Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2009, 00:29

NN gigant 11
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Oct 2009, 01:30

Tex Kolor knjiga br. 1 (serijal kreće od prvog broja a cijena ovog broja je 250kn i ima 256 str.):

Image

Mister No knjiga br. 29 (130kn i ima 318 str.)

Image
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Oct 2009, 01:40

john_constantine wrote:ne znam još. Kada dođe paket, onda ćemo vidjeti kolika je carina... Mislim da je nešto da se plaća 40 % od ukupne vrijednosti... Naručio preko ebaya, platio preko paypala, shipping 25 $...
ide pdv+carina+troškovi , ajd bas javi kad dodje

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2009, 17:42

E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn... :shock: Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2009, 18:09

john_constantine wrote:E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn... :shock: Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...

probaj onu strip knjižaru tin, kod šeratona

A$H

Post by A$H » 30 Oct 2009, 18:18

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn... :shock: Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...

probaj onu strip knjižaru tin, kod šeratona
Tino, ne tin..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2009, 18:21

probati ću još i tu knjižaru. Ako nemaju, onda odustajem od kompleta...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2009, 20:05

Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2009, 21:00

Ghostface wrote:Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
istina, btw. za one koji još neznaju, preko jedne osobe možete jeftino s amazona naručivat stvari, a morete ih podignut ili u libellsu ili poštom to oaviti, morete cak i plaćati na rate, a cjena je kao i da sami naručujete, Cjena se dobije da iznos predmeta pomnožite s 7, to se odnosi na dolare, to pokriva i poštarinu, a to izađe kao i da sami naručujete,a plaća se kada se preuzima neki predmet
više informacija na:
www.hgc.logossun.com

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2009, 21:11

Ghostface wrote:Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
javio strip agent da su rasprodali... Znači, bacim se na potražnju s engleskim izdanjima.
Michel puši karu.

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 30 Oct 2009, 21:48

Upravo mi stiglo

Image

Image

Image

Sa Amazona za $45
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Scarface

Post by Scarface » 30 Oct 2009, 22:03

maddjuro wrote:
istina, btw. za one koji još neznaju, preko jedne osobe možete jeftino s amazona naručivat stvari, a morete ih podignut ili u libellsu ili poštom to oaviti, morete cak i plaćati na rate, a cjena je kao i da sami naručujete, Cjena se dobije da iznos predmeta pomnožite s 7, to se odnosi na dolare, to pokriva i poštarinu, a to izađe kao i da sami naručujete,a plaća se kada se preuzima neki predmet
više informacija na:
www.hgc.logossun.com

Već san ga spominja par puta na forumu- Denis Pajtak- pouzdana i profesionalna osoba s kojom poslujem već godinama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 01:24

Filmoznalac wrote:Upravo mi stiglo

Image

Sa Amazona

Daj mi javi kakva je (što sve zapravo ima? recenzije ili?) i jel ju vrijedi kupiti (već imam one druge dvije najvažnije što se tiče zombija)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 31 Oct 2009, 05:02

dr_gonzo wrote:
Filmoznalac wrote:Upravo mi stiglo

Image

Sa Amazona

Daj mi javi kakva je (što sve zapravo ima? recenzije ili?) i jel ju vrijedi kupiti (već imam one druge dvije najvažnije što se tiče zombija)
Ovo što sam dosad pročitao mi je odlično...uglavnom priče od raznih pisaca horora, pa komentari i za sada je vrlo obečavajuće.
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Oct 2009, 06:20

Zabunih se jer ima slična knjiga sa skoro istom naslovnicom a govori o zombi žanru, a ovo su samo zbirke priača... Hvala na informaciji.

- Charles Bukowski -

Post Reply