Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 05 Apr 2008, 14:01

Ma Final Fantasy ima skupu produkciju,dobru grafiku,glazbu i itd,ali mi nije pretjerano zabavna igra i ne dopada mi se njen stil(dizajn nekih likova ,atmosfera i slično).Igrao sam sedmicu i nekon 5 sati sveukupnog igranja u tjedan sam odustao od dosade,a osimica je još gora tamo su bitke preduge,no osimca barem ima dobar izgled glavnog lika(sa onim ožiljkom na faci,kožnom jaknom i mačem na matke). Devetku i Desteku nisam igrao,a X-2 sam vidio i nije mi izgledao baš nekak posebno. Final Fantasy Tactics Advance je isto malo naporan i ima lošu priču.BTW što se mene tiče Super Mario RPG igre(Legend of the Seven Stars,Superstar Saga,Paper Mario) i Fire emblem su puno zabavniji rpgovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2008, 17:58

A Final fantasy ima drukčiji ugođaj - ne bi baš rekao da je to pravi rpg, nego više rpg avantura, putuješ po prekrasnim svijetovima slijedeći radnju, otkrivajući nove lokacije uz stalne borbe i slično.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 05 Apr 2008, 18:10

Frend koji ima slicni ukus kao i ja rekao je da Final Fintasy Tactics ima najjebeniju pricu , a presao je sve .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 05 Apr 2008, 18:25

Aryx wrote:Frend koji ima slicni ukus kao i ja rekao je da Final Fintasy Tactics ima najjebeniju pricu , a presao je sve .
ma ne taj za PSX nego onaj za GBA.
A Final fantasy ima drukčiji ugođaj - ne bi baš rekao da je to pravi rpg, nego više rpg avantura, putuješ po prekrasnim svijetovima slijedeći radnju, otkrivajući nove lokacije uz stalne borbe i slično.
Meni je to RPG kao večina drugih koje sam igrao,ideš mapom po raznim blesavim lokacijama sljedeči priču i pri putu naiđeš na čudovište pa se prebaci na combat screen.Ma meni su borbe malo preduge i dosta puta radim iste poteze(u osmici sam samo pozivao one velike monstere) pa mi je dosadilo se boriti i ne sviđa mi se baš prekičasta atmosfera(ona mračna iz sedmice je još ajde ok) i likovi iz tih igra koji izgledaju pretjerano preženskasto. Mislim kao što sam rekao grafika i glazba je odlična i radnja je solidna bila u sedmici,ali igrivost je najvažnija i tu igra mi nije pretjerano jaka,no ajde nije ni pretjerano dosadna.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2008, 18:33

ma istina je da su te borbe repetitivne, ali kao da druge nisu? Igram ovaj God hand, prezabavnu akcijsku igru, ali tučnjave su jednostavno repetitivne kao i bossovi. Nekima to zna smetati, ali meni većinom ne, he...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 06 Apr 2008, 01:15

john_constantine wrote:A Final fantasy ima drukčiji ugođaj - ne bi baš rekao da je to pravi rpg, nego više rpg avantura, putuješ po prekrasnim svijetovima slijedeći radnju, otkrivajući nove lokacije uz stalne borbe i slično.
slažem se. stvarno je prekrasno od 8-ice na dalje. pogotovo GF-ovi/aeoni bez obzira na ponavljanje. meni nikad oni ne dosade. posebni su i divni ^^ :D u X imaju poseban odnos s Yunom i tužno je ono na kraju :( FF 8, X i X-2 su mi igre bez mane, a kod ostalih mi se ponešto ne sviđa, kao u ovim ranijim to što su mali. nikad nisam se mogla uživit u nerealne likove, nerealne po veličini :lol: svejedno sam počela sedmicu i devetku ali nisam završila. XII nisam igrala ali sam vidjela početak i način borbe koji su izmjenili i uopće mi se ne sviđa. ali to je valjda samo stvar navike.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2008, 15:40

hm, pa za XII su mislim uveli više načina borbi, tako da si mogla birati. Bar je bilo u najavi... A to za aeonima, ma meni kao i summoni znaju nervirati pošto dugo traju, a samo rogue galaxy je uveo mogućnost preskakanja takvih scena...
E stone breath iz X - ice koju mi je preuzeo Yunin guardian je jednostavno prejak. :D
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 06 Apr 2008, 16:04

final fantasy JE rpg . 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2008, 16:08

Aryx wrote:final fantasy JE rpg . 8)
:wink: Bar u X. Tada si mogao petljati za onim krugovima, a prije nisi baš imao nekog velikog utjecaja... Možda u osmici jedino...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 06 Apr 2008, 16:18

john_constantine wrote:
:wink: Bar u X. Tada si mogao petljati za onim krugovima, a prije nisi baš imao nekog velikog utjecaja... Možda u osmici jedino...

metallicat

Post by metallicat » 06 Apr 2008, 16:36

ko je rekao da nije? joj, sad mi se ponovno 8-ica igra..
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2008, 17:33

i meni, zapeo sam još uvijek kod onog bossa, a ionako je drugi cd u kurcu, a vjerojatno i treći...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 06 Apr 2008, 17:43

Ma meni se FF pokvario otkad je SquareSoft postao SquareEnix, to jest od FFX-2,...dalje vise
nema onog ugođaja koji je znao bit, i soundtrackovi su sada loši, ma sve....nije to to.
A naj FF djelovi su mi VII,VIII,IX,X.....a ovi novi su bezveze.
btw : svi kazu da FFVII ima najbolju pricu
i jel iko gledo Advent Children? meni je prejeben!! :shock:
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2008, 18:15

http://movieworld.blog.hr/arhiva-2006-0 ... 1621538635

o da, baš odličan film. Ima nastavak u igri Cerberus - RPG FPS. Ista animacija s još više akcije i svim likovima iz sedmice.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 06 Apr 2008, 18:35

john_constantine wrote:i meni, zapeo sam još uvijek kod onog bossa, a ionako je drugi cd u kurcu, a vjerojatno i treći...
kod adela?
Cannibalist wrote:Ma meni se FF pokvario otkad je SquareSoft postao SquareEnix, to jest od FFX-2,...dalje vise
nema onog ugođaja koji je znao bit, i soundtrackovi su sada loši, ma sve....nije to to.
A naj FF djelovi su mi VII,VIII,IX,X.....a ovi novi su bezveze.
btw : svi kazu da FFVII ima najbolju pricu
i jel iko gledo Advent Children? meni je prejeben!! :shock:
meni je naj priča VIII ^^
naravno da se gledao i FF-SW i FF-AC :D
Image

Post Reply