da, Dylan Dog gigant: 04 Duga noć..Wendigo wrote:o kojem to gigantu pričate? jel onaj sa vampirima punkerima na naslovnici?
Što ste zadnje kupili?
- john_constantine
novu mangu od večernjaka i onaj dylan dog S druge strane kad ili kako već, ma osim one priče s čudovištem u podrumu, nije mi se baš dopalo... nema više onaj pravi horor štih kakve su imala prva izdanja, kao ubojica, ubojice, veliki sotona. Danas je sve to više manje horor, previše fantasy s nadrealnim scenama.
Michel puši karu.
- maddjuro
- elrania
- Vorador
khm...pa to i spada među prva izdanja...izašao je 1988...john_constantine wrote:novu mangu od večernjaka i onaj dylan dog S druge strane kad ili kako već, ma osim one priče s čudovištem u podrumu, nije mi se baš dopalo... nema više onaj pravi horor štih kakve su imala prva izdanja, kao ubojica, ubojice, veliki sotona. Danas je sve to više manje horor, previše fantasy s nadrealnim scenama.
- Scarface
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:mislim da je samo još jedna epizoda ostala? Ili si to baš prvu epizodu kupio.Ghostface wrote:Bizenghast, i totalno je sranje, neću kupovat dalje.
Ne, kupija san četvrtu, i baš zato šta je ovako blizu kraja ovoliko sranje iz inata neću zadnji broj pročitat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma ova četvrta je baš bila loša...Ghostface wrote:john_constantine wrote:mislim da je samo još jedna epizoda ostala? Ili si to baš prvu epizodu kupio.Ghostface wrote:Bizenghast, i totalno je sranje, neću kupovat dalje.
Ne, kupija san četvrtu, i baš zato šta je ovako blizu kraja ovoliko sranje iz inata neću zadnji broj pročitat.
Michel puši karu.
- gandalf
Slažem se, ova je previše ljubić! Još jedna je ostala, srećom!john_constantine wrote:ma ova četvrta je baš bila loša...Ghostface wrote:john_constantine wrote: mislim da je samo još jedna epizoda ostala? Ili si to baš prvu epizodu kupio.
- john_constantine