to bi trebala biti originalna verzija.carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
The Descent
- john_constantine
Michel puši karu.
-
John_Ryder
- john_constantine
- Studeni
to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
John_Ryder
- john_constantine
kako izgleda ta druga verzija? ima li na youtube?Studeni wrote:to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
Michel puši karu.
- metallicat
- Studeni
ne znam da li ima, nisam nikad tražio, jer mi se čini da nema ništa posebno....evo objašnjenja:john_constantine wrote:kako izgleda ta druga verzija? ima li na youtube?Studeni wrote:to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
SPOILER
The endings of the US and UK versions differ. In the end, Sarah wakes up at the bottom of the cave, crawls out, and makes her way back to the car. When she is driving away, she pulls over and vomits, and when she leans back into the car, she is startled by the ghost of Juno sitting in the passenger seat. The US version cuts to the credits here. In the UK version, this apparition causes Sarah to wake up for real at the bottom of the cave, revealing her escape to be just a dream. She then has a vision of her daughter's birthday cake, which we see is just her torch. The camera backs out, and the movie ends. This ending was considered "too dark" for US audiences.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Vorador
orig. kraj sadrži i američki kraj jer je am. kraj skraćena verzija orig. kraja.john_constantine wrote:kako izgleda ta druga verzija? ima li na youtube?Studeni wrote:to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
- metallicat
-
filmofil
- metallicat
- dr_gonzo