je, ja sam isto nekoć imao dva bloga, prvi u kojem sam pisao roman Tjeskoba, o troje mladih nepovezane radnje u bizarnom svijetu, događaja i obratom. Cura nađe mrtvog nasilnog muža u krevetu kojega je ubio njezin trol iz djetinstva kojom su roditelji maltetrirali da bi čitala knjige i bila dobra curica, dečko koji doživi horor u vlastitoj sobi zbog čega završi u ludnici (bio je prije psihički bolestan), a tek glavni lik koji biva zarobljen u vlastitoj prostoriji od mesa i pretvori se u neku vrstu mesnate voštane figure.
A na drugom druge priče, neka vrsta mračnije verzije Dylan Doga (odnosno, bio je uzor). Vampiri, vukodlaci, zombiji, vještice, demoni, Cthulthu i druge vrste... Npr. tamno ogledalo koje je potpuno crno, i prima samo oblik onoga tko se prvi put pogleda, a vezana je neka kletva zbog koje umire određena loza nasljednika.
a poslije sam oba dva obrisao, prvi zato jer sam zapeo u jednom dijelu i prije mjesec dana smislio daljnji zaplet, a drugi još pišem, ali isključivo za sebe.

Michel puši karu.