The Descent

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 23 Mar 2008, 17:48

odličan film,ali da je remek djelo-nije...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 23 Mar 2008, 19:19

Studeni wrote:
Ghostface wrote:Meni je ovaj film smeće, ne mogu svatit zašto je svima ne samo dobar, nego odličan? WTF?
iznimno kvalitetna radnja,gluma,režija....inteligentan film,strašno dobro dozirana napetost...hmmm,dosta?? :wink:

Pa i ne baš, da je radnja iznimno kvalitetna ne bi se složija, ništa posebno, gluma mi je također labava, a šta se tiče te dozirane napetosti, ni tu se ne slažen, zaspa san zamalo na po filma, a gleda san ga navečer oko 7-8, jednostavno mi je bljutav, mlohav i dosadan. Sorry Knatch i ostali, jednostavno ne volin ovaj film. :(
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Studeni

Post by Studeni » 23 Mar 2008, 19:34

Ghostface wrote:
Studeni wrote:
Ghostface wrote:Meni je ovaj film smeće, ne mogu svatit zašto je svima ne samo dobar, nego odličan? WTF?
iznimno kvalitetna radnja,gluma,režija....inteligentan film,strašno dobro dozirana napetost...hmmm,dosta?? :wink:

Pa i ne baš, da je radnja iznimno kvalitetna ne bi se složija, ništa posebno, gluma mi je također labava, a šta se tiče te dozirane napetosti, ni tu se ne slažen, zaspa san zamalo na po filma, a gleda san ga navečer oko 7-8, jednostavno mi je bljutav, mlohav i dosadan. Sorry Knatch i ostali, jednostavno ne volin ovaj film. :(
svakome nekako...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Mar 2008, 20:00

ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
"Im gonna touch you now." :P

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Mar 2008, 20:03

John_Ryder wrote:ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem da film ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Mar 2008, 20:22

dr_gonzo wrote:
John_Ryder wrote:ma prvih 40 minuta sam spavao,tek dok su ih oni stvorovi počeli napadat,onda je počela partijana
Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.
potpis.
"Im gonna touch you now." :P

Scarface

Post by Scarface » 23 Mar 2008, 22:19

John_Ryder wrote:
dr_gonzo wrote:
Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.
potpis.

Eto malo san razmišlja dok si nabraja te elemente koje film ima, i doša san do zaključka da je glavni razlog zašto mi je film odbojan taj šta ima užasno antipatične likove, da, sigurno je to. Mislin, sve te žene, starije i mlađe živcirale su me od početka, meni je jako bitan element u filmu glumci, a ode, oprosti, taj film podbacuje, i to jako podbacuje. Jedina pozitivna strana je šta ih je sve zaklalo, ili će ih zaklat. :twisted:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 23 Mar 2008, 22:27

meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 23 Mar 2008, 22:31

Jebiga, šta da ti kažen, ukusi su ukusi, samo kako san u manjini, i to maloj manjini, skoro pa jedinka, zapitan se nisu li moji ukusi otišli kvragu? :shock:

filmofil

Post by filmofil » 23 Mar 2008, 22:36

Ghostface wrote:Jebiga, šta da ti kažen, ukusi su ukusi, samo kako san u manjini, i to maloj manjini, skoro pa jedinka, zapitan se nisu li moji ukusi otišli kvragu? :shock:
ma nisu...meni je npr nightmare on elm st odvratan horor i onaj freddy mi je ko neka dvorska luda, a većina ljudi obožava to smeće od serijala :wink:

A$H

Post by A$H » 23 Mar 2008, 22:37

filmophil wrote:meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
hahaha u 90 posto novih horrora je neka picka koja zajebe ubojicu i na kraju samo ona prezivi..rekoh jebes to, zivjele 80te kad su zenske klali a muski spasavali dan...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

filmofil

Post by filmofil » 23 Mar 2008, 22:42

A$H wrote:
filmophil wrote:meni je gluma u filmu odlična i dobro je što su sve ženskog roda...baš netipično za horore...inače uvijek postoji neki nabildani lik koji predstavlja neki balans ubojici ili ćemu god...ovdje je stavljena hrpa kokoši protiv nadmoćnog protivnika i to jaaaaako nadmoćnog...i gluma je od prve do zadnje trebe odlična...
hahaha u 90 posto novih horrora je neka picka koja zajebe ubojicu i na kraju samo ona prezivi..rekoh jebes to, zivjele 80te kad su zenske klali a muski spasavali dan...
:lol: :lol: :lol: :lol: ma istina da ženske uvijek na kraju ostanu žive ali inače je u film uvijek ubačen neki mačo tip da bi barem naizgled predstavljao neku prijetnju ubojici...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Mar 2008, 23:23

Ghostface wrote:
John_Ryder wrote:
dr_gonzo wrote: Eto to su ukusi... John_Ryder više voli čistokrvnu akciju, drugi vole razvitak radnje i upoznavanje likova (da ne govorim stvaranej atmosfere), netko voli nešto treće... Vjerujem dafilm ima svega pomalo i da može zadovoljiti većini ljubitelja horora.
potpis.

Eto malo san razmišlja dok si nabraja te elemente koje film ima, i doša san do zaključka da je glavni razlog zašto mi je film odbojan taj šta ima užasno antipatične likove, da, sigurno je to. Mislin, sve te žene, starije i mlađe živcirale su me od početka, meni je jako bitan element u filmu glumci, a ode, oprosti, taj film podbacuje, i to jako podbacuje. Jedina pozitivna strana je šta ih je sve zaklalo, ili će ih zaklat. :twisted:

Ako ti nije film odgovara ima si nešto slično - The Cave (2005) :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Scarface

Post by Scarface » 23 Mar 2008, 23:25

dr_gonzo wrote:
Ghostface wrote:
John_Ryder wrote: potpis.

Ako ti nije film odgovara ima si nešto slično - The Cave (2005) :wink:

Da, gleda san i njega, i to prije Descenta, i bolji mi je Cave, mada je atmosfera jačau Descenta, u Cavea mi sve pari ka neki podmorski dokumentarac.

filmofil

Post by filmofil » 23 Mar 2008, 23:34

ma kakav cave??? descent je 10 puta ozbiljniji film od tog sranja...

Post Reply