Ne, i dalje treba više udaraca da ubiješ zombije što frustrira.
Dead rising to ima bolje napravljeno.
Ne, i dalje treba više udaraca da ubiješ zombije što frustrira.
misija kad sa onom beskorisnom ženskom odeš u školu po lijekove, a na kraju otkriješ
Da, ima scena kad ih prvi put susretneš. Ne sjećam se više, ali čini mi se da ih kasnije naletiš.hitman_4 wrote: ↑01 Feb 2022, 19:16misija kad sa onom beskorisnom ženskom odeš u školu po lijekove, a na kraju otkriješto su oni stvorovi po noći?SpoilerShoweksploziv
Ne mora biti. Gameplay izgleda prilično dobro na ps4.
Kak si izbavio prvu noć?hitman_4 wrote: ↑21 Feb 2022, 23:42Dying Light - odlična igra, iako je trebalo nekih 15% main storya da se uvučem u svijet.. jedna od sadržajnijh igara koje sam igrao, sporedne misije iznenađujeće zanimljive. još su mi ostali dlc-ovi i sporedne misije koje mi se da rješavati... znači sigurno još 10-tak sati zabave
jel misliš na dio kad gl. lik uništijohn_constantine wrote: ↑22 Feb 2022, 09:21Kak si izbavio prvu noć?hitman_4 wrote: ↑21 Feb 2022, 23:42Dying Light - odlična igra, iako je trebalo nekih 15% main storya da se uvučem u svijet.. jedna od sadržajnijh igara koje sam igrao, sporedne misije iznenađujeće zanimljive. još su mi ostali dlc-ovi i sporedne misije koje mi se da rješavati... znači sigurno još 10-tak sati zabave![]()