Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 18 Feb 2009, 16:18

Inače, naručit ću par tih filmova s splattergirl-ine slike, nema ih na torrentima a i nisu skupi na ebayu. Usput bi moga naručit i Subspecies collection.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 18 Feb 2009, 16:41

Ghostface wrote:Mene samo zanima koliko recimo ti Dragonrage trošiš misečno na ova originalna izdanja, jer šta je previše, previše je.
ma ovo je sve kroz nekoliko mjeseci..lol..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 18 Feb 2009, 17:00

A$H wrote:
Ghostface wrote:Mene samo zanima koliko recimo ti Dragonrage trošiš misečno na ova originalna izdanja, jer šta je previše, previše je.

Pa nije ni to malo, dva miseca ako se ne varan, mislin, briga mene, al se zapitan koliku neko mora imat plaću da ovo sve pohvata.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Feb 2009, 17:34

ako se nevaram, rekao je da izdvaja oko 1000kn mjsečno
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2009, 19:45

Ghostface wrote:
A$H wrote:

Pa nije ni to malo, dva miseca ako se ne varan, mislin, briga mene, al se zapitan koliku neko mora imat plaću da ovo sve pohvata.

Ah...neću se ponavljati više, već sam sve milijun puta rekao jer se uvjek nađe neko tko se krene čuditi, a dobro je pozntao da danas postoje raznorazna sniženja, eBay, secondhand shopovi i još štošta što olakšava život LOL...a Boga mi ne moram se ni pravdati nikome... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2009, 19:57

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:
A$H wrote: ma ovo je sve kroz nekoliko mjeseci..lol..

Ah...neću se ponavljati više, već sam sve milijun puta rekao jer se uvjek nađe neko tko se krene čuditi, a dobro je pozntao da danas postoje raznorazna sniženja, eBay, secondhand shopovi i još štošta što olakšava život LOL...a Boga mi ne moram se ni pravdati nikome... :wink:
je, a i bitno da tvojoj curi to ne smeta, ipak sam je morao to pitati tada. :lol:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2009, 20:09

LOL...znam...rekla mi je poslje :lol: :lol:

A šta će joj smetati kad to ne ometa moj život ni najmanje što se financija tiče...jedino mi sad već problem malo stvara prostor u sobi LOL :lol: ali i to ću riješiti sad na proljeće... :D

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2009, 20:12

Dragonrage wrote:LOL...znam...rekla mi je poslje :lol: :lol:

A šta će joj smetati kad to ne ometa moj život ni najmanje što se financija tiče...jedino mi sad već problem malo stvara prostor u sobi LOL :lol: ali i to ću riješiti sad na proljeće... :D
:) Ma ako ponestane mjesta, uvijek možeš nešto poslati meni, čuvati ću ti to. :lol:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Feb 2009, 20:25

Yeaahhh...Wriggghhhttt... 8) 8) :lol:

splattergirl

Post by splattergirl » 18 Feb 2009, 22:39

ja mislim da je puno konstruktivnije kad covjek trosi placu na hobije tipa filmova, knjiga, muzike, stagod nego besmislene kave, znam ljude koji valjda svaki dan odu na dve... mrzim kave :D
[img]http://images.layouts.fm/0/19/19369.gif[/img]

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Feb 2009, 23:07

Image

konačno i ovo nabavih
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 19 Feb 2009, 00:13

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:
A$H wrote: ma ovo je sve kroz nekoliko mjeseci..lol..

A čemu takav stav, lipo san te pita, niko ne zahtjeva nikakvo opravdanje, žalosno da si odma tu vidija nekakav napad. Ma, sad vidin da nije ni čudo šta si mi jedan od najmržih forumaša.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Feb 2009, 18:25

Ghostface wrote:
Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:

A čemu takav stav, lipo san te pita, niko ne zahtjeva nikakvo opravdanje, žalosno da si odma tu vidija nekakav napad. Ma, sad vidin da nije ni čudo šta si mi jedan od najmržih forumaša.
A gle...s ovime "šta je previše, previše je" ja sam stekao jedan dojam negodovanja s tvoje strane. Možda sam se prevario, ali "moj stav", je bio uzrokovan tvojim stavom... :wink: Zvučalo je kao da ti sad ne odobravaš koliko ja trošim, iako to nije tvoja stavr...a nije ništa pripomogao ni komentar o plaći + što sam već do sada milsim čak 2 X odgovorao upravo na takvo pitanje.

A vjerujem da nisi jedini :wink: LOL...bilo bi baš zanimljivo znat kome sam još omražen...i zbog čega LOL :lol: :lol:

Scarface

Post by Scarface » 19 Feb 2009, 18:51

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:
Dragonrage wrote:

A gle...s ovime "šta je previše, previše je" ja sam stekao jedan dojam negodovanja s tvoje strane. Možda sam se prevario, ali "moj stav", je bio uzrokovan tvojim stavom... :wink: Zvučalo je kao da ti sad ne odobravaš koliko ja trošim, iako to nije tvoja stavr...a nije ništa pripomogao ni komentar o plaći + što sam već do sada milsim čak 2 X odgovorao upravo na takvo pitanje.

A vjerujem da nisi jedini :wink: LOL...bilo bi baš zanimljivo znat kome sam još omražen...i zbog čega LOL :lol: :lol:

Da, uvik moji postovi izgledaju puno zločestije nego šta jesu, al upravo takvo neslaganje je razlog šta mi jednostavno nisi simpatičan, i kako mrzin licemjerje, volin bit iskren pa kažen ovakve stvari odma na čisto, općenito san takav i u životu, i viruj mi, bolje je reć svakome na čemu si, nego glumatat neko prijateljstvo. A i imali smo par žešćih rasprava iz kojih jednostavno nisan izvuka dobar dojam o tebi, i to je to, nikakve zle misli i negativnosti, i naravno, ni ja se neću uvridit šta neko tako misli o meni, niko ne može svakom bit dobar. Ovo je pak bilo sasvim nevino pitanje, jer me zanimala ekonomičnost takvog trošenja, kako bi možda i ja u budućnosti moga radit nešto slično (mada već i sad za jednog studenta trošin i previše).

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Feb 2009, 18:55

Ghostface wrote:Da, uvik moji postovi izgledaju puno zločestije nego šta jesu, al upravo takvo neslaganje je razlog šta mi jednostavno nisi simpatičan, i kako mrzin licemjerje, volin bit iskren pa kažen ovakve stvari odma na čisto, općenito san takav i u životu, i viruj mi, bolje je reć svakome na čemu si, nego glumatat neko prijateljstvo. A i imali smo par žešćih rasprava iz kojih jednostavno nisan izvuka dobar dojam o tebi, i to je to, nikakve zle misli i negativnosti, i naravno, ni ja se neću uvridit šta neko tako misli o meni, niko ne može svakom bit dobar. Ovo je pak bilo sasvim nevino pitanje, jer me zanimala ekonomičnost takvog trošenja, kako bi možda i ja u budućnosti moga radit nešto slično (mada već i sad za jednog studenta trošin i previše).
U ovom slučaju bi se moglo reći da su osjećaju obostrani hehe...

Mogao si odmah pitati tako i gotov...cccc

Anyway...da ti se ajmo reći "ispričam" zbog krivo shvaćanja tvog pitanja...reći ću ti par stvari na tu temu ak te zanima.
Daklem, student si? Pretpotavljam da radiš nešto preko SC...ili ne?

Post Reply