pa kao mu das tu puru spustis zastitu na prozoru i zakoljes nozem nitko te nebi trebao skuzit..jos za svaki sluca odes na balkon i skocis preko na susjedni i tamo udes opet unutra..Unreal wrote:Ma mene odmah skuže nakon što ubijem on onog debelog koj voli jesti puricuA$H wrote:Unreal wrote:Prošao u sat vremena prva 3 levela Hitmana Contracts. makar igra nije loša ipak bezvezan nastavak koj koliko vidim nije uveo puno toga novog i misije u dvojci su bile zabavnije dok sam se ovdje u klaonici gdje je party mučio puno vremena da me niko ne skuži,no uvjek neki debil na zabavi prokuži(ne znam baž zakaj) pa moram proči misiju u Rambo stilu totalno,no moram priznati da me level potsjeti malo na Hostel.
hehe obozavam tu misiju prodem je za cas bez da me itko skuzi i to da ubijem samo troje(2 glavna i onog mesara na katu sa mrtvom pickom). BTW još bi mogao dodat kao problem barem u mom slučaju kaj ti nisu stvari važne za misiju označene najbolje na karti. Mislim da tražim objektive bi morao uči u svaku zgradu da vidim dali ima li žute oznake. BTW dobra je igra samo nije napredak u odnosu na dvojku,no jedva čekam da ju prođem pa da odem na Blood Money.
Igre, konzole i slično
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Pa to sam i napravio,ali su me i dalje skužiliA$H wrote:pa kao mu das tu puru spustis zastitu na prozoru i zakoljes nozem nitko te nebi trebao skuzit..jos za svaki sluca odes na balkon i skocis preko na susjedni i tamo udes opet unutra..Unreal wrote:Ma mene odmah skuže nakon što ubijem on onog debelog koj voli jesti puricuA$H wrote:
hehe obozavam tu misiju prodem je za cas bez da me itko skuzi i to da ubijem samo troje(2 glavna i onog mesara na katu sa mrtvom pickom). BTW još bi mogao dodat kao problem barem u mom slučaju kaj ti nisu stvari važne za misiju označene najbolje na karti. Mislim da tražim objektive bi morao uči u svaku zgradu da vidim dali ima li žute oznake. BTW dobra je igra samo nije napredak u odnosu na dvojku,no jedva čekam da ju prođem pa da odem na Blood Money.

- bakero
- jigsaw
- john_constantine
- metallicat
- metallicat