Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
-
john_constantine
maddjuro wrote:john_constantine wrote:srećom nisam niti primijetio, tražio sam novu epizodu blade of immortal, ali tek sutra... o čemu se uopće radi ovdje?
ja imam sve te blade of immortale al nikak da se uhvatim čitanja, prvi dio je super, i da tek sura, na moj rođendan, izlazi 6. dio
e sretan rođendan onda.

A danas idem nabaviti ujutro tu novu mangu. Da, prvi dio je super, a kasnije ima još bolje i brutalnije akcije, ali i puno filozofije, makar me dosta zbunjuju ta japanska imena i sve to, pa trebam više puta čitati.
E reci onda o čemu se radi u tom one shot adaptaciji ghostbustersa da vidim da li da ga nabavim ili ne?
Michel puši karu.
-
maddjuro
john_constantine wrote:maddjuro wrote:john_constantine wrote:srećom nisam niti primijetio, tražio sam novu epizodu blade of immortal, ali tek sutra... o čemu se uopće radi ovdje?
ja imam sve te blade of immortale al nikak da se uhvatim čitanja, prvi dio je super, i da tek sura, na moj rođendan, izlazi 6. dio
e sretan rođendan onda.

A danas idem nabaviti ujutro tu novu mangu. Da, prvi dio je super, a kasnije ima još bolje i brutalnije akcije, ali i puno filozofije, makar me dosta zbunjuju ta japanska imena i sve to, pa trebam više puta čitati.
E reci onda o čemu se radi u tom one shot adaptaciji ghostbustersa da vidim da li da ga nabavim ili ne?
crteži su ništa posebno, a to neznam kad ću čitat, pošto imam dosta toga
I may be an idiot, but i am no fool.
-
maddjuro
3 dyd-a od veselog četvrtka koji su nekidan stigli, i oštricu besmrtnika 6
-
maddjuro
stigao mi je danas dyd :crna magija; zadnji koji mi je falio u kolekciji; sad ih imam konačno sve
-
john_constantine
strip hellgate london - a nije loše, makar mi crtež nije najbolji. A radnja je naivna, ali obećava. Akcija je dobra. A ono s obitelji je prebrutalno.

A i bar me malo zainteresiralo za igru, pa ju možda jedanput probam.
Michel puši karu.
-
maddjuro
john_constantine wrote:strip hellgate london - a nije loše, makar mi crtež nije najbolji. A radnja je naivna, ali obećava. Akcija je dobra. A ono s obitelji je prebrutalno.

A i bar me malo zainteresiralo za igru, pa ju možda jedanput probam.
hellgate je bio fora
al hellgate london mi je jadan
-
maddjuro
john_constantine wrote:hm, igra ili strip - to što je bilo jadno? na što misliš?
na igru
hellgate je bio dobaral hellgate london je bio jadan
-
john_constantine
je, loša verzija Diabla... ma igra je bila tako loša da su već otpustili pola tvrtke koja je napravila tu igru.
Michel puši karu.
-
maddjuro
dracula:legacy za 10kn na kiosku
-
Scarface
maddjuro wrote:john_constantine wrote:hm, igra ili strip - to što je bilo jadno? na što misliš?
na igru
Kad kažeš samo Hellgate, jel misliš na neku igricu, jer ja za takvu nisan čuja, možda je ovo glupost šta govorin al zbilja mi ne pada ništa na pamet.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
Ghostface wrote:maddjuro wrote:john_constantine wrote:hm, igra ili strip - to što je bilo jadno? na što misliš?
na igru
Kad kažeš samo Hellgate, jel misliš na neku igricu, jer ja za takvu nisan čuja, možda je ovo glupost šta govorin al zbilja mi ne pada ništa na pamet.
by ash: pa imas igru Hellgate London..koja je bullshit..
-
Scarface
elrania wrote:Ghostface wrote:maddjuro wrote:
na igru
by ash: pa imas igru Hellgate London..koja je bullshit..
Da, znan to, nego on spominje da je hellgate dobar, al je hellgate london loš, pa san mislija da je ono prvo isto neka igra, al izgleda da je mislija na strip.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
a što je stripom? zar ne izlazi svake srijede? nego svake druge srijede ili što?
Michel puši karu.
-
Scarface
john_constantine wrote:a što je stripom? zar ne izlazi svake srijede? nego svake druge srijede ili što?
Zar ga nema još na kioscima? Nisan provjerava, pa ne znan.