Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 16:01

ooooo Painkiller rulZzZ :twisted:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Freddy

Post by Freddy » 24 Mar 2008, 17:43

Ghostface wrote:Igran Scarface: The world is yours, kakva je vama ako ste je igrali? Montata je car, baš je gušt vozit se auton i gazit ljude, hehe, fuck the cops, ili upast u disco i mlatit ljude, čak i žene. :shock: :lol:
naravno da je montana car...jednog dana se ja zamišljam u njegovoj vili i kilu bjelog na stolu... :lol: :lol: ,igrica je odlična kao i film
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

bakero

Post by bakero » 24 Mar 2008, 18:33

Cannibalist wrote:Jel igro iko Painkiller? 8)
prešao prvi dio dobra čudovišta, dobra oružja, zakon igra!

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Mar 2008, 19:16

dobar je painkiller onako za mozak na pašu i udri.. moglo bi se reći da sam ga igrao samo zbog onog guna koji ispaljuje kolce i tako lijepo ide sa zakonima fizike. :D ali priča je toliko jadna da sam preskakao animacije..

bakero

Post by bakero » 24 Mar 2008, 20:19

Wendigo wrote:dobar je painkiller onako za mozak na pašu i udri.. moglo bi se reći da sam ga igrao samo zbog onog guna koji ispaljuje kolce i tako lijepo ide sa zakonima fizike. :D ali priča je toliko jadna da sam preskakao animacije..
animacije su predosadne a oružja preeeeeeedobra!

taj gun je strašan!

Zakat

Post by Zakat » 26 Mar 2008, 08:31

john_constantine wrote:možete li mi preporučiti tabačine za ps2?
Ovo je the best kaj Ps2 nudi:
1. Street Fighter Anniversary collection
2. Soul Calibur III - THE BEST SHIT EVAH !!!
3. The King of Fighters 2000/2001
4. Capcom vs SNK 2
5. Guilty Gear XX Reloaded
6. Street Fighter Alpha Anthology
7. War of monsters - ovo nije klasična šora ali je UŽASNO fun ! Ako voliš Godzilla like monstere koji se međusobno krše u gradu ovo je game za tebe.
8. Virtua Fighter 4 Evolution
9. Tekken 5 - nisam fan serijala ali sam ga morao stavit na popis.

Zakat

Post by Zakat » 26 Mar 2008, 08:44

Kako je stigao Condemned 2 - Bloodshot morao sam počet igrat Condemned - Criminal origins i moram priznat da sam se ugodno iznenadio.

To je FPS ali nema puno "shooting-a" već se većinu vremena šoraš sa palicama, cijevima, drvenim daskama s čavlima itd a atmosfera je čisti film Sedam.

Frend me uvjeravao da je igra odlična i terorizirao da ju igram još prije 2-3 godine kad je došla i moram priznat da je smrad bio u pravu, definitivno preporučujem svima koji vole FPS-ove (pogotovo fanove Monolith studia, F.E.A.R. itd.) i sve one koji uživaju u freaky, dark, horror atmosferi :D

Unreal

Post by Unreal » 28 Mar 2008, 11:53

Devil may cry 3 opet,na normal težini koja je zbilja dosta teška,no ipak dovoljno sam vješt da prođem. Ma loš je transport iz PS 2 na PC.Grafika je osrednja za Pc,nema exit screen,obavezan je gamepad da bude lakše igranje(srečom ja ga imam) i malo mi se čini da je igra sporija nego na PS 2(prebacio sam brzinu na turbo zato),no unatoč tome ipak prezabavna igra dok se ufuraš i izvodiš lude combo poteze.Još je soundtrack prejeben za vrjeme borbi i atmosfera je odlična,ali kamera zna malo zezat na trenutke.

Freddy

Post by Freddy » 28 Mar 2008, 16:11

trebam pomoć kod god of war 2....došao sam do onih vrtova...i sad trebam vući polugu skroz do onog kamena kad staneš da se otvori vrata...e sad,piše mi da stisnem R1 i dođem ja do kamena sa polugom ali kak da pustim polugu na kamen da mogu proći...sve moguće kombinacije sam pokušo i ništa....
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 04 Apr 2008, 14:06

jigsaw wrote:Hajde,Horrorfan,reci svoju najdražu igru pa ako sam ja čuo za nju počet ćemo pričati o njoj pa ću ti ja reći svoju,pa će se svi priključiti itd...
ja za sebe ne mogu reči koja mi je igra najbolja jer su se vremena mjenjala pa tako i konzole,ukusi i itd. prva igra koju sam igrao je bila orginalan prince of persia iz 1989 koj smatram i dan danas jednom od boljih osmišljenih igra zbog odličnih akrobacija i opčeniti se radi radi o jednom od meni dražih serijala.(nastavak The Shadow and the Flame je još bio solidan,onaj prvi 3d krajem 90tih smeče,a nova sands of time trilogija više nego zadovoljavajuča).Kasnije dok sam dobio Snes u ono vrjeme kada je več PSX bio popularan sam jako volio Castlevania serijal zbog grafike,glazbe,atmosfere i igrivosti i The Legend of Zelda: A Link to the Past mi je bio odličan zbog grafike,glazbe,atmosfere,zagonetki i avanturističkog duha.Dalje nažalost nisam uspjeo igrat ta dva serijala zato što nisam imao odgovorajuču konzolu ili je več igra za gmecube bila rasprodana.Od novijih serijala mi je GTA najbolji zbog brdo zabavnih stvari što možeš napraviti,još su mi zabavni Splinter Cell serijal i Devil May cry 3. Još da ne zaboravim spomenuti prvi Half-life i Doom,te dvije igra je napravila revoluciju u FPS žanru :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 05 Apr 2008, 10:51

Unreal wrote:
jigsaw wrote:Hajde,Horrorfan,reci svoju najdražu igru pa ako sam ja čuo za nju počet ćemo pričati o njoj pa ću ti ja reći svoju,pa će se svi priključiti itd...
ja za sebe ne mogu reči koja mi je igra najbolja jer su se vremena mjenjala pa tako i konzole,ukusi i itd. prva igra koju sam igrao je bila orginalan prince of persia iz 1989 koj smatram i dan danas jednom od boljih osmišljenih igra zbog odličnih akrobacija i opčeniti se radi radi o jednom od meni dražih serijala.(nastavak The Shadow and the Flame je još bio solidan,onaj prvi 3d krajem 90tih smeče,a nova sands of time trilogija više nego zadovoljavajuča).Kasnije dok sam dobio Snes u ono vrjeme kada je več PSX bio popularan sam jako volio Castlevania serijal zbog grafike,glazbe,atmosfere i igrivosti i The Legend of Zelda: A Link to the Past mi je bio odličan zbog grafike,glazbe,atmosfere,zagonetki i avanturističkog duha.Dalje nažalost nisam uspjeo igrat ta dva serijala zato što nisam imao odgovorajuču konzolu ili je več igra za gmecube bila rasprodana.Od novijih serijala mi je GTA najbolji zbog brdo zabavnih stvari što možeš napraviti,još su mi zabavni Splinter Cell serijal i Devil May cry 3. Još da ne zaboravim spomenuti prvi Half-life i Doom,te dvije igra je napravila revoluciju u FPS žanru :wink:
Jbt odakle si izvukao ovaj moj post... :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2008, 10:56

Kingdom hearts - hm, iritatna arkadna avantura, ne dopada mi se baš previše...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 05 Apr 2008, 13:38

jigsaw wrote: Jbt odakle si izvukao ovaj moj post... :lol:
ma iz mgs teme dok je Aryx stavio link za početnu stranicu teme
Bezvezna igra samo ideš i dok dođeš do borbe stiščeš x tipku neprestano i več si pobjedio.Ma sve igre od Square su meni precjenjene posebno Finall Fantasy kojeg ne smatram lošim,ali nije ni toliko dobar da upadne u listi najboljeg serijala ikada.

metallicat

Post by metallicat » 05 Apr 2008, 13:40

Unreal wrote:
Bezvezna igra samo ideš i dok dođeš do borbe stiščeš x tipku neprestano i več si pobjedio.Ma sve igre od Square su meni precjenjene posebno Finall Fantasy kojeg ne smatram lošim,ali nije ni toliko dobar da upadne u listi najboljeg serijala ikada.
eto, meni je :D pogotovo 8 i 10.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2008, 13:44

Unreal wrote:
Hm, meni je final fantasy baš odličan, a volim takve rpg - ove. Ali ovaj kingdom heart me nervira tim zagonetkama koje se sastoje od skupljanja stvari i što sve... A i taj arkadni dio s skakanjem nervira.
Michel puši karu.

Post Reply