The Last Door (Horor avantura)

Igre za sve platforme
Post Reply
User avatar
Saleth
Posts: 21
Joined: 02 Feb 2008, 11:20

The Last Door (Horor avantura)

Post by Saleth » 12 Mar 2013, 13:12

Poštovanje cijenjeni hororaši. Evo iman vam pokazat jednu videoigru za koju mislim da će vam se svidit, pogotovo ako ste obožavatelj Howarda Philipsa Lovecrafta i Edgara Allana Poea poput mene :)

Zove se The Last Door i ono što je zanimljivo je da je napravljena u 8-bitnoj pixel grafici, što bi se posebno moglo svidit staroj igračkoj gardi.

Napravljena je od strane španjolske tvrtke zvane ''The Game Kitchen'', koja je sredstva za videoigru skupila uspješno preko Kickstartera, te neki dan objavila prvo poglavlje te igre. Ideja je da se ova igra besplatno preko njihove glavne stranice i da se izdaje u epizodama koje će izlazit otprilike svaka dva mjeseca.
Još se doduše prikupljaju sredstva za daljni razvoj, te će se trebat donirat da bi se moglo odigrat prvo poglavlje, koje će se postat besplatno za sve u svibnju; ali dobra vijest je što je dovoljno platit i jedan euro preko paypala. (Imate i mali demo koji možete odmah odigrati)

Uglavnom: http://thelastdoor.com/
Tu su vam sve informacije, dajte priliku ovoj igri jer stvarno ima potencijala, dobra atmosfera, kvalitetna priča po onome što se može vidit i vrhunska glazba! I naravno dobra doza horora, na nekoliko scena sam se doslovno zaledio na par sekundi! Nemojte biti skeptični zbog grafike, na neki način zbog svega sve djeluje i jezovitije.

Evo još par trailera za kraj, obratite pažnju na glazbu! Toliko od mene zasada.
https://www.youtube.com/watch?v=esCn2hj6e6M
https://www.youtube.com/watch?v=vE0RZQU4bnQ

Post Reply