pivu: ipak spašava me to što odradim 2 prikovremene i tu dobijem oko 700-800kn.

Inače bi li tko kupija glanc novi Nathan Never Gigant br. 2?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2009, 19:14

dr_gonzo wrote:Nije puno love (svaki je 115kn, a ovi zasnji 130) znam, ali ako to samo tako uzimaš, ali ja kupujem i:
Zagora, Texa Willera, Mister Noa, Alan Forda (samo klasik), Conana, Thora, Hulka, Solomon Kanea, Silver Surfera, Red Sonju, Kulla, Dylan Doga, Bleka, Komadant Marka, Malog Rendžera, Nathana Nevera, Army of Darkness, Spidermana, Malog Spiroa.

Curi lova kao luda tko će to sve pokupavati, a ovi samo štancaju li štancaju... Ali ne dam se ja :lol:

A di su još DVD filmovi i knjige, a čudim se kako mi ostane za pivu: ipak spašava me to što odradim 2 prikovremene i tu dobijem oko 700-800kn.

Inače bi li tko kupija glanc novi Nathan Never Gigant br. 2?
u krivu si..specijali su u ducanu od 75 do 85 kuna(regularna izdanja su oko 130)..a ovi su glanc i kupljani jos na aukcijama za malo manje love.. :wink:

a i ja sam prije sve i svasta skupljao i odustah od toga..procitao sam i sto mi nije trebalo sm prodao..necu vise svaku pizdariju skupljat..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 19:19

ma zajebah se opet, ovo je cijena bila za Gigante :? .

Inače nisam sklon skupljanju svega i svačega, jednostavno ovo sve gore što sam nabrojao je za mene fenomenalno tako da je kolekcija pozamašna i svaku kunu koju sam dao nije mi žao.
Jedino kad bi se ovo jednog dana slučajno zpalilo....pa misilm da bi mi srce puklo. A prodat što od toga nikad ne mislim.

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 31 Oct 2009, 19:24

trebalo bi kod tebe doc na hobotnicu i citanje stripova.. :lol:

osobno mi nije bas do skupljanja tolikog broja junaka..skupljam Alan Ford(klasik), Dylana i nase i srpske, Nathana, Army of Darkness, Evil Dead, Dampyr..Zagora sam sve prodao..lol..ne znam nikad me nisu zanimali stripovi poput Bleka, Komadant Marka, Malog Rendžera i takve elipe..a za npr. Mr. Noa ili Martina Misterije..nemam zivaca jer je previse brojeva izaslo da bih sad poceo neku kolekciju gradit..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 19:29

Marti Misteriju ne čitam jer je rekao za Mister Noa da je stari pijanac koji samo traži nevolje.
Bleka ćitam iz nostalgije, no sad su došli Francuzi i tek sada dolazim na svoje
Komadant Mark ne samo odličan crtež nego mi je jako zabavan a baze koje Žalosna Sova ima sa Flokom su ravne Gruchovim šalama.
Mali Rendžer ima najbolji scenarij od svih Bonellijivih junaka iz vremena Juge

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Nov 2009, 23:04

A$H kakvi su Nathani? oni prije na kiosku su mi bili odlični, ali nedavno čitah gigant #1 i nekako mi nije sjeo...

A$H

Post by A$H » 02 Nov 2009, 23:06

HorrorHR wrote:A$H kakvi su Nathani? oni prije na kiosku su mi bili odlični, ali nedavno čitah gigant #1 i nekako mi nije sjeo...
jos nisam poceo citat..

a za gigante trebas onda i drugi i treci procitat jer su cjelina..a opet Nathana bas treba kronoloski citat inace se pogubis sa radnjama i ratovima..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Nov 2009, 23:14

Ok, ne planiram jos i njega poceti kupovati jer bi bankrotirao sa tim knjigama. Prokleta strip knjižara koju su otvorili u rijeci :D

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Nov 2009, 12:20

HorrorHR wrote:Ok, ne planiram jos i njega poceti kupovati jer bi bankrotirao sa tim knjigama. Prokleta strip knjižara koju su otvorili u rijeci :D
prvih 8 NN giganata je neka cjelina, meni osobno genijalna priča, istina treba čitati kronološki da se ne pogubi,
ali moj savjet gigante 1 i 2 uzeti ako se na njih naleti, pošto ih je relativno teško za naći
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Nov 2009, 17:38

stranglehold za 99 kn, da konačno i ja isprobam tu igru - eh, vidi se da John Woo nije imao nikakve veze s igrom, a sama igrivost, max payne 2 je puno bolja igra od ovoga... nekako sam razočaran takvom traljavošću, ali kada sam ga već nabavio, igrati ću ga do kraja...
Last edited by john_constantine on 05 Nov 2009, 17:58, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 05 Nov 2009, 17:54

maddjuro wrote:
HorrorHR wrote:Ok, ne planiram jos i njega poceti kupovati jer bi bankrotirao sa tim knjigama. Prokleta strip knjižara koju su otvorili u rijeci :D
prvih 8 NN giganata je neka cjelina, meni osobno genijalna priča, istina treba čitati kronološki da se ne pogubi,
ali moj savjet gigante 1 i 2 uzeti ako se na njih naleti, pošto ih je relativno teško za naći

Nije prvih 8, već 1-3 i 5-7. 4. je točka na i na priču s mutantima, a ovo su dvi povezane trilogije. Ono šta ide od. 8. je opet kontinuirani nastavak na trilogije, tako da je 4. nešto poput fillera na rat s tehnodroidima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply