The Descent

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2007, 11:08

carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
to bi trebala biti originalna verzija.
Michel puši karu.

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Dec 2007, 12:05

Skinuo ali nisam pogledao jer nema zvuka ,izbrisao sam i vjerojatno necu gledat

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Dec 2007, 12:23

solidan film,samo što je dosadan dok ih ne počnu napadat oni monsteri,tek onda počinje party.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2007, 12:54

John_Ryder wrote:solidan film,samo što je dosadan dok ih ne počnu napadat oni monsteri,tek onda počinje party.
meni je početak baš bio jezovit radi klaustrofobije.... naročito kada cura zaglavi, jbt. :shock:
Michel puši karu.

Studeni

Post by Studeni » 09 Dec 2007, 13:02

carver wrote:Sad mi ništa nije jasno. Onaj koji sam ja gledao završava ovako:SPOILER-plavuša ubije onu juno, pronalazi izlaz iz špilje, u autu joj se prikazuje prijateljica koju je ubila.Kasnije se budi u špilji i ispada da je izlazak iz špilje bio san. Koja je to verzija?
to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Dec 2007, 13:11

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:solidan film,samo što je dosadan dok ih ne počnu napadat oni monsteri,tek onda počinje party.
meni je početak baš bio jezovit radi klaustrofobije.... naročito kada cura zaglavi, jbt. :shock:
pošto si spomenuo klaustrofobiju,jučer sam pogledao Cube, :shock:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2007, 14:19

Studeni wrote:
to originalna verzija. za američko tržište su radili "poglupljenu" verziju, jer su američki distributeri smatrali da američka publika ne prihvaća otvorene krajeve.
kako izgleda ta druga verzija? ima li na youtube?
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 09 Dec 2007, 14:22

nisam ni ja tu drugu gledala, a rado bi. film je odličan.
Image

Studeni

Post by Studeni » 09 Dec 2007, 14:44

john_constantine wrote:
Studeni wrote:
ne znam da li ima, nisam nikad tražio, jer mi se čini da nema ništa posebno....evo objašnjenja:

SPOILER
The endings of the US and UK versions differ. In the end, Sarah wakes up at the bottom of the cave, crawls out, and makes her way back to the car. When she is driving away, she pulls over and vomits, and when she leans back into the car, she is startled by the ghost of Juno sitting in the passenger seat. The US version cuts to the credits here. In the UK version, this apparition causes Sarah to wake up for real at the bottom of the cave, revealing her escape to be just a dream. She then has a vision of her daughter's birthday cake, which we see is just her torch. The camera backs out, and the movie ends. This ending was considered "too dark" for US audiences.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Vorador

Post by Vorador » 09 Dec 2007, 14:56

john_constantine wrote:
Studeni wrote:
orig. kraj sadrži i američki kraj jer je am. kraj skraćena verzija orig. kraja.

metallicat

Post by metallicat » 13 Feb 2008, 19:46

zašto ovog filma nema ni u jednom videu?
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Feb 2008, 20:02

metallicat wrote:zašto ovog filma nema ni u jednom videu?
to i mene mori. :lol:

filmofil

Post by filmofil » 13 Feb 2008, 21:06

eh descent...kad sam ga nabavio mislio sam da je smeče i onda mi je slučajno došao pod ruku i idem ga ja gledat i zaspem na pola sata :lol: sva sreća da sam sljedeći dan išao pogledati ostatak i na kraju mi je ispao jedan od najboljih horora zadnjih godina...ma prejebeno...
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 14 Feb 2008, 00:04

Wendigo wrote:
metallicat wrote:zašto ovog filma nema ni u jednom videu?
to i mene mori. :lol:
ma očito neće ni dobit, nisu otkupili..to se onda treba kupit.
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Feb 2008, 00:19

Film jučer pogledan od moje strane po 11 put (bio mali maraton Niela Marshalla)....prejeben film....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply