The Descent
- sikeone
-
FilmTV
Potpisujem, nisi mogao bolje ovo napisati!sikeone wrote:meni je film odličan , ašto se tiče početka ciljano je rađen u malom sporijem ritmu radi karakterizacije likova što je u današnje moderno vrijeme filma rijetkost (pogotovo u horror žanru). Definitivno dobro osvježenje u horroru, a i prvi film o vukodlacima mi je bio odličan.
- bakero
misliš na dog soldiers, da odličan film!FilmTV wrote:sikeone wrote:meni je film odličan , ašto se tiče početka ciljano je rađen u malom sporijem ritmu radi karakterizacije likova što je u današnje moderno vrijeme filma rijetkost (pogotovo u horror žanru). Definitivno dobro osvježenje u horroru, a i prvi film o vukodlacima mi je bio odličan.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Scarface
Jebiga, izgleda da san ja onda crna ovca šta se tiče ovog filma
. Al eto, rewcimo da san iznimka koja potvrđuje pravilo.
Ma ono, sad kad su mi malo slegli dojmovi, film nije toliko loš, puno je utjecalo to šta san toliko dobroga čuja o njemu, evo recimo ta karakterizacija koju spominjete je skroz ok, malo traume, prijateljice kučkice i tipičnih girls talk, pa zajebi u spilji, gola borba za opstanak i mračan kraj. Neloše, ali fali mi ono nešto, nisan osjetija kemiju da bi se uživija u film, i to je to. Iman i Dog soldiers doma pa ću ga uskoro pogledat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ne brini da si pročitao sve postove u topicu vidio bi da nisi jedini kojima film nije nikaj posebno..ima nas još...Ghostface wrote:Jebiga, izgleda da san ja onda crna ovca šta se tiče ovog filma. Al eto, rewcimo da san iznimka koja potvrđuje pravilo.
Ma ono, sad kad su mi malo slegli dojmovi, film nije toliko loš, puno je utjecalo to šta san toliko dobroga čuja o njemu, evo recimo ta karakterizacija koju spominjete je skroz ok, malo traume, prijateljice kučkice i tipičnih girls talk, pa zajebi u spilji, gola borba za opstanak i mračan kraj. Neloše, ali fali mi ono nešto, nisan osjetija kemiju da bi se uživija u film, i to je to. Iman i Dog soldiers doma pa ću ga uskoro pogledat.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Charlie surfs again
- metallicat
- dr mladjo
- dr mladjo
-
Unreal
Ma pogledat ću opet da donesem bolju odluku o filmu,jer mislim da sam prvi put pogledao film sa možda malo prevelikim očekivanjem i očekivao drukčiji tip horrora.dr mladjo wrote:hm..ajd ovaj put te nečemo linčevat ..ovaj putUnreal wrote:Mislim ok je za pogledati ,ali baš mi nije nešto spektakularan. Hmmm znam da ćete se ljutit na mene ,ali film je dosadan .
- Dragonrage